Reclamewagen

De reclame aanhangwagen is een eenvoudige aanhanger, bedoeld voor het promoten van uw bedrijf of evenement. Hiervoor is een frame op de aanhanger gemonteerd waarin een spandoek past. Standaard kan er maximaal een doek van 290cm bij 140cm in, maar op bestelling zijn andere afmetingen natuurlijk mogelijk.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 Item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Reclamewagen

Op zoek naar een reclamewagen die u kunt gebruiken om uw bedrijf of evenement te promoten? De beste reclamewagens staan te koop bij Aanhangcars.nl. Ontdek het aanbod en vindt de reclamewagen die aan al uw wensen voldoet. Zo zet u uw aanbieding voortaan overal waar u wilt eenvoudig in de kijker.

De beste reclamewagens te koop

Reclamewagens zijn aanhangers die u kunt gebruiken als verplaatsbaar reclamebord. Elke reclamewagen is voorzien van een frame, waarin een spandoek past. Het frame op onze reclamewagens is standaard 290 bij 140 cm groot, maar op bestelling zijn ook andere afmetingen mogelijk. U kunt de aanhanger eenvoudig neerzetten op verschillende plekken. Zoals uw oprit, de entree van een evenement of een andere drukbezochte plek. Zo kunt u uw reclameboodschap aan een groot publiek laten zien. Ook handig: de spandoeken wisselt u gemakkelijk om als er een andere aanbieding is, of een bijzondere periode van het jaar.

Reclamewagen kopen met accessoires

Zorg ervoor dat uw reclamewagen stevig staat in alle weersomstandigheden door de juiste accessoires te gebruiken. Combineer uw reclamewagen daarom bijvoorbeeld met een neuswiel, steunpoten en spanbanden. Hiermee zet u de reclamewagen eenvoudig op nog meer plekken en bij nog meer momenten in. Kies daarnaast voor een winddoorlatend doek dat minder gevoelig is voor harde wind. Ook handig: uw reclamewagen kopen met een disselslot of een wielslot. Deze opties helpen u uw reclamewagen meteen diefstal te beveiligen. Wel zo handig als die op een openbare plek staat.

Reclamewagen in de aanbieding

Bij Aanhangcars zijn onze reclamewagens altijd in de aanbieding. Wij bieden namelijk het hele jaar door de laagste prijsgarantie. Omdat wij de grootste online aanbieder zijn van aanhangwagens, zoals reclamewagens, kunnen wij u garanderen dat wij de goedkoopste zijn. Aanvullend op die aanbieding, ontvangt u bij aankoop van een reclamewagen bij Aanhangcars na een jaar ook nog eens een gratis controlebeurt. Daarbij lopen onze monteurs de hele wagen na en stellen ze waar nodig opnieuw af. Verder kunt u bij ons rekenen op 7 jaar garantie.

Reclamewagen prijs opvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een reclamewagen met een op maat gemaakt frame? Wilt u graag weten welke accessoires u het beste bij uw reclamewagen kunt kopen? Of wilt u simpelweg de prijs van een reclamewagen opvragen? Doe vrijblijvend uw aanvraag via onze website. Dan gaan wij er direct mee aan de slag en ontvangt u binnen 1 à 2 dagen alle informatie die u nodig heeft. Vragen over de reclamewagens kunt u onze verkoopmedewerkers ook stellen door te bellen naar 038 332 28 33 of te mailen naar info@aanhangcars.nl. U bent ook altijd welkom op ons verkoopterrein om de meest populaire reclamewagens alvast in het echt te komen bekijken.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.