Humbaur

Kiest u een Humbaur aanhangwagen, dan kiest u voor Duitse kwaliteit. Humbaur trailers zijn veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige aanhangers. Al meer dan een halve eeuw zet dit merk de wensen van de klant voorop. Zodoende levert Humbaur aanhangwagens die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien zijn de standaard Humbaur trailers eenvoudig naar wens samen te stellen met diverse opties. Als erkend dealer geven wij u graag wat meer informatie over dit geweldige merk.

Bekijk het volledige assortiment Humbaur trailers

Humbaur logo op voorzijde gesloten aanhangwagen

Ruim 25 jaar Humbaur

Humbaur GmbH heeft een lange en succesvolle geschiedenis als toonaangevend producent van aanhangwagens. Het was Anton Humbaur die in 1957 begon met de verkoop van aanhangwagens voor landbouwvoertuigen. In 1981 werden aanhangwagens voor personenauto’s aan het assortiment toegevoegd. En toen ook Ulrich Humbaur in 1982 in dienst trad, besloot de familie de productie van Humbaur aanhangwagens in eigen hand te nemen. Sinds 1984 producert Humbaur haar eigen trailers. Inmiddels zijn dat er dan meer dan 50.000 per jaar in meer dan 400 verschillende uitvoeringen.

Humbaur trailers van de hoogste kwaliteit

Humbaur trailers worden gebouwd volgens de modernste productietechnieken en met de beste materialen. Bassen, assen en verlichting worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen ingekocht bij erkende fabrikanten. En waar nodig ontwerpt Humbaur ook zelf nog componenten om de aanhangwagens compleet te maken. Het eindresultaat wordt uitgebreid getest op de eigen testbanen. Door het frame en de chassis onder de meest zware omstandigheden op de proef te nemen is de kwaliteit gegarandeerd. Daardoor hebben Humbaur trailers ook de hoogst mogelijke certificering: DIN en ISO 9001:2015 en KBA-ZM-A.

Verschillende soorten Humbaur aanhangwagens

Vandaag de dag levert Humbaur vrijwel alle soorten aanhangwagens. Van autoambulance tot motortrailers. En van multitransporters tot plateauwagens. Maar ook gesloten aanhangwagens, verkoopwagens, kippers, paardentrailers, motoraanhangers en machinetransporters worden geproduceerd door deze Duitse fabrikant. Voor vrijwel iedere wens heeft Humbaur een trailer beschikbaar. En wij als Aanhangcars zijn met een voorraad van 500 Humbaur aanhangwagens op een showroomterrein van 4.500 m² een van Europa’s grootste dealers. Alle Humbaur aanhangwagens vindt u ook op onze website.

Kantelbare Humbaur autotransporter met oprijplaten

Extra opties voor de Humbaur trailer van uw dromen

Vindt u toch niet direct de Humbaur aanhangwagen die u zoekt? Dan is er nog een hele lange lijst met extra opties die u al in de fabriek kunt laten monteren. Daardoor tovert u een standaard Humbaur trailer eenvoudig om tot de trailer van uw dromen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de juiste opties en extra’s voor uw Humbaur aanhangwagen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038 332 28 33 of mailen naar info@aanhangcars.nl.

Witte camper met een Humbaur Rexus gesloten motortrailer er achter

 

Bekijk het programma aanhangwagens van Humbaur

 

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.