M030

De M030 serie aluminium oprijplaten zijn ontworpen om een maximaal draagvermogen te bieden bij een zo dun mogelijk profiel. Deze rijplaten zijn slechts 30 millimeter dik, maar hebben, afhankelijk van de afmeting en de wielbasis van het te verplaatsen voertuig, een draagvermogen van 201 tot wel 2900 kilo. Het loopvlak van de M030 serie is daarnaast voorzien van een profiel dat optimale grip biedt, en tevens zorg draagt voor de afvoer van water, modder en sneeuw.

Lees meer
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium oprijplaten uit de Metalmec M030 serie kunnen met verschillende aanslagprofielen geleverd worden, waardoor zij zich voor vele toepassingen lenen van landbouw tot constructiewerk en van logistiek tot voertuigberging. De rijplaten uit deze serie zijn in het bijzonder geschikt voor het verplaatsen van bijvoorbeeld kruiwagens, brom- en motorfietsen, quads, hand- en elektrische palletwagens en lichte machines met rubberen wielen of rubberen rupsbanden.

De Metalmec M030 serie is leverbaar in breedtes van 215, 315, 415 en 615 millimeter en lengtes van 150 tot en met 400 centimeter. Deze rijplaten hebben geen opstaande randen en worden geleverd met de vereiste verankeringslippen.

Om het transport van de rijplaten te vergemakkelijken kunnen deze ook geleverd worden als opvouwbare oprijplaat. Het draagvermogen van de M030B2 opvouwbare rijplaten is 300 kilo minder dan de vaste uitvoering, en van de M030B3 versie is dit 500 kilo minder.

Metalmec M030 oprijplaten kopen

Als u op zoek bent naar aluminium oprijplaten bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. Wij hebben een groot aantal, van de meest bij aanhangwagens gebruikte, oprijplaten op voorraad staan. Uiteraard adviseren onze vakbekwame medewerkers u graag bij de aanschaf. Als u aan kunt geven in welke situatie u ze wilt gaan gebruiken, welk hoogteverschil u moet overbruggen en welk gewicht er over heen moet kunnen wij u zeker helpen bij het vinden van de juiste platen.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.