Cochet Uno verlaagbare motortrailer

Bent u op zoek naar een motortrailer die niet alleen makkelijk is in gebruik, maar er daarnaast ook nog eens goed uitziet? Dan is de Cochet Uno misschien wel de motortrailer voor u. De Cochet Uno verlaagbare motortrailer heeft naast een opvallende vormgeving namelijk ook nog enkele eigenschappen die hem best wel uniek maken.

Een motortrailer biedt de mogelijkheid om uw geliefde tweewieler ook mee te nemen achter de auto, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Daarbij is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat de trailer goed achter de auto ligt en, ook met een motor er op, een goed weggedrag kent. Het is even zo belangrijk dat een motor snel, makkelijk maar vooral veilig kan worden opgeladen. De Cochet Uno verlaagbare motortrailer heeft de unieke eigenschap dat de laadvloer kan worden verlaagd. Dit betekent dat u een motor op en af kunt rijden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld één of meerdere oprijplaten. Deze verlaagbare motortrailer is standaard uitgerust met een motorsteun die er voor zorgt dat de motor in evenwicht blijft staan. Hierdoor kunt u het op- en afladen helemaal alleen doen zonder een extra handje nodig te zijn. Rondom de laadvloer bevinden zich zes grote sjorbeugels die ruime mogelijkheid bieden voor het bevestigen van spanbanden of een Steadystand tyrefix motorspanband om uw motor degelijk vast te kunnen zetten.

Het aanpassen van de laadvloerhoogte van de Cochet Uno motortrailer wordt gedaan met de, aan de voorzijde geplaatste, kabellier. Een doordachte constructie maakt het mogelijk om de laadvloer te laten zakken door middel van een kabellier voor op de trailer. De laadvloer wordt ook met deze lier weer omhoog getakeld. Door gebruik te maken van een kabellier gaat het omhoog brengen niet alleen sneller, maar ook makkelijker dan bijvoorbeeld met een hydraulische handpomp. Het weer omhoog pompen van een verlaagbare aanhanger met handpomp is dan wel makkelijk, maar lijkt vaak een grote overeenkomst te hebben met een heuse fitness workout. De laadvloer van de Cochte Uno verlaagbare motortrailer is overigens ook voorzien van een borging die voorkomt de laadvloer onbedoeld zou kunnen gaan zakken. Zoals u ziet, overal is over nagedacht.

Een verlaagbare motortrailer die er ook nog eens heel goed uitziet

De Cochet Uno motortrailer heeft een buizenchassis met daartussen een dichte laadvloer. De laadvloer bestaat uit aluminium tranenplaat dat ruim voldoende grip biedt bij het op- en afladen. In combinatie met het hoogglans zwart of oranje gepoedercoate buizenframe ziet de Cochet Uno motortrailer er ook nog eens heel cool uit.
Het buizenframe zelf is gelast waarna het een dubbele laag poedercoating heeft gekregen waardoor het enorm duurzaam is. Standaard wordt het frame gecoat in hoogglans zwart of oranje, maar thermische verzinken, of een poedercoating in een andere RAL kleur is tegen meerprijs ook mogelijk. Om het plaatje helemaal af te maken kan de Cochet Uno tegen meerpijs ook geleverd worden met optionele lichtmetalen velgen.

Ook met alleen het B autorijbewijs mag u deze motortrailer achter uw auto trekken

Het doordachte concept en vormgeving maken de Cochet Uno tot een motortrailer met een absoluut perfecte wegligging en idem dito rijgedrag. Het bruto totaalgewicht van deze ongeremde motortrailer is 500 kg waardoor u niet over het B/E aanhangwagenrijbewijs hoeft te beschikken. U mag deze ook achter uw trekken als u alleen over het autorijbewijs B beschikt, mits uw auto het gewicht ongeremd mag trekken natuurlijk.

