Kalf

De Kalf boottrailer

Kalf Trailers is een van de betere boottrailer fabrikanten van Nederland. Dat is zij niet zomaar geworden. In de afgelopen jaren is er door kalftrailers veel geïnvesteerd in kwaliteit. Daardoor zijn de kalf boottrailers bij normaal gebruik goed voor vele jaren veilig vervoer van uw kostbare boot.

Logo van Kalf Trailers op chassis van boottrailer

Productie van boottrailers

Kalf boottrailