TWINS Trailers

Het Belgische bedrijf Twin Arc is eind jaren ’90 opgericht en richtte zich in de beginjaren voornamelijk op het fabriceren van zware constructies voor de industrie. Het fabriceren van aanhangwagens was in die jaren nog geen hoofdactiviteit. De vraag naar aanhangers groeide in de loop der tijd echter zodanig dat het bedrijf besloot om zich volledig op de fabricage van aanhangers te gaan richten.

Onder de naam Twins Trailers heeft Twin Arc een compleet programma aanhangwagens op de markt gebracht. Twins Trailers produceert zowel ongeremde aanhangers als ook geremde aanhangwagens met bruto laadvermogens van 750 tot en met 3500 kilogram. Daarnaast biedt Twins Trailers ook de mogelijkheid tot speciaalbouw waarbij een aanhangwagen geheel naar wens van de klant wordt aangepast of ontworpen.

Bij de productie van haar aanhangers maakt Twin Arc alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en onderdelen. Zo zijn de aanhangwagens bijvoorbeeld opgebouwd uit volledig verzinkte onderdelen en zijn zij uitgerust met ALKO assen.

Kipper met loofrekken van Twins Trailers

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.