Rijdende auto met aangekoppelde Cochet Uno verlaagbare motortrailer waarop één motor staat

Niet alleen verlaagbaar, maar ook opvouwbaar, wel zo efficïënt

Naast het verlagen van de laadvloer kent de Cochet Uno verlaagbare motortrailer nog een unieke eigenschap. De trailer laat zich namelijk ook heel snel, eenvoudig en zonder gebruik van gereedschap opvouwen. De laadvloer kan dubbel klappen waarna de trailer rechtop kan staan, waarna ook de dissel naar beneden kan klappen. Ingeklapt zijn de afmetingen van deze trailer maar ongeveer 83x185x159 cm waarbij de trailer ook in opgevouwen staat verplaatsbaar blijft. Dit is natuurlijk ideaal als u de trailer weg wilt bergen in uw schuur of garage, en de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken.

Met een tweede motor erbij op pad?

Wat nu als u met twee motoren op pad wilt? De zak- en opvouwbare motortrailer is er ook in een uitvoering waarop u twee motoren kunt vervoeren. De Cochet Duo is niet alleen iets breder, hij is standaard ook uitgerust met twee verstelbare motorwielsteunen. Als u maar één motor wilt vervoeren is dat met de Cochet Duo zak- en opvouwbare motortrailer voor twee motoren ook geen probleem. De trailer is in het midden namelijk ook van rails voor een motorwielsteun voorzien. Met een simpele handeling, zonder gereedschap nodig te zijn, kan zo één van de buitenste motorwielsteunen naar het midden van de trailer worden verplaatst. Niet allen met twee motoren maar ook bij het vervoer van maar één motor op de Cochet Duo is het gewicht dus altijd goed verdeeld.

Net als de Uno is ook de Cochet Duo opvouwbaar en kan deze rechtstandig worden gestald.

Auto met daarachter een Cochet Duo zak- en opvouwbare motortrailer waar twee motoren op staan

Een Cochet Uno verlaagbare motortrailer kopen?

Als u een verlaagbare motortrailer zoekt wilt bent u bij Aanhangcars in Kampen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment motortrailers in allerhande uitvoeringen. Wilt u meer weten over deze unieke verlaagbare motortrailer? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Kampen. U kunt de trailer dan van dichtbij bekijken en kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien. Als u een verlaagbare motortrailer kopen wilt kunnen wij die in de meeste gevallen per direct uit voorraad uitleveren.

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Cochet Uno verlaagbare motortrailer opvouwbaar in de kleur zwart
  Cochet Uno verlaagbare motortrailer opvouwbaar, 200x100cm, bruto 500kg (331kg netto), laadvloerhoogte ca 45cm, kleur zwart, enkelas ongeremd, banden 155/70R13

  Cochet Uno motortrailer verlaagbaar en opvouwbaar. De laadvloer 200x100cm van aluminium traanplaat, waarop aan de voorzijde één motorsteun is gemonteerd, heeft een laadvloerhoogte van circa 45cm. De totale afmetingen van de trailer bedragen 310x185cm (lxb). Het eigen gewicht van de ongeremde enkelasser is 169kg en het bruto laadvermogen is 500kg (netto 331kg). Het chassis is gelast en afgewerkt met een dubbellaags zwarte poedercoating. Door middel van de kabellier aan de voorzijde kan het chassis verlaagd worden waardoor de trailer een minimale oprijhoek heeft, en een motorfiets eenvoudig door één persoon op- en afgeladen kan worden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld een oprijplaat. Bovenop het chassis bevinden zich rondom meerdere sjorogen voor het bevestigen van, tegen meerprijs verkrijgbare, spanbanden. De maat van de gemonteerde banden is 155/70R13. De Cochet Uno is tevens opvouwbaar waardoor deze compact weg te bergen is. Het opvouwen kan eenvoudig, en zonder enig gereedschap worden gedaan, waarna de trailer nog maar een afmeting heeft van circa 83x185x159cm (lxbxh) en daarbij toch verplaatsbaar blijft. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een reservewiel met houder gemonteerd onder de laadvloer, (motor)spanbanden en een disselslot.

