Ladingvastzetsystemen

Zoekt u een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het beschermen en zekeren van de lading in uw gesloten aanhangwagen. Dan kan de keuze voor een lading vastzet systeem wellicht een goed idee zijn. Het lading vastzet systeem bestaat uit twee, of meerdere, rails die binnen in de laadruimte, op de zijwanden, worden gemonteerd. Hier kunnen dan spanstangen tussen worden geklemd waarmee de lading op de plek kan worden vastgehouden. De meeste rails bieden tevens de mogelijkheid om spanbanden te gebruiken.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen van een lading vastzet systeem

Met een lading vastzet systeem kunt u niet alleen uw kostbare goederen veilig vastzetten. Het systeem ook nog eens werkt erg eenvoudig en zeer snel waardoor naast schade voorkomen ook tijdwinst oplevert. En simpel te gebruiken oplossingen worden ook gebruikt. De rails van het systeem zijn over de volledige lengte voorzien van punten waar de spanstangen in geklemd kunnen worden waardoor u toch flexibel blijft in de verdeling van de lading in de aanhangwagen.

Een lading vastzet systeem kopen bij Aanhangcars

Bij Aanhangcars vindt u een ruim aanbod accessoires voor het zekeren van de lading in een aanhangwagen waaronder dus het lading vastzetsysteem, maar ook verschillende modellen spanbanden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een lading vastzet systeem in te (laten) bouwen. Het lading vastzet systeem is direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig op de gewenste afmeting te maken.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.