Huif voor Eduard Trailer

Bent u op zoek naar een huif voor een Eduard Trailer? Dan bent u bij Aanhangcars aan het juiste adres. Bij ons vindt u niet alleen het meest complete aanbod huiven voor Eduard Trailers, maar onze unieke montageservice zorgt ervoor dat dit ook nog eens zonder zorgen geregeld wordt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een complete combinatie van Eduard trailer en huif.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 257

Van hoog naar laag sorteren
  1. Set bevestigingshaken voor Eduard huif of vlakzeil
    Set bevestigingshaken voor Eduard huif of vlakzeil

    Set kunststof bevestigingshaken in plaats van de plastic dopjes die standaard worden meegeleverd voor montage van een huif, of vlakzeil, op een Eduard plateauwagen, multitransporter of kipper. Alleen te bestellen in combinatie met aanschaf van nieuwe huif.

    Lees verder
    € 25,00
Pagina
per pagina

Het merk Eduard Trailers biedt een complete lijn professionele aanhangers aan met daarin onder meer plateauwagens, kippers en multitransporters. Dit zijn allemaal open trailers, wat als nadeel heeft dat de lading open en bloot vervoerd wordt. Maar wanneer een gesloten aanhanger niet flexibel genoeg is, kunt u op al deze trailers een bijpassende huif verkrijgen zodat uw kostbare lading beschermt is tegen weersinvloeden en pottenkijkers.

Vergroot het laadvolume van uw Eduard aanhanger met een huif

Naast bescherming tegen weersinvloeden vergroot u met een huif ook het laadvolume van een Eduard aanhanger. De Eduard huiven zijn dan ook niet alleen in verschillende laadbak afmetingen verkrijgbaar, maar ook in verschillende hoogtes van één meter tot en met twee meter en twintig centimeter. Er is dan ook altijd wel een huif die u de ruimte biedt die u nodig bent voor het vervoer van uw goederen.

De Eduard huif wordt samengesteld uit een metalen frame met daartussen houten planken. Over het frame wordt dan weer het zeildoek gespannen. De houten planken die tussen de staanders van het huifframe worden geplaatst bieden naast stabiliteit ook extra bescherming van het huifdoek. Hierdoor wordt het risico verkleint dat het huifdoek van binnenuit beschadigd zou kunnen raken. Een kleine kanttekening hierbij is wel dat lading, ook als de aanhanger is voorzien van een huif, altijd op een deugdelijke wijze vastgezet moet worden. De lading kan dan wel niet uit de laadbak vallen, maar losse lading die vrij door de laadbak kan bewegen kan natuurlijk wel voor schade aan de huif, de laadbak of de lading zelf zorgen. De laadbak van elke Eduard aanhanger is echter aan de binnenzijde voorzien van sjorogen zodat het vastzetten van lading ook geen probleem is als de laadbak is voorzien van een huif.

Een standaard Eduard huif, of liever een huif met schuifzeil?

De huif voor een Eduard aanhanger is verkrijgbaar in twee varianten. Bij de standaard huif moet het huifdoek omhoog gerold worden waarna het aan de bovenzijde met riempjes vastgezet kan worden. Naast de standaard uitvoering kan er echter ook worden gekozen voor een huif met schuifzeilen. Hierbij hoeft het huifdoek aan de lange zijden niet opgerold te worden, maar kan dit zijwaarts worden geschoven. Dit biedt natuurlijk een groot voordeel bij grotere afmetingen.

Een Eduard huif hoeft niet muisgrijs te zijn, u kunt zich onderscheiden!

Het doek van de Eduard huif bestaat uit 100% PVC gecoat doek met een gewicht van 680 gr/m2, en standaard wordt dit huifdoek geleverd in de kleur grijs (kleurnummer 7500). Op aanvraag kan het huifdoek echter ook in een beperkt aantal afwijkende kleuren geleverd worden. Let hierbij wel op dat Eduard gebruik maakt van eigen kleurnummers en deze dus niet overeen komen met RAL of SIOEN kleuren. In het geval de kleur van de Eduard huif erg belangrijk is, bijvoorbeeld in verband met uw eigen huisstijl of bedrijfskleuren, kunt u bij Aanhangcars een kleurenwaaier met alle leverbare kleuren inzien.

Een huif voor een Eduard aanhanger kopen bij Aanhangcars

Als u een Eduard huif voor uw aanhanger zoekt bent u bij Aanhangcars aan het juiste adres. Wij verkopen het complete programma Eduard aanhangwagens. Naast plateauwagens, autotransporters, multitransporters, machinetransporters en kippers van Eduard vindt u bij Aanhangcars ook alle opties en accessoires voor de Eduard aanhangers, waaronder vanzelfsprekend ook de Eduard huiven.

Uiteraard kunt u een huif, met een beetje handigheid, zelf monteren op uw Eduard aanhangwagen. U kunt er ook voor kiezen om de Eduard huif door de ervaren monteurs van Aanhangcars op te laten bouwen zodat u er geen omkijken naar hebt. U kunt dan direct op weg met uw nieuwe Eduard huifaanhangwagen.

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.