  Lees verder
  € 2.670,00
 2. Cochet Uno verlaagbare motortrailer opvouwbaar met traanplaat laadvloer en oranje chassis
  Cochet Uno verlaagbare motortrailer opvouwbaar, 200x100cm, bruto 500kg (331kg netto), laadvloerhoogte ca 45cm, kleur oranje, enkelas ongeremd, banden 155/70R13

  Cochet Uno motortrailer verlaagbaar en opvouwbaar. De laadvloer 200x100cm van aluminium traanplaat, waarop aan de voorzijde één motorsteun is gemonteerd, heeft een laadvloerhoogte van circa 45cm. De totale afmetingen van de trailer bedragen 310x185cm (lxb). Het eigen gewicht van de ongeremde enkelasser is 169kg en het bruto laadvermogen is 500kg (netto 331kg). Het chassis is gelast en afgewerkt met een dubbellaags oranje poedercoating. Door middel van de kabellier aan de voorzijde kan het chassis verlaagd worden waardoor de trailer een minimale oprijhoek heeft, en een motorfiets eenvoudig door één persoon op- en afgeladen kan worden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld een oprijplaat. Bovenop het chassis bevinden zich rondom meerdere sjorogen voor het bevestigen van, tegen meerprijs verkrijgbare, spanbanden. De maat van de gemonteerde banden is 155/70R13. De Cochet Uno is tevens opvouwbaar waardoor deze compact weg te bergen is. Het opvouwen kan eenvoudig, en zonder enig gereedschap worden gedaan, waarna de trailer nog maar een afmeting heeft van circa 83x185x159cm (lxbxh) en daarbij toch verplaatsbaar blijft. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een reservewiel met houder gemonteerd onder de laadvloer, (motor)spanbanden en een disselslot.

  Lees verder
  € 2.670,00
 3. Cochet Duo verlaagbare motortrailer opvouwbaar, 235x137cm, bruto 750kg 506kg netto), laadvloerhoogte ca 45cm, kleur zwart, enkelas ongeremd, banden 155/80R13
  Cochet Duo verlaagbare motortrailer opvouwbaar, 235x137cm, bruto 750kg 506kg netto), laadvloerhoogte ca 45cm, kleur zwart, enkelas ongeremd, banden 155/80R13

  Cochet Duo motortrailer verlaagbaar en opvouwbaar, geschikt voor het vervoer van één tot twee motoren. De laadvloer meet 235x137cm en is vervaardigd van van aluminium traanplaat, waarop aan de voorzijde drie motorsteunen zijn gemonteerd, heeft een laadvloerhoogte van circa 45cm. De totale afmetingen van de trailer bedragen 328x228cm (lxb). Het eigen gewicht van deze ongeremde enkelasser is 244kg en het bruto laadvermogen is 750kg (netto 506kg). Het chassis is gelast en afgewerkt met een dubbelaags zwarte poedercoating. Door middel van de kabellier aan de voorzijde kan het chassis verlaagd worden waardoor de trailer een minimale oprijhoek heeft, en een motorfiets eenvoudig door één persoon op- en afgeladen kan worden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld een oprijplaat. Bovenop het chassis bevinden zich rondom meerdere sjorogen voor het bevestigen van, tegen meerprijs verkrijgbare, spanbanden. De maat van de gemonteerde banden is 155/80R13. De Cochet Duo is tevens opvouwbaar waardoor deze compact weg te bergen is. Het opvouwen kan eenvoudig door één persoon, en zonder enig gereedschap worden gedaan, waarna de trailer nog maar een afmeting heeft van circa 129x228x166cm (lxbxh) en daarbij toch verplaatsbaar blijft. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een reservewiel met houder gemonteerd onder de laadvloer, (motor)spanbanden en een disselslot.

