Eduard Aanhanger

Logo Eduard hook it up

Eduard Trailers is een producent van aanhangers. De eigenaar en oprichter Eduard Saris is in 2001 in het Belgische Lommel gestart met de productie van autotransporters, multitransporters en plateauwagens. In 2014 heeft Eduard hier ook nog een lijn met achterwaartse en 3-zijdige kippers aan toegevoegd.

Productie

Door het uitgekiende ontwerp, de keuze voor hoogwaardige standaard componenten en de moderne productietechnieken is Eduard Saris er in de afgelopen 15 jaar in geslaagd één van de grotere Europese aanhangerproducenten te worden. Door voordurend te innoveren waren de Eduard aanhangers de eerste met Europese typegoedkeuringen op het hele assortiment, waardoor dezelfde aanhanger met papieren voor alle Europese lidstaten geleverd kan worden. Aanhangcars levert de Eduard plateauwagens, multitransporters , autotransporters en kippers dan ook aan klanten in meer dan 20 landen.

Vrachtwagen met een lading aanhangwagens van  Eduard Trailers Factory

Kwaliteit

Een Eduard aanhanger is goedgekeurd door meerdere Europese keuringsinstanties waaronder het Nederlandse RDW, de Duitse TUV, het Belgische ministerie van V&W en het Franse DRIRE. Ze hebben dan ook allemaal een Europese typegoedkeuring. De kwaliteit wordt niet alleen gegarandeerd doordat de trailers aan al die verschillende internationale eisen moeten voldoen, maar ook doordat het productieproces gestandaardiseerd is en er alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is het frame volledig volbad verzinkt en robot gelast. De geremde en ongeremde assen en onderstellen zijn van het gerenommeerde merk Knott. Door een voortdurende controle op de productiekwaliteit is de klant verzekerd van een uitstekend eindproduct. Toch wordt ook aandacht gegeven aan de aftersales. Via het internationale dealernetwerk kan een eventueel garantiegeval snel en vakkundig opgelost worden.

Verkrijgbaarheid

Omdat Eduard Saris zich op de internationale markt richt, is er een goed dealernetwerk in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Noorwegen. Hierdoor zijn ook internationale klanten verzekerd van een goede verkrijgbaarheid van onderdelen en accessoires. Daarnaast is door de keuze voor het Knott tandemstel, dissel en disselkop ook in de landen waar geen geautoriseerde Eduard aanhangwagendealers zijn, eventueel onderhoud of reparatie geen probleem.

Assortiment

Eduard Trailer factory heeft er bewust voor gekozen niet alle soorten en maten aanhangers te bouwen. Eduard bouwt autotransporters, multitransporters, plateauwagens en kippers in lengtes vanaf 2.6 tot wel 6 meter. Door alleen deze types te bouwen kan men groot inkopen, in serie produceren en daardoor de kwaliteit hoog houden en de prijs laag.

De kipper

De Eduard aanhanger kipper is verkrijgbaar in achterwaartse en 3 zijdige uitvoering met handmatige of elektrische bediening. Een combinatie van zowel handmatige als elektrische bediening behoort ook tot de mogelijkheden. Een aantal 3-zijdige kippers is daarnaast ook leverbaar met oprijplaten in een cassette onder de laadvloer.

Eduard Trailers 3 zijdige kipper met oprijplaten voorzien van elektrische en handmatige bediening

Prijsoverzicht van Eduard kippers

De plateauwagen

De Eduard plateauwagen is verkrijgbaar in een groot aantal lengte en breedtematen en laadvermogens. De kleinste plateauwagens zijn ook verkrijgbaar in een enkelas uitvoering, de grotere modellen alleen in tandemas. Alle plateauwagens zijn standaard uitgerust met een Knott onderstel.

Tandemas plateauwagen met aluminium borden van Eduard Trailers

Prijsoverzicht van Eduard plateauwagens

De autoambulance

De Eduard autoambulance is een autotransporter met wielen onder de bak en een geheel gesloten vloer en 10cm aluminium borden. De 4 meter uitvoering zijn ook leverbaar met een bindrail in plaats van aluminium borden.

Autoambulance met dichte bodem en oprijplaten van Eduard Trailers

Prijsoverzicht van Eduard autoambulances

De multitransporter

De Eduard multitransporter is een combinatie van een plateauwagen en een autotransporter. Zo heeft de multitransporter net als de plateauwagen aluminium borden rondom, en net als de autotransporter een lier en oprijplaten in een cassette onder de laadvloer.

Eduard multitransporter met aluminium laadborden, kabellier en oprijplaten

Prijsoverzicht van Eduard multitransporters

De machinetransporter

De Eduard machinetransporter is voorzien van een kantelbare laadbak. Dit kantelen is mogelijk door de twee hydraulische steunpoten aan de voorzijde van de laadbak. Deze steunpoten zorgen er daarbij ook nog eens voor dat het gewicht direct wordt overgebracht naar de ondergrond, en niet naar de trekhaak van de auto. De machinetransporter beschikt over een grote oprinjklep over de volle breedte van de laadbak waardoor machines makkelijk op- en af kunnen rijden.

Ook de auto- en multitransporter zijn in kantelbare uitvoering te verkrijgen waarbij deze dan zijn uitgerust met oprijplaten in plaats van een oprijklep.

Prijsoverzicht van Eduard machinetransporters

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.