Aanhangwagen video's

Cochet Uno verlaagbare
motortrailer opvouwbaar

Cochet Uno met verlaagde laadvloer waarop een motor staat

De Cochet motortrailer is niet alleen een eyecatcher door zijn bijzondere vormgeving, hij is ook nog eens enorm praktisch in gebruik. Deze motortrailer is namelijk verlaagbaar waardoor het op- en afrijden van een motorfiets een fluitje van een cent is. Daarnaast is de Cochet motortrailer ook nog eens opvouwbaar waardoor hij compact wordt en makkelijk in uw schuur of garage op te bergen is.

Ga naar deze video

Cochet DUO verlaagbare
motortrailer opvouwbaar

Cochet Duo met verlaagde laadvloer waarop twee motoren staan

De Cochet Duo motortrailer is een opvallende verschijning. Niet alleen door zijn in het oog springende vormgeving, maar ook doordat de laadvloer tot op de grond kan zakken. Daarnaast is de laadvloer opvouwbaar waarna de trailer rechtop weg kan worden gezet. De Cochet Duo is geschikt voor het vervoer van twee motoren, maar kan met een simpele handeling ook geschikt worden gemaakt voor één motor.

Ga naar deze video

Kunststof kap op
Eduard aanhangwagen

Eduard plateauwagen voorzien van een polyester deksel op de laadbak

In deze video laten wij u een polyester kap zien op een Eduard plateauwagen van 260x150cm. Deze kap is in afmetingen tot 406x180cm verkrijgbaar en kan gemonteerd worden op de Eduard plateauwagen, multitransporter en kipper in combinatie met 30cm aluminium borden. De zijborden blijven hierbij gewoon te openen waardoor de laadvloer niet alleen via de achterzijde maar ook via de zijkanten bereikbaar blijft.

Ga naar deze video

Eduard
gesloten autoambulance

Eduard autotransporter met kunststof deksel en een klassieke Triumph Spitfire inde laadbak

Door montage van een kunststof kap op de laadbak van de multitransporter krijgt u de beschikking over een Eduard gesloten autoambulance. De laadbakborden blijven volledig functioneel en kunnen dan ook gewoon geopend, en naar beneden geklapt, worden. Naast voertuigen is een laadbak met kunststof kap ook geschikt voor het vervoer van andere lading die u bij voorkeur in een gesloten aanhanger vervoert.

Ga naar deze video

Eduard
autoambulance

Eduard autotransporter met een groot formaat auto op de laadvloer

In deze video laten wij de Eduard autoambulance zien in de afmeting 406x200 centimeter met een laadvloerhoogte van 56 centimeter. De autoambulance van Eduard is in verschillende afmetingen, laadvloerhoogtes en gewichtsklassen verkrijgbaar. De verschillende afmetingen en laadvloerhoogtes hebben geen invloed op het gebruik van deze autoambulance en komt overeen met de demonstratie die wij in deze video geven.

Ga naar deze video

Eduard
kantelbare autoambulance

Eduard kantelbare autotransporter met een klassieke VW T2 bus op de laadvloer

In deze video laten wij de nieuwe Eduard kantelbare autoambulance zien in de afmeting 506x200 centimeter met een laadvloerhoogte van 56 centimeter. De kantelbare autoambulance van Eduard, voorzien van een nieuw en innovatief kantelsysteem, is in lengtes van 4, 5 en 6 meter, breedtes van 200 en 220cm, laadvloerhoogtes van 56 en 63cm en gewichtsklassen van 2700, 3000 en 3500kg verkrijgbaar.

Ga naar deze video

Eduard plateauwagen
(met schuifzeilhuif)

Eduard plateauwagen die met hout wordt beladen door een vorkheftruck

In deze video demonstreren wij u de Eduard plateauwagen in de afmeting 330x180cm met een laadvloerhoogte 63cm. Deze plateauwagen is verkrijgbaar met laadvloerhoogtes van 56, 63 of 72cm en in afmetingen tot wel 606x220cm met bruto laadvermogens van 750 tot en met 3500kg. Zo is er altijd wel een plateauwagen naar uw wensen te vinden. In deze video tonen wij ook de optionele huifopbouw met schuifzeilen die de functionaliteit van de plateauwagen nog verder vergroot.