  Lees verder
  € 3.882,00
 4. Cochet Uno verlaagbare motortrailer opvouwbaar met traanplaat laadvloer en oranje chassis
  Cochet Duo verlaagbare motortrailer opvouwbaar, 235x137cm, bruto 750kg 506kg netto), laadvloerhoogte ca 45cm, kleur oranje, enkelas ongeremd, banden 155/80R13

  Cochet Duo motortrailer verlaagbaar en opvouwbaar, geschikt voor het vervoer van één tot twee motoren. De laadvloer meet 235x137cm en is vervaardigd van van aluminium traanplaat, waarop aan de voorzijde drie motorsteunen zijn gemonteerd, heeft een laadvloerhoogte van circa 45cm. De totale afmetingen van de trailer bedragen 328x228cm (lxb). Het eigen gewicht van deze ongeremde enkelasser is 244kg en het bruto laadvermogen is 750kg (netto 506kg). Het chassis is gelast en afgewerkt met een dubbelaags oranje poedercoating. Door middel van de kabellier aan de voorzijde kan het chassis verlaagd worden waardoor de trailer een minimale oprijhoek heeft, en een motorfiets eenvoudig door één persoon op- en afgeladen kan worden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld een oprijplaat. Bovenop het chassis bevinden zich rondom meerdere sjorogen voor het bevestigen van, tegen meerprijs verkrijgbare, spanbanden. De maat van de gemonteerde banden is 155/80R13. De Cochet Duo is tevens opvouwbaar waardoor deze compact weg te bergen is. Het opvouwen kan eenvoudig door één persoon, en zonder enig gereedschap worden gedaan, waarna de trailer nog maar een afmeting heeft van circa 129x228x166cm (lxbxh) en daarbij toch verplaatsbaar blijft. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een reservewiel met houder gemonteerd onder de laadvloer, (motor)spanbanden en een disselslot.

  Lees verder
  € 3.882,00
per pagina

Bent u op zoek naar een motortrailer die niet alleen makkelijk is in gebruik, maar er daarnaast ook nog eens goed uitziet? Dan is de Cochet Uno misschien wel de motortrailer voor u. De Cochet Uno verlaagbare motortrailer heeft naast een opvallende vormgeving namelijk ook nog enkele eigenschappen die hem best wel uniek maken.

Een motortrailer biedt de mogelijkheid om uw geliefde tweewieler ook mee te nemen achter de auto, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Daarbij is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat de trailer goed achter de auto ligt en, ook met een motor er op, een goed weggedrag kent. Het is even zo belangrijk dat een motor snel, makkelijk maar vooral veilig kan worden opgeladen. De Cochet Uno verlaagbare motortrailer heeft de unieke eigenschap dat de laadvloer kan worden verlaagd. Dit betekent dat u een motor op en af kunt rijden zonder gebruik te hoeven maken van bijvoorbeeld één of meerdere oprijplaten. Deze verlaagbare motortrailer is standaard uitgerust met een motorsteun die er voor zorgt dat de motor in evenwicht blijft staan. Hierdoor kunt u het op- en afladen helemaal alleen doen zonder een extra handje nodig te zijn. Rondom de laadvloer bevinden zich zes grote sjorbeugels die ruime mogelijkheid bieden voor het bevestigen van spanbanden of een Steadystand tyrefix motorspanband om uw motor degelijk vast te kunnen zetten.

Het aanpassen van de laadvloerhoogte van de Cochet Uno motortrailer wordt gedaan met de, aan de voorzijde geplaatste, kabellier. Een doordachte constructie maakt het mogelijk om de laadvloer te laten zakken door middel van een kabellier voor op de trailer. De laadvloer wordt ook met deze lier weer omhoog getakeld. Door gebruik te maken van een kabellier gaat het omhoog brengen niet alleen sneller, maar ook makkelijker dan bijvoorbeeld met een hydraulische handpomp. Het weer omhoog pompen van een verlaagbare aanhanger met handpomp is dan wel makkelijk, maar lijkt vaak een grote overeenkomst te hebben met een heuse fitness workout. De laadvloer van de Cochte Uno verlaagbare motortrailer is overigens ook voorzien van een borging die voorkomt de laadvloer onbedoeld zou kunnen gaan zakken. Zoals u ziet, overal is over nagedacht.

