Reclamewagen

De reclame aanhangwagen is een eenvoudige aanhanger, bedoeld voor het promoten van uw bedrijf of evenement. Hiervoor is een frame op de aanhanger gemonteerd waarin een spandoek past. Standaard kan er maximaal een doek van 290cm bij 140cm in, maar op bestelling zijn andere afmetingen natuurlijk mogelijk.

Tonen als Lijst Foto-tabel

1 Item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De reclame aanhangwagen is daarmee een eenvoudig verplaatsbaar reclamebord waarmee u de mogelijkheid hebt om op elke (wettelijk toegestane) locatie uw reclame of boodschap onder de aandacht te brengen. Deze aanhanger kunt u eenvoudig neerzetten op een plek waar u wilt, bijvoorbeeld op uw oprit, bij de toegang van een evenement, of gewoon op een drukke plek. Op deze manier kunt u uw reclameboodschap aan veel mensen laten zien. Doordat het een aanhangwagen is kunt u hem snel verplaatsen en kunt u uw reclameboodschap in een korte periode op meerdere plekken laten zien.

Een groot voordeel van de reclameaanhangwagen is het feit dat het reclamedoek zeer snel en eenvoudig kan worden gewisseld. Wilt u dus regelmatig de reclameboodschap op de aanhanger wisselen is dit eenvoudig te realiseren door het laten vervaardigen van verschillende spandoeken voor specifieke gelegenheden, of bijvoorbeeld voor bepaalde periodes. Op deze wijze kunt u tegen zeer geringe kosten meerdere reclameboodschappen over brengen.

Bij een reclame aanhangwagen is, om kosten en gewicht te besparen, de laadbak weggelaten en is het buizenframe rechtstreeks op het chassis gemonteerd Het chassis en het frame van de reclame aanhangwagen zijn volledig gegalvaniseerd waardoor de wagen goed tegen weersinvloeden beschermd is, en dus ook zonder problemen voor langere tijd buiten gestald kan worden.

De reclame aanhangwagen is door het grote doek wel gevoelig voor wind. Hiervoor zijn echter wel oplossingen en accessoires voor zoals een wind doorlatend doek, of een neuswiel, steunpoten en spanbanden. Met behulp van dit soort extra opties kan de reclame aanhangwagen op nog meer plekken en bij nog meer momenten worden ingezet. De aanhangwagen kan daarnaast ook worden voorzien van een disselslot en of wielslot. Hiermee wordt de reclame aanhangwagen ook beveiligd tegen diefstal.

Kortom, indien u op zoek bent naar de mogelijkheid om uw bedrijf op locatie te promoten is de reclame aanhanger voor u waarschijnlijk een perfecte oplossing.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.