Ga naar deze video

Eduard
multitransporter

Eduard multitransporter met mini shovel in de laadbak

De Eduard multitransporter is, zoals de naam al doet vermoeden, een uiterst veelzijdige aanhangwagen. Deze aanhangwagen is standaard voorzien van een kabellier op liersteun en een set geprofileerde oprijplaten van 250 centimeter lang. Hierdoor is de multitransporter niet alleen inzetbaar als normale aanhangwagen maar kan deze ook gebruikt worden voor het vervoer van auto's en machines.

Ga naar deze video

Plateauwagen versus
multitransporter

Plateauwagen naast een multitransporter waar een auto op staat

De Eduard plateauwagen en multitransporter zijn in basis exact hetzelfde. Toch heeft de multitransporter een groot verschil met de plateauwagen. De multitransporter is namelijk af fabriek uitgerust met een set oprijplaten en een kabellier, waardoor deze ook geschikt is voor het vervoer van auto's en machines. In deze video laten we dit verschil tussen beide aanhangwagens zien.

Ga naar deze video

Eduard
schuifzeil huif

Eduard aanhangwagen met geopende schuifzeil huif en pallets met dozen in de laadbak

De Eduard plateauwagen, multitransporter en kipper kunnen ook worden voorzien van een huif. De Eduard huif is leverbaar in vele afmetingen en hoogtes, en vanaf 3 meter optioneel ook verkrijgbaar met schuifzeilen. In onze video kunt u het gebruiksgemak van deze schuifzeilen zien. Het huifdoek hoeft hierdoor niet opgerold te worden en laten de zijkanten zich zeer makkelijk openschuiven.

Ga naar deze video

Eduard kantelbare
multitransporter

Kantelbare Eduard multitransporter waar een klassieke Amerikaanse musclecar wordt opgereden

De kantelbare Eduard multitransporter is voorzien van een innovatief hydraulisch systeem, met twee grote uitzetsteunen aan de voorzijde, waarmee de laadbak gekanteld kan worden. Hierdoor beschikt deze multitransporter met 30cm borden over een lage oprijhoek wat uiteraard een groot voordeel biedt bij het op- en afrijden van voertuigen en machines met een lage bodemvrijheid.

Ga naar deze video

Eduard
machinetransporter

Kantelbare Eduard machinetransporter met brede oprijklep en een kleine graafmachine in de laadbak

De nieuwe Eduard machinetransporter is voorzien van een hydraulisch kantelsysteem zoals dat nog niet eerder is toegepast bij aanhangwagens. Dit systeem is uitgerust met twee uitzetsteunen die het gewicht van de laadbak overbrengen op de grond waardoor het trekkende voertuig niet belast wordt bij het op- en afrijden op de laadbak. Op- en afrijden gaat eenvoudig door de grote oprijklep.

Ga naar deze video

Eduard
enkelas kipper

Enkelasser Eduard kipper, gekoppeld aan een peronenauto, met een berg houtsnippers die is gestort.

De Eduard enkelas kipper is een compacte aanhangwagen met achterwaarts kiepbare laadbak. Hierdoor kan stortgoed zoals puin, aarde of zand snel en eenvoudig gelost worden en hoeft het niet met de hand uit de laadbak te worden geschept. Dit levert niet alleen een groot voordeel op voor professionele gebruikers zoals hoveniers of aannemers- en bouwbedrijven, maar is deze kipper ook interessant voor de particuliere gebruiker. De kipper leent zich er namelijk uitermate goed voor om bijvoorbeeld tuin en snoeiafval of af te voeren.

Ga naar deze video

Eduard
3 zijdige kipper

Driezijdige Eduard kipper met achterwaarts gekiepte laadbak voorzien van opzetborden

De kipper van Eduard is in diverse afmetingen, gewichtsklassen en uitvoeringen verkrijgbaar. In deze video laten wij een demonstratie zien van de 3 zijdige kipper met oprijplaten in een afmeting van 330x180 centimeter met optionele opzetborden en loofrekken. Hoewel de kipper in diverse uitvoeringen leverbaar is geeft deze video een indruk van de bouwkwaliteit van de Eduard kipper in het algemeen.