Een verlaagbare motortrailer die er ook nog eens heel goed uitziet

De Cochet Uno motortrailer heeft een buizenchassis met daartussen een dichte laadvloer. De laadvloer bestaat uit aluminium tranenplaat dat ruim voldoende grip biedt bij het op- en afladen. In combinatie met het hoogglans zwart of oranje gepoedercoate buizenframe ziet de Cochet Uno motortrailer er ook nog eens heel cool uit.
Het buizenframe zelf is gelast waarna het een dubbele laag poedercoating heeft gekregen waardoor het enorm duurzaam is. Standaard wordt het frame gecoat in hoogglans zwart of oranje, maar thermische verzinken, of een poedercoating in een andere RAL kleur is tegen meerprijs ook mogelijk. Om het plaatje helemaal af te maken kan de Cochet Uno tegen meerpijs ook geleverd worden met optionele lichtmetalen velgen.

Ook met alleen het B autorijbewijs mag u deze motortrailer achter uw auto trekken

Het doordachte concept en vormgeving maken de Cochet Uno tot een motortrailer met een absoluut perfecte wegligging en idem dito rijgedrag. Het bruto totaalgewicht van deze ongeremde motortrailer is 500 kg waardoor u niet over het B/E aanhangwagenrijbewijs hoeft te beschikken. U mag deze ook achter uw trekken als u alleen over het autorijbewijs B beschikt, mits uw auto het gewicht ongeremd mag trekken natuurlijk.

Rijdende auto met aangekoppelde Cochet Uno verlaagbare motortrailer waarop één motor staat

Niet alleen verlaagbaar, maar ook opvouwbaar, wel zo efficïënt

Naast het verlagen van de laadvloer kent de Cochet Uno verlaagbare motortrailer nog een unieke eigenschap. De trailer laat zich namelijk ook heel snel, eenvoudig en zonder gebruik van gereedschap opvouwen. De laadvloer kan dubbel klappen waarna de trailer rechtop kan staan, waarna ook de dissel naar beneden kan klappen. Ingeklapt zijn de afmetingen van deze trailer maar ongeveer 83x185x159 cm waarbij de trailer ook in opgevouwen staat verplaatsbaar blijft. Dit is natuurlijk ideaal als u de trailer weg wilt bergen in uw schuur of garage, en de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk wilt gebruiken.

Met een tweede motor erbij op pad?

Wat nu als u met twee motoren op pad wilt? De zak- en opvouwbare motortrailer is er ook in een uitvoering waarop u twee motoren kunt vervoeren. De Cochet Duo is niet alleen iets breder, hij is standaard ook uitgerust met twee verstelbare motorwielsteunen. Als u maar één motor wilt vervoeren is dat met de Cochet Duo zak- en opvouwbare motortrailer voor twee motoren ook geen probleem. De trailer is in het midden namelijk ook van rails voor een motorwielsteun voorzien. Met een simpele handeling, zonder gereedschap nodig te zijn, kan zo één van de buitenste motorwielsteunen naar het midden van de trailer worden verplaatst. Niet allen met twee motoren maar ook bij het vervoer van maar één motor op de Cochet Duo is het gewicht dus altijd goed verdeeld.

Net als de Uno is ook de Cochet Duo opvouwbaar en kan deze rechtstandig worden gestald.

Auto met daarachter een Cochet Duo zak- en opvouwbare motortrailer waar twee motoren op staan

Een Cochet Uno verlaagbare motortrailer kopen?

Als u een verlaagbare motortrailer zoekt wilt bent u bij Aanhangcars in Kampen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment motortrailers in allerhande uitvoeringen. Wilt u meer weten over deze unieke verlaagbare motortrailer? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Kampen. U kunt de trailer dan van dichtbij bekijken en kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien. Als u een verlaagbare motortrailer kopen wilt kunnen wij die in de meeste gevallen per direct uit voorraad uitleveren.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.