Diefstalbeveiliging

Disselslot – wielklem - slotalarm

Een aanhangwagen is een investering waar u heel lang plezier van verwacht te hebben. Aan de kwaliteit van onze aanhangers zal het niet liggen, die staan hun mannetje wel. Jammer genoeg blijken deze daarom ook een geliefd doelwit bij het dievengilde. U kunt het met een disselslot of wielklem een stuk moeilijker maken uw aanhangwagen te stelen of verplaatsen. Echt voorkomen kun je het niet, maar je kunt het wel zodanig vertragen of moeilijk maken dat het risico te groot wordt.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 19

Van hoog naar laag sorteren
 1. DoubleLock A60 disselslot voor ongeremde aanhangers. Ongekeurd.
  Disselslot DoubleLock A60 ongekeurd, geschikt voor ongeremde trailers,
  Disselslot DoubleLock Type A60. Niet SCM goedgekeurd. Geschikt voor ongeremde trailers van alle merken. Boutbevestiging 2x M12 verticaal. Inclusief montage. NB, in combinatie met een haakse trekhaak kan er niet met dit type slot in vergrendelde staat worden gereden! Lees verder
  € 100,00
 2. DoubleLock A60 disselslot voor ongeremde aanhangers. SCM goedgekeurd.
  Disselslot DoubleLock Type A60 SCM goedgekeurd, geschikt voor ongeremde trailers,
  Disselslot DoubleLock Type A60. Voorzien van een SCM goedkeuring. Geschikt voor ongeremde trailers van alle merken. Boutbevestiging 2x M12 verticaal. Inclusief montage. NB, in combinatie met een haakse trekhaak kan er niet met dit type slot in vergrendelde staat worden gereden! Lees verder
  € 120,00
 3. DoubleLock disselslot type B zonder SCM goedkeuring. Geschikt voor geremde aanhangwagens tot en met 3.000kg totaalgewicht, voorzien van een AL-KO koppeling met twee horizontaal gemonteerde bouten en een disselaansluiting van 50mm.
  Disselslot DoubleLock Type B Alko, niet SCM goedgekeurd, t/m Ø50 3.000kg, 2x Horizontaal (Alko)
  Disselslot DoubleLock type B. Niet SCM goedgekeurd. Geschikt voor geremde trailers tot 3.000kg met disselaansluiting diameter 45 en 50mm, boutbevestiging 2x M12 horizontaal (hoofdzakelijk AL-KO). Inclusief montage. NB, in combinatie met een haakse trekhaak kan er niet met dit type slot in vergrendelde staat worden gereden! Lees verder
  € 100,00
 4. DoubleLock disselslot, type B Al-Ko, SCM goedgekeurd, voor geremde aanhangwagens met een Al-Ko koppeling tot en met 3000kg
  Disselslot DoubleLock Type B Alko, SCM goedgekeurd, t/m Ø50 3.000kg, 2x horizontaal (Alko)
  Disselslot DoubleLock type B. Voorzien van een SCM goedkeuring. Geschikt voor geremde trailers tot 3.000kg met trekstang diameter 45 en 50mm, boutbevestiging 2x M12 horizontaal (hoofdzakelijk AL-KO). Inclusief montage. NB, in combinatie met een haakse trekhaak kan er niet met dit type slot in vergrendelde staat worden gereden! Lees verder
  € 120,00
 5. DoubleLock disselslot B35, SCM goedgekeurd, geschikt voor geremde trailers van 3500kg met een AL-KO koppeling voorzien van twee horizontaal gemonteerde M12 bouten.
  Disselslot DoubleLock B35, goedgekeurd tm 3500kg, 2x horizontaal M12, (Alko)
  Disselslot DoubleLock type B35. Voorzien van een SCM goedkeuring. Geschikt voor geremde trailers tot 3.000kg met disselaansluiting tot diameter 35mm, boutbevestiging 2x M12 horizontaal (hoofdzakelijk AL-KO). Inclusief montage. NB, in combinatie met een haakse trekhaak kan er niet met dit type slot in vergrendelde staat worden gereden! Lees verder
  € 120,00
Pagina
per pagina

