Kappen en deksels

Kunststof kappen voor Eduard aanhangwagens

Eduard Trailers staat al jaren bekend als fabrikant van een complete lijn professionele aanhangwagens zoals plateauwagens, autoambulances, multitransporters, machinetransporters en kippers. Al deze uitvoeringen hebben echter een open laadbak wat een nadeel kan zijn in het geval u kwetsbare lading wilt vervoeren. Met een kunststof kap voor een Eduard aanhangwagen vergroot u niet alleen het laadvolume, u kunt ook nog eens op eenvoudige wijze de laadbak volledig afsluiten.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Om de open laadbak van een Eduard aanhangwagen af te sluiten kunt u natuurlijk gebruik maken van een vlakzeil, of een huif monteren. Met een vlakzeil bent u echter beperkt in het laadvolume. Een huif daarentegen biedt wel meer laadvolume, maar vraagt toch de nodige tijd om te openen en te sluiten om bij uw lading te komen. Dit zijn nadelen die een kunststof kap voor een Eduard aanhangwagen allemaal niet kent. Daarnaast vormt de kap een harde schaal om uw lading te beschermen, dit in tegenstelling tot een huif of vlakzeil waar zeildoek overheen is gespannen.

De gestroomlijnde vormgeving van de kap draagt bij aan een lage luchtweerstand. De aanhangwagen zal hierdoor dan ook een stabiel weggedrag vertonen. De kap laat zich zeer snel, maar vooral makkelijk, openen door de sterke veren die de kap ondersteunen. Het openen en dichtdoen van de kap vergt dus geen enkele kracht. De kap is overigens voorzien van sloten waardoor onbevoegden geen toegang hebben tot de laadbak van de aanhangwagen.

De kunststof kap voor een Eduard aanhangwagen is gemaakt van polyethyleen. Deze kunststof heeft niet alleen de eigenschappen dat het sterk en slijtvast is, maar is ook UV bestendig en niet of nauwelijks onderhevig aan verwering. Deze eigenschappen maken polyethyleen uitermate geschikt voor het gebruik als kap of deksel voor een Eduard aanhangwagen. Wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is, is het feit dat polyethyleen ook heel goed kan worden gerecycled. Het materiaal laat zich, door de themoplastiche eigenschappen, ook zeer goed omsmelten en komt dus niet als vervuilende afvalstof in het milieu terecht.

Wilt u een kunststof kap voor een Eduard aanhangwagen kopen?

Als u een oplossing zoekt voor het vervoer van kwetsbare lading in uw aanhangwagen bent u bij Aanhangcars aan het juiste adres. Naast aanhangwagens hebben wij ook een compleet assortiment met opzetborden, loofrekken, vlakzeilen, huifen en kunststof kappen. Als u een kunststof kap voor een Eduard aanhangwagen kopen wilt bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Kampen, direct gelegen naast de N50.

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.