Occasions | Tweedehands aanhangwagens

Bent u op zoek naar een aanhangwagen? Bij Aanhangcars vindt u zowel nieuwe als ook gebruikte aanhangwagens. Als u opziet tegen de investering die een nieuwe aanhangwagen met zich meebrengt, kan de aanschaf van een goede tweedehands aanhangwagen ook het overwegen waard zijn. U vindt hier een selectie gebruikte aanhangwagens, die niet alleen gunstiger in aanschaf zijn, maar die ook zeker nog vele jaren mee kunnen gaan.

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een wisselende voorraad gebruikte aanhangwagens

Bij Aanhangcars vindt u naast een groot aanbod nieuwe aanhangwagens dus ook een wisselende voorraad van gebruikte aanhangwagens. Dit zijn aanhangwagens die wij door inruil hebben verkregen, of bij ons dienst hebben gedaan als bijvoorbeeld demonstratiemodel. Wij doen ons best om dit overzicht zo actueel mogelijk te houden. Als u zeker wilt zijn dat de, door u gezochte, aanhangwagen nog te koop is raden wij u dan ook altijd aan om eerst even contact met ons op te nemen zodat u niet voor niets rijdt.

Een grote variëteit aan 2dehands aanhangwagens

Een groot deel van ons gebruikte aanhangwagenassortiment bestaat uit de standaard bakwagen. Toch kunt u bij Aanhangcars ook regelmatig een gebruikte plateauwagen, autotransporter of tweedehands kiepaanhanger tegenkomen. Veel aanhangwagens worden namelijk bedrijfsmatig gebruikt, en worden bij aanschaf van een nieuw exemplaar bij ons ingeruild. Deze professionele aanhangwagens kunt u dan voordelig een tweede leven geven. Als u op zoek bent naar een specifieke uitvoering loont het de moeite om regelmatig ons actuele aanbod te bekijken, maar vergeet niet om ook ons nieuwaanbod te bekijken omdat ook onze nieuwprijzen zeer interessant zijn.

Een tweedehands aanhangwagen kopen bij de aanhangwagendealer

De markt met tweedehands aanhangwagens is groot en u kunt heel makkelijk online een occasion aanhanger kopen. De kans dat u hierbij een kat in de zak koopt is zeker aanwezig omdat veel aanhangwagenbezitters hun oude wagen pas verkopen wanneer repareren te duur is. Om u daarbij te helpen hebben wij een speciale hulppagina voor u gemaakt met alle tips en zaken waar u op moet letten. En uiteraard kunt u er Bij Aanhangcars van op aan dat u met een door ons aangeboden tweedehands aanhangwagen weet wat u koopt. Elke aanhangwagen, die wij als tweedehands aanbieden, wordt namelijk eerst op alle kritieke punten gecontroleerd. Ook voeren wij de nodige reparaties uit wanneer dat beter is. Als u een 2e hands aanhangwagen kopen gaat bij Aanhangcars koopt u dus geen kat in de zak.

Een gebruikte aanhangwagen kopen

Als u een gebruikte aanhangwagen bij ons wilt kopen adviseren wij u altijd om eerst te informeren of de betreffende aanhangwagen nog te koop is. Wij geven ook de mogelijkheid om een aanhangwagen tegen een kleine aanbetaling voor u te reserveren. Zo weet u zeker dat de gebruikte aanhanger van uw keuze voor u vast blijft staan, en een ander deze niet voor uw neus weg kan kapen. Wij vermelden bij elke gebruikte aanhangwagen ook duidelijk of wij garantie op deze wagen verlenen, of dat het een ‘zo meenemen’ prijs betreft. U kunt er op vertrouwen dat elke gebruikte aanhanger die wij met garantie verkopen in een veilige en goede staat verkeert.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.