Voorrekken

Voorrek voor een aanhanger

Vervoert u vaak langere of hogere lading in uw aanhanger? Dan kan een voorrek voor een aanhanger enkele grote voordelen bieden.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Makkelijk bij langere of hogere lading

Met een voorrek, ook wel bekend als ladderrek, kunt u ook langere lading vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan buizen of houten balken die aan de voorzijde van de laadbak over het voorrek heen kunnen worden gelegd. Hogere lading kunt u er tegen aan plaatsen en zo makkelijk en degelijk vastsjorren. Let daarbij uiteraard wel op dat u het gewicht van de lading op de juiste manier over de aanhanger verdeeld.

Makkelijk te plaatsen

Aanhangers met een open laadbak, zoals bijvoorbeeld plateauwagens, kunnen in veel gevallen worden uitgerust met een voorrek. Er zijn ook aanhangers die er af fabriek al van zijn voorzien. Bij de meeste aanhangers is een ladderrek echter optioneel, en kan dit heel eenvoudig worden gemonteerd of gedemonteerd. Het rek kan namelijk, zonder daarbij gereedschap te hoeven gebruiken, heel makkelijk in de voorste hoekrongen worden gestoken. Uiteraard plaatsen wij het rek er ook met alle plezier even voor u op, als u met de aanhanger in kwestie bij ons langs komt.

Gelast of geschroefd, de werking blijft het zelfde

Een voorrek kan volledig gelast, of geschroefd, zijn. Bij een Eduard is dit bijvoorbeeld volledig gelast en verzinkt. De verschillende delen kunnen, in plaats van gelast, ook met bouten en moeren in elkaar zijn geschroefd. Dit komen we wel tegen bij aanhangers van het merk Humbaur. Voor de functionaliteit maakt het overigens niet uit op welke wijze het is samengesteld.

Een voorrek voor een aanhanger kopen

Als u onderdelen of accessoires voor een aanhanger zoekt bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. Wij verkopen onder meer voorrekken voor Eduard en Humbaur. Wij hebben voorrekken in verschillende afmetingen op voorraad liggen. U kunt dus gelijk het juiste voor uw aanhangwagen bij ons in Kampen af komen halen. Als het u niet uit komt om een voorrek voor een aanhanger af te halen kunnen we het ook bij u bezorgen. Informeert u gewoon even naar de mogelijkheden.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.