Eduard aanhangers

Eduard aanhangers zijn al ruim twintig jaar een begrip in Nederland en België. Niet in de laatste plaats vanwege het innovatieve configuratiesysteem waarmee zij aanhangwagens modulair opbouwen. Zo maakt u de aanhanger volledig af naar eigen wens. Alle Eduard aanhangwagens zijn bovendien gemaakt van topmaterialen en worden geleverd tegen de meest gunstige prijzen. Meer weten over Eduard? Als erkend dealer van het eerste uur, vertellen we u graag meer over dit fantastische merk.

Bekijk het volledige assortiment Eduard aanhangwagens

Elke Eduard aanhangwagen modulair gebouwd

Eduard aanhangwagens zijn er in tegenstelling tot veel andere merken niet in alle soorten en maten. Elke aanhanger is gebaseerd op een plateauwagen en wordt verder op aanvraag modulair opgebouwd. Zo kan Eduard de grondstoffen en materialen groot inkopen en de trailers in serie produceren. Daardoor zijn de productiekosten van Eduard aanhangers relatief laag, is de kwaliteit constant en zijn de levertijden bijzonder snel.

Vrachtwagen met een lading aanhangwagens van  Eduard Trailers Factory

Verschillende soorten Eduard aanhangwagens

De modulaire bouwwijze betekent niet dat er alleen standaard Eduard aanhangwagens bestaan. Integendeel. Naast plateauwagens zijn er ook autotransporters en multitransporters. Net als achterwaartse en driezijdige kiepaanhangwagens en kantelbare machinetransporters met een innovatief hydraulisch kantelsysteem. Eduard aanhangwagens zijn compleet verkrijgbaar met opties als huiven, opzetborden en loofrekken. Leverbaar in verschillende kleuren en naar wens aan te passen op uw huisstijl.

Eduard driezijdige kiepaanhangwagen

Eduard trailer Europees gecertificeerd

Elke Eduard aanhanger is Europees gekeurd en voldoet aan de strenge eisen van meerdere keuringsinstanties. Waaronder die van het Nederlandse RDW, de Duitse TUV, het Belgische ministerie van V&W en het Franse DRIRE. De productkwaliteit wordt voortdurend gecontroleerd en er zijn dealers verspreid door heel Europa. Dus mocht er onverhoopt iets met uw Eduard aanhangwagen aan de hand zijn, dan kunt u in vrijwel het hele continent terecht voor reparatie en onderhoud. Zo gaat u met uw Eduard trailer comfortabel op weg in binnen- en buitenland.

Logo Eduard hook it up


Eduard aanhanger op maat configureren

Bent u op zoek naar een Eduard aanhanger? Dan maakt Aanhangcars het u nu wel heel makkelijk. Met onze configurator kunt u namelijk heel eenvoudig online uw Eduard aanhanger samenstellen. Dit helemaal naar uw eigen eisen en wensen. U krijgt daarbij gelijk een volledige 3D impressie van de door u samengestelde Eduard aanhanger. Dat allemaal heel comfortabel, vanachter uw eigen bureau of vanaf de bank. Hiermee is het merk Eduard uniek en vooruitstrevend in de aanhangwagenwereld.

Eduard aanhangers kopen bij Aanhangcars.nl

Als u een Eduard aanhanger wilt kopen dan bent u bij Aanhangcars.nl aan het juiste adres. Wij zijn een van de grootste dealers van Eduard trailers in heel Nederland als België. Wij verkopen dan ook het complete assortiment en kunnen veelal direct uit eigen voorraad leveren. Dat betekent dat wij de door u bestelde Eduard aanhangwagen al binnen 2 tot 3 weken voor u klaar hebben staan. U stelt uw Eduard aanhanger met onze configurator heel eenvoudig samen. Volledig naar eigen eisen en wensen.

Heeft u uw Eduard aanhanger helemaal naar uw wens geconfigureerd? Vraag dan direct een offerte aan en u krijgt van ons een aanbieding die zeker 13% lager is dan de adviesprijs van de fabrikant. Heeft u voor het bestellen van uw Eduard trailer nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038 332 28 33 of mailen naar info@aanhangcars.nl. Indien gewenst helpen wij u ook graag bij het samenstellen van de perfecte aanhanger.


De kipper

De Eduard aanhanger kipper is verkrijgbaar in achterwaartse en 3 zijdige uitvoering met handmatige of elektrische bediening. Een combinatie van zowel handmatige als elektrische bediening behoort ook tot de mogelijkheden. Een aantal 3-zijdige kippers is daarnaast ook leverbaar met oprijplaten in een cassette onder de laadvloer.

Eduard Trailers 3 zijdige kipper met oprijplaten voorzien van elektrische en handmatige bediening

Prijsoverzicht van Eduard kippers

De plateauwagen

De Eduard plateauwagen is verkrijgbaar in een groot aantal lengte en breedtematen en laadvermogens. De kleinste plateauwagens zijn ook verkrijgbaar in een enkelas uitvoering, de grotere modellen alleen in tandemas. Alle plateauwagens zijn standaard uitgerust met een Knott onderstel.

Tandemas plateauwagen met aluminium borden van Eduard Trailers

Prijsoverzicht van Eduard plateauwagens

De autoambulance

De Eduard autoambulance is een autotransporter met wielen onder de bak en een geheel gesloten vloer en 10cm aluminium borden. De 4 meter uitvoering zijn ook leverbaar met een bindrail in plaats van aluminium borden.

Autoambulance met dichte bodem en oprijplaten van Eduard Trailers

Prijsoverzicht van Eduard autoambulances

De multitransporter

De Eduard multitransporter is een combinatie van een plateauwagen en een autotransporter. Zo heeft de multitransporter net als de plateauwagen aluminium borden rondom, en net als de autotransporter een lier en oprijplaten in een cassette onder de laadvloer.

Eduard multitransporter met aluminium laadborden, kabellier en oprijplaten

Prijsoverzicht van Eduard multitransporters

De machinetransporter

De Eduard machinetransporter is voorzien van een kantelbare laadbak. Dit kantelen is mogelijk door de twee hydraulische steunpoten aan de voorzijde van de laadbak. Deze steunpoten zorgen er daarbij ook nog eens voor dat het gewicht direct wordt overgebracht naar de ondergrond, en niet naar de trekhaak van de auto. De machinetransporter beschikt over een grote oprinjklep over de volle breedte van de laadbak waardoor machines makkelijk op- en af kunnen rijden.

Ook de auto- en multitransporter zijn in kantelbare uitvoering te verkrijgen waarbij deze dan zijn uitgerust met oprijplaten in plaats van een oprijklep.

Prijsoverzicht van Eduard machinetransporters

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.