Diefstal van uw aanhangwagen voorkomen

Om het dieven niet te makkelijk te maken stalt u uw aanhangwagen bij voorkeur binnen of op een afgesloten terrein. Dit is helaas niet altijd mogelijk. Om uw aanhangwagen toch te beschermen tegen diefstal of vandalisme kunt u bij Aanhangcars ook terecht voor een disselslot, wielklem of alarmslot. Aanhangcars heeft door de jarenlange ervaring een aantal goede sloten en klemmen voor u uitgekozen. Hierbij is niet alleen gekeken naar de vertraging, maar ook naar het gebruiksgemak, en zelfs de zichtbaarheid. Immers afschrikking is de eerste winst in dit soort gevallen, en daarnaast mag u zelf soms ook niet vergeten dat het slot erop zit. Ook SCM goedkeuring is, zeker voor de verzekering, vaak een belangrijk punt.

Disselslot

Met een disselslot voorkomt u dat uw aanhangwagen zonder uw weten aan- of afgekoppeld kan worden. Het disselslot beveiligd dus ook wanneer u bijvoorbeeld bij de bouwmarkt of Ikea staat. Een disselslot blokkeert hiervoor de disselkop. Er bestaan een groot aantal verschillende disselsloten, sommige goed, sommige zijn in een paar seconden te openen. Aanhangcars heeft een ruim assortiment in disselsloten. Het meest verkocht zijn het universeel tasjesslot en Het SCM goedgekeurde onderbouw slot. Het universeel tasjesslot wordt los over de disselkop geplaatst. Goedkoop, stevig en makkelijk in het gebruik. Het nadeel van dit type slot is dat u er niet mee mag rijden, en het dus altijd ergens op moet bergen. Ook zijn er een paar trekhaakmodellen die niet geschikt zijn voor dit type slot. Het SCM goedgekeurde onderbouwslot is volgens ons het beste type slot. Permanent aanwezig. Zeer sterk, eenvoudig in gebruik, geaccepteerd door verzekeraars, en u mag er in gesloten toestand mee rijden. Het is echter wel wat duurder dan het universeel tasjesslot. Dit type disselslot is merk specifiek en is ook in een niet SCM goedgekeurde versie verkrijgbaar.

Mocht geen van beide types disselsloten voor u geschikt zijn, dan kunnen we altijd samen met u kijken naar een voor uw situatie geschikt ander type disselslot of wielklem.

Wielklem

De wielklem kent iedereen wel van de parkeerdiensten, eerst boete betalen en dan pas weer verder rijden, kortom de wielklem zorgt ervoor dat de aanhangwagen niet verplaatst kan worden. Door plaatsing van de wielklem op één van de wielen wordt het dus onmogelijk om nog met de aanhangwagen te rijden omdat dat wiel is geblokkeerd. Bijkomend voordeel van een wielklem is het feit dat dit ook een duidelijk zichtbare beveiliging is die zeker een afschrikwekkend effect op de gelegenheidsdief zal hebben. Nadeel is, net als bij een universeel disselslot, het feit dat ook een wielklem een los slot is en u die altijd ergens op moet ruimen met het risico dat u de wielklem vergeet mee te nemen.

Slotalarm

Zowel het disselslot als de wielklem zijn goede middelen om uw eigendom tegen diefstal te beveiligen. Zeker de gelegenheidsdief zal zich wel een keer bedenken als u uw aanhangwagen met een disselslot of wielklem hebt beveiligd. Als extra kunt u uw aanhangwagen ook nog beveiligen middels een kabelslot met alarm. U kunt uw aanhangwagen met behulp van deze kabel vastzetten aan een vast object zoals bijvoorbeeld een lantaarnpaal. Zodra iemand probeert om de kabel door te knippen, of het slot te forceren, geeft het alarm een doordringend en op grote afstand hoorbaar geluidssignaal van 120dB.

Een disselslot, wielklem of slotalarm bij Aanhangcars kopen

Bij Aanhangcars vindt u niet alleen een zeer ruim aanbod scherp geprijsde aanhangwagens, maar U kunt ook bij ons terecht voor vele accessoires en opties, welke veelal uit voorraad leverbaar zijn zoals bijvoorbeeld het disselslot of de wielklem waarmee u uw eigendom tegen diefstal kunt beveiligen. bovendien kunt u de aankoop van deze en andere accessoires bij Aanhangcars natuurlijk extra voordelig met door de stapelkorting combineren met de gelijktijdige aanschaf van een nieuwe aanhangwagen.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.