Aanhangwagen video's

Eduard
autoambulance

In deze video laten wij de Eduard autoambulance zien in de afmeting 406x200 centimeter met een laadvloerhoogte van 63 centimeter. De autoambulance van Eduard is in verschillende afmetingen, laadvloerhoogtes en gewichtsklassen verkrijgbaar. De verschillende afmetingen en laadvloerhoogtes hebben geen invloed op het gebruik van deze autoambulance en komt overeen met de demonstratie die wij in deze video geven.

Ga naar deze video

Eduard
3 zijdige kipper

De kipper van Eduard is in diverse afmetingen, gewichtsklassen en uitvoeringen verkrijgbaar. In deze video laten wij een demonstratie zien van de 3 zijdige kipper met oprijplaten in een afmeting van 330x180 centimeter met optionele opzetborden en loofrekken. Hoewel de kipper in diverse uitvoeringen leverbaar is geeft deze video een indruk van de bouwkwaliteit van de Eduard kipper in het algemeen.

Ga naar deze video

Eduard
plateauwagen

De plateauwagen van Eduard is in tien verschillende afmetingen verkrijgbaar met bruto laadvermogens van 750 tot en met 3500 kilogram. Kenmerkend voor de plateauwagen is de plaatsing van de wielen onder de bak waardoor het laden en lossen van deze aanhangwagen zeer eenvoudig is. Door de vlakke laadvloer en neerklapbare laadborden kan de plateauwagen ook moeiteloos met een vorkheftruck worden geladen.

Ga naar deze video

Eduard
multitransporter

De Eduard multitransporter is, zoals de naam al doet vermoeden, een uiterst veelzijdige aanhangwagen. Deze aanhangwagen is standaard voorzien van een kabellier op liersteun en een set geprofileerde oprijplaten van 250 centimeter lang. Hierdoor is de multitransporter niet alleen inzetbaar als normale aanhangwagen maar kan deze ook gebruikt worden voor het vervoer van auto's en machines.

Ga naar deze video

Humbaur HTK
3 zijdige kipper

Humbaur heeft de kippers onderverdeeld in twee typen. De HUK kipper is de achterwaartse kipper leverbaar in enkel- en tandemas uitvoering. De HTK kipper is de 3 zijdige kipper die zelfs leverbaar is als tridemas. In onze productvideo demonstreren wij de grootste kipper uit het Humbaur programma, de HTK 3 zijdige kipper voorzien van drie assen met een afmeting van 410x210 centimeter met een bruto laadvermogen van 3500 kilogram.

Ga naar deze video

Humbaur Rexus
motoraanhanger

De Humbaur Rexus is een motoraanhanger met een volpolyester gesloten opbouw met neergaande achterklep en een zijdeur. Deze aanhangwagen met een opvallend retrodesign is leverbaar in zeven opvallende metallic kleuren, en in combinatie met de chroomaccenten en lichtmetalen velgen is het een heuse blikvanger. Naast het gebruik als motoraanhanger is de Rexus uiteraard ook inzetbaar voor andere toepassingen.

Ga naar deze video

Humbaur HKT
gesloten aanhangwagen

Video van een Humbaur HKT zakbare gesloten aanhangwagen

De Humbaur HKT gesloten aanhangwagen is voorzien van een hydraulisch systeem dat het mogelijk maakt om de laadbak te laten zakken. De oprijhoek van de HKT gesloten aanhangwagen beperkt zich hierdoor tot 4 à 6 graden en is deze aanhangwagen te laden en te lossen zonder gebruik te maken van oprijplaten. Zoals te zien in onze video kan een palletwagen ook zonder problemen de laadbak van de HKT in- en uitrijden.

Ga naar deze video

Humbaur HKT
motoraanhanger

De HKT van Humbaur is een vlakke aanhangwagen waarvan de laadbak middels een hydraulische handpomp tot op vloerniveau kan zakken. Hierdoor kent deze aanhangwagen een zeer geringe hellingshoek en leent deze zicht onder meer uitstekend voor het gebruik als motoraanhanger, zoals wij in deze video demonstreren. De HKT kent echter meer toepassingen en kan zelfs worden ingezet voor het vervoer van kleine auto’s.

Ga naar deze video

Twins Trailers
motoraanhanger

De Twins Trailers motoraanhanger is een aanhangwagen die speciaal is gebouwd voor het vervoer van motoren. Deze motoraanhanger is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen die geschikt zijn voor het vervoer van één, twee of drie motoren. Deze aanhangwagen is standaard voorzien van een voorrek, bindrail en sjorogen waardoor motoren veilig met behulp van spanbanden vastgezet kunnen worden.

Ga naar deze video

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.