Ga naar deze video

Eduard
plateauwagen

Vorkheftruck plaatst een pallet met dozen in de laadbak van een Eduard plateauwagen die is voorzien van een huif

De plateauwagen van Eduard is in tien verschillende afmetingen verkrijgbaar met bruto laadvermogens van 750 tot en met 3500 kilogram. Kenmerkend voor de plateauwagen is de plaatsing van de wielen onder de bak waardoor het laden en lossen van deze aanhangwagen zeer eenvoudig is. Door de vlakke laadvloer en neerklapbare laadborden kan de plateauwagen ook moeiteloos met een vorkheftruck worden geladen.

Ga naar deze video

Eduard
opzetborden

Driezijdige Eduard kipper die is uitgerust met 70cm hoge opzetborden.

Met opzetborden vergroot u op een eenvoudige wijze het laadvolume van de laadbak van uw aanhangwagen. Opzetborden zijn in vele afmetingen en verschillende hoogtes leverbaar. In deze video laten wij u bovenscharnierende opzetborden met een hoogte van 70 centimeter zien, gemonteerd op de laadbak van een Eduard driezijdige kipper.

Ga naar deze video

Martz
elektrische kipper

Grijze bestelbus met een Martz tandemas achterwaartse kipper

De Martz elektrische kipper is een robuuste aanhangwagen waarmee het lossen van stortgoederen zoals bijvoorbeeld zand, grind of stenen een fluitje van een cent is. Deze kipper is dan ook erg populair onder bouw- en aannemersbedrijven, maar ook hoveniers en bedrijven die werkzaam zijn in de groenvoorziening. Met zijn totale bruto laadvermogen van 2700kg is deze kipper dan ook een heus werkpaard.

Ga naar deze video

Martz
machinetransporter

Drieasser Martz machinetransporter met grote oprijklep en een kleine oranje graafmachine in de laadbak

Om zwaardere machines te vervoeren is de Martz machinetransporter een hele goede keuze. Deze machinetransporter is voorzien van een grote oprijklep met geïntegreerde steunen waardoor snel en eenvoudig op- en afgereden worden kan. Ook een graafbaksteun en sjorogen in de laadbak behoren tot de standaard uitrusting. Het complete onderstel, en dus ook de assen, zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Al-Ko.

Ga naar deze video

Martz enkelas
kantelbare autoambulance

Rijdende bestelbus met daarachter een Martz enkelas kantelbare autotransporter waar een kleine groende stadsauto staat

De Martz Tieflader 350 is een compacte enkelasser autoambulance met mechanisch kantelbare laadvloer. Door de gasveerondersteuning laat de laadvloer zich zeer makkelijk kantelen. In combinatie met een oprijhoek van ongeveer 10 graden is het oprijden erg makkelijk. Door de compacte afmetingen is deze autoambulance ook zeer geschikt voor het vervoer van kleinere stadsauto's op vakantie achter de camper.

Ga naar deze video

Martz GT+450
autoambulance

Martz tandemas autotransporter met schuin aflopende achterzijde beladen met een witte personenauto achter een bestelbus

De martz GT+450 is een gebruiksvriendelijk, en zeer robuuste autoambulance. In combinatie met de oprijplaten heeft de GT+450 een oprijhoek van circa 12 graden. Het op- en afrijden van auto's is dan ook een fluitje van een cent. De rijbanen zijn voorzien van vele openingen waarin spanbanden kunnen worden vastgezet. Deze autoambulance vormt een ideale oplossing voor het transport van voertuigen.

Ga naar deze video

Martz tandemas
kantelbare autoambulance

Een kantelbare Martz tandemas autotransporter met rijbanen waar reen personenauto op staat

De laadvloer van deze Martz autoambulance kan eenvoudig gekanteld worden. Hierdoor kent deze ambulance een kleine oprijhoek waardoor het op- en afrijden erg eenvoudig is. De autoambulance is tevens voorzien van een lier zodat voertuigen ook opgelierd kan worden. Met een netto laadvermogen van 2060kg is deze ambulance voor het vervoer van veel verschillende auto's geschikt.

Ga naar deze video

Martz GT400
kantelbare autoambulance

Martz tandemas autotransporter met rijbanen die aan voor- en achterzijde schuin aflopen waarop een kleine auto staat.

De Martz GT400 is een autoambulance zonder overbodige opsmuk. Deze ambulance kenmerkt zich door zijn sterke constructie en is zeer gemakkelijk in gebruik. Door de oprijhoek van circa 12 graden kunnen voertuigen comfortabel worden op- en afgereden. De rijbanen lopen zowel voor als achter schuin af waardoor het zwaartepunt lager komt te liggen en deze autoambulance een zeer stabiel weggedrag kent.

Ga naar deze video

Martz kantelbare
multitransporter

Martz kantelbare multitransporter met oprijplaten waar een kleine rode shovel opgereden wordt

De Martz kantelbare multitransporter is een multifunctioneel inzetbare aanhangwagen. De laadbak is, door de geheel neerklapbare aluminium borden, zeer makkelijk te beladen. De laadbak kan ook gekanteld worden waardoor er, in combinatie met korte oprijplaten, ook eenvoudig machines en auto's opgereden worden. Deze aanhangwagen is dus ook inzetbaar als autotransporter.

Ga naar deze video

Martz Unilader 300
kleine transporter

Martz Unilader 300 met witte Renault Twizy op de laadvloer

De Martz Unilader 300 is een kleine transporter met kantelbare laadvloer. Door de kantelbare laadvloer, die is voorzien van ondersteuning door gasveren, kunnen voeruigen heel makkelijk worden op- en afgeladen. De Unilader is, met een laadvloer van 295x164cm, onder meer geschikt voor kleine auto's, quads en motoren. Door de compacte afmetingen is deze kleine transporter ook ideaal voor gebruik in vrije tijd en vakantiereizen.

Ga naar deze video

Humbaur aluminium
bagagewagen

Humbaur aluminium bagagewagen met fietsen op het deksel aangekoppeld achter een personenauto

De Humbaur bagagewagen is een aluminium aanhangwagen voorzien van een afsluitbaar deksel met gasveerondersteuning. Optioneel kan het deksel worden uitgerust met een bagagedrager die ook de mogelijkheid biedt tot montage van fietsendragers. De laadruimte is aan de binnenzijde voorzien van sjorogen die zijn geïntegreerd in de zijwanden. Het achterbord is ook neerklapbaar waardoor de laadruimte ook via de achterzijde bereikbaar is.

Ga naar deze video

Humbaur Senko zakbare
machinetransporter

Humbaur Senko achter bedrijfsbus met mini graver in de laadbak.

De Humbaur Senko machinetransporter is hydraulisch zakbaar, waardoor deze ook zeer geschikt is voor het laden en transporteren van machines met een hele lage bodemvrijheid. De Senko in deze video is uitgerust met elektrische bediening waardoor de laadbak met één druk op de knop kan zakken en weer omhoog gebracht kan worden.

Ga naar deze video

Humbaur Senko verlaag-
bare machinetransporter

Een kleine graafmachine wordt de laadbak van een Humbaur Senko zakbare machinetransporter in gereden.

De Humbaur Senko verlaagbare machinetransporter is uitgerust met een hydraulisch systeem dat standaard is uitgerust met een handmatig te bedienen pomp. Hiermee kan de laadbak van de machinetransporter omlaag en omhoog worden gebracht waardoor er een zeer geringe oprijhoek wordt gecreëerd zodat ook machines met een lage bodemvrijheid probleemloos op- en af kunnen rijden.

Ga naar deze video

Humbaur Basic
enkelas koelaanhangwagen

Enkelas Humbaur koelaanhanger met koelaggregaat achter een grijze bestelbus

De Humbaur Basic koelaanhangwagen is onmisbaar voor het gekoelde transport van uw goederen. De geisoleerde opbouw van 30mm PurFerro sandwichpanelen is standaard voorzien van een Govi ARKTIK 1600N koelaggregaat. Leverbaar als enkel- en tandemasser met bruto laadvermogens van 1300 tot en met 2500 kg.

Ga naar deze video

Humbaur HTK
3-zijdige kipper

Kleine graafmachine dumpt zand in de laadbak van een Humbaur HTK driezijdige kipper

Met de Humbaur HTK 3-zijdige kipper wordt het lossen van de lading een fluitje van een cent. De laadbak kan namelijk leeg gekiept worden naar achteren of één van de beide zijkanten. De kipper in deze video is daarnaast ook uitgerust met, optioneel verkrijgbare, aluminium oprijplaten. Hierdoor is de kipper niet alleen geschikt voor het vervoer van stortgoed maar kunnen er ook kleine machines mee worden getransporteerd.

Ga naar deze video

Humbaur HTK tridem
3 zijdige kipper

Drieasser Humbaur HTK 3-zijdige kipper met achterwaarts gekiepte laadbak

Humbaur heeft de kippers onderverdeeld in twee typen. De HUK kipper is de achterwaartse kipper leverbaar in enkel- en tandemas uitvoering. De HTK kipper is de 3 zijdige kipper die zelfs leverbaar is als tridemas. In onze productvideo demonstreren wij de grootste kipper uit het Humbaur programma, de HTK 3 zijdige kipper voorzien van drie assen met een afmeting van 410x210 centimeter met een bruto laadvermogen van 3500 kilogram.

Ga naar deze video

Humbaur enkelasser
gesloten aanhanger

Ongeremde enkelasser Humbaur gesloten aanhangwagen achter een zilverkleurige auto

De ongeremde enkelasser gesloten aanhanger van Humbaur heeft een afmeting van 251x132x152cm (lxbxh) en een bruto laadvermogen van 750kg. Hierdoor hoeft u dus niet over het aanhangwagenrijbewijs BE te beschikken om met deze aanhanger te mogen rijden. Dit biedt voor bedrijven het bijkomende voordeel dat alle medewerkers met deze aanhanger mogen rijden.

Ga naar deze video

Humbaur HKT
gesloten aanhangwagen

Gesloten zakbare enkelasser Humbaur aanhangwagen met geopende achterklep waar een medewerker een pallet met dozen op een palletwagen de laadbak in rijdt

De Humbaur HKT gesloten aanhangwagen is voorzien van een hydraulisch systeem dat het mogelijk maakt om de laadbak te laten zakken. De oprijhoek van de HKT gesloten aanhangwagen beperkt zich hierdoor tot 4 à 6 graden en is deze aanhangwagen te laden en te lossen zonder gebruik te maken van oprijplaten. Zoals te zien in onze video kan een palletwagen ook zonder problemen de laadbak van de HKT in- en uitrijden.

Ga naar deze video

Humbaur HKT
kleine transporter

Humbaur HKT verlaagbare kleine transporter met Renault Twizy op de laadbak

De Humbaur HKT kleine transporter is een compacte aanhanger waarmee u bijvoorbeeld een kleinere auto achter de camper mee kunt nemen op vakantie. De laadbak van deze kleine autotransporter kan tot op de grond zakken waardoor op- en afrijden een fluitje van een cent is. Makkelijker kan haast niet, zoals u kunt zien in deze demonstratievideo.

Ga naar deze video

Humbaur HKT
motoraanhanger

Humbaur HKT zakbare motoraanhanger met twee motorfietsen op de laadvloer

De HKT van Humbaur is een vlakke aanhangwagen waarvan de laadbak middels een hydraulische handpomp tot op vloerniveau kan zakken. Hierdoor kent deze aanhangwagen een zeer geringe hellingshoek en leent deze zicht onder meer uitstekend voor het gebruik als motoraanhanger, zoals wij in deze video demonstreren. De HKT kent echter meer toepassingen en kan zelfs worden ingezet voor het vervoer van kleine auto's.

Ga naar deze video

Humbaur MTK
Allcomfort multitransporter

Rode dumper wordt de laadvloer van een kantelbare Humbaur MTKA opgereden

De Humbaur MTK Allcomfort is een kantelbare multitransporter met een oprijklep over de volle breedte van de laadbak. Hierdoor kunnen voertuigen zoals machines, maar ook auto's, heel eenvoudig op- en afgereden worden. Door de volwaardige laadbak, die is voorzien van aluminium borden, leent de MTK Allcomfort zich naast het vervgoer van voertuigen ook voor het vervoer van goederen.

