Huif voor aanhangwagen

Als u een open aanhangwagen heeft, zoals een gewone aanhangwagen, plateauwagen, multitransporter of kipper en u wilt toch goederen afgesloten en beschermd vervoeren is een huif een goede optie. Een complete huif voor een aanhangwagen bestaat meestal uit een huifstellage en een huifdoek. Aanhangcars levert van de meeste merken de originele complete aanhangwagenhuif, zodat deze eenvoudig en veilig op uw aanhangwagen kan worden gemonteerd, zelfs al heeft u deze aanhangwagen al eerder gekocht. Hierdoor krijgt u de beschikking over een huifaanhangwagen die bijna dezelfde voordelen biedt als een gesloten aanhangwagen. Een huif blijft echter demontabel, en kan op momenten dat u deze niet nodig bent, weer afgenomen worden. Uiteraard kunnen wij de montage van uw huif ook voor u verzorgen. Voor de meeste huiven hebben wij vaste montagetarieven zodat u precies de kosten weet.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 293

Van hoog naar laag sorteren
  1. Scharnieren voor Eduard opzetborden om de opzetborden te laten scharnieren aan de borden er onder
    Set bevestigingshaken voor Eduard huif of vlakzeil

    Set kunststof bevestigingshaken in plaats van de plastic dopjes die standaard worden meegeleverd voor montage van een huif, of vlakzeil, op een Eduard plateauwagen, multitransporter of kipper. Alleen te bestellen in combinatie met aanschaf van nieuwe huif.

    Lees verder
    € 25,00
per pagina

Voordelen van een huifaanhangwagen

Om de lading van een aanhangwagen met open laadbak tegen invloeden van buiten te beschermen kunt u deze afdekken met een vlakzeil of een aanhangwagenhuif. Een vlakzeil beperkt echter de hoogte van de lading die u mee kunt nemen, een beperking die een huif niet kent. Als u een huif monteert vergroot u daarentegen juist het volume van de laadbak van uw aanhangwagen. Als uw aanhangwagen borden heeft van 30cm, dan kan een huifaanhangwagen daar tussen de 100 en wel 190cm hoogte aan toevoegen Het laadvolume van een huifaanhangwagen is dus drie tot zes maal zo groot als het laadvolume van dezelfde aanhangwagen met vlakzeil. Bijkomend voordeel is ook dat de lading in de huifaanhangwagen niet in het zicht is. Een huif is echter niet goed afsluitbaar en biedt dus niet dezelfde bescherming tegen diefstal van de lading zoals een gesloten aanhangwagen dat wel kan doen. Als u waardevolle zaken niet alleen tijdens het transport, maar ook tijdens de stalling wilt beschermen kunt u dus beter een gesloten aanhangwagen kiezen in plaats van een huifaanhangwagen. Wel is een huifaanhangwagen natuurlijk een stuk goedkoper en flexibeler.

In welke kleuren is de huif voor een aanhangwagen leverbaar?

Standaard wordt een aanhangwagenhuif geleverd in licht grijs en soms blauw. Bij veel merken kan het huifdoek optioneel ook in andere kleuren geleverd worden. Let wel op dat de verschillende fabrikanten niet allemaal dezelfde kleurcodes hanteren. Zo kan een fabrikant gebruik maken van RAL kleuren, SIOEN kleuren of zelfs compleet eigen kleurnummers voor hun huifdoek hanteren zoals Eduard Trailers dat bijvoorbeeld doet. Let u er bij het kopen van een huif dus altijd op dat u een staaltje van de gewenste kleur bekijkt. In de showroom van Aanhangcars kunt u kleur- en kwaliteit stalen van de verschillende fabrikanten bekijken. En mocht uw kleur er niet bij zitten, maar u wilt wel een huifdoek in dezelfde kleur als uw bedrijfskleuren, dan werken wij nog met gespecialiseerde huifmakerijen die desgewenst ook een nieuw huifdoek voor uw oude huif kunnen maken.

Gele huif op een aanhangwagen

Een huif voor uw aanhangwagen kopen bij Aanhangcars

Bij Aanhangcars vindt u een compleet aanbod open aanhangwagens die met huif bij geleverd kunnen worden. Ook wanneer u achteraf een huif voor uw aanhangwagen zoekt bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. Wij bieden het compleet huif programma van onder meer Eduard Trailers, Power Trailer, Twins Trailers, Blyss en Humbaur.

Zoekt u een afdekking voor de laadbak van uw aanhangwagen, maar is een huif niet de juiste oplossing? Dan heeft Aanhangcars ook een ruim aanbod aanhangwagen accessoires waaronder vlakzeilen, bagagenetten en gaasnetten.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.