Ga naar deze video

Humbaur KFT
kleine transporter

Humbaur KFT kleine autotransporter waar een kleine zwarte auto staat

De Humbaur KFT is een compacte geremde enkelas transporter, geschikt voor het vervoer van motoren, quads maar bijvoorbeeld ook kleinere auto's. Twee aluminium oprijplaten horen dan ook tot de standaard uitrusting van deze transporter, en kunnen worden weggeborgen op de achterzijde van de laadbak. De KFT is leverbaar in de afmeting 295x165cm met een bruto laadvermogen van 1300 of 1500kg.

Ga naar deze video

Blyss Niki
gesloten motortrailer

Persoon op motor voor een Blyss Niki gesloten motortrailer

De Blyss Niki is een gesloten motortrailer met een volopyester opbouw. De trailer is voorzien van een neergaande achterklep achter en een kleine loopdeur rechtsvoor. Steunpoten en schokdempers behoren tot de standaard uitrusting van deze motortrailer. De betonplex laadvloer in de laadruimte is voorzien van verzonken sjorogen.

Ga naar deze video

Blyss
kantelbare motortrailer

Motor vastgesjord op enkelas motortrailer achter bestelbus

De Blyss kantelbare motortrailer is een populaire en zeer betaalbare motortrailer met kantelbaar frame. Door het lage eigen gewicht heeft deze ongeremde trailer een hoog netto laadvermogen. Deze compacte motortrailer is verkrijgbaar in uitvoeringen voor het vervoer van één, twee of drie motoren.

Ga naar deze video

Power Trailer
bagagewagen

Een beladen Power Trailer bagagewagen met geopend deksel achter een grijze stationwagen

De Power Trailer bagagewagen staat garant voor uw vakantieplezier. U kunt hierin namelijk al uw bagage en kampeerspullen kwijt zodat u ontspannen en comfortabel met de auto op vakantie kunt. Deze bagagewagen is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, van klein tot groot. Deze aanhangwagen is uiteraard ook inzetbaar als gereedschapswagen.

Ga naar deze video

Power Trailer
open aanhangwagen

Power Trailer aanhangwagen met een kruiwagen in de laadbak waar een aanhangernet overheen is gespannen

De open aanhangwagen van Power Trailer is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende laadvermogens, zowel geremd als ongeremd. De Power Trailer bakwagens staan alom bekend als degelijke aanhangwagens en zijn dan ook echte werkpaarden. Bij deze wagens staan bruikbaarheid en betrouwbaarheid dan ook op de eerste plaats.

Ga naar deze video

Twins Trailers
motoraanhanger

Twins Trailer motortrailer waar een motor van een verkeersregelaar is geladen aangekoppeld aan een witte bestelbus

De Twins Trailers motoraanhanger is een aanhangwagen die speciaal is gebouwd voor het vervoer van motoren. Deze motoraanhanger is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen die geschikt zijn voor het vervoer van één, twee of drie motoren. Deze aanhangwagen is standaard voorzien van een voorrek, bindrail en sjorogen waardoor motoren veilig met behulp van spanbanden vastgezet kunnen worden.

Ga naar deze video

Twins Trailers
gesloten aanhangwagen

Twins Trailer enkelasser gesloten aanhangwagen achter een donkergrijze VW bestelbus

De gesloten aanhangwagen van Twins Trailers is opgebouwd uit witte PPL betonplex panelen en is, afhankelijk van de afmeting voorzien van één of twee achterdeuren. De laadruimte is voorzien van een laadvloer met antislip laag, sjorogen en LED verlichting. Deze aanhangwagen is in verschillende afmetingen verkrijgbaar als enkel- of tandemasser met bruto laadvermogens tot en met 3500kg.

Ga naar deze video

Double Lock
disselslot (onderbouw)

Koppeling van een aanhanger met ondergebouwd DoubleLock disselslot op de trekhaak van een auto

Het Double Lock disselslot is een diefstal preventiemiddel dat vast op de disselkop van een aanhangwagen wordt gemonteerd. Het slot is daardoor eenvoudig in gebruik en hebt u het altijd bij u als u op weg bent met de aanhangwagen. Het disselslot is zowel verkrijgbaar met een door verzekeringsmaatschappijen vaak vereist SCM goedgekeurd hangslot als ook met een standaard discusslot.

Ga naar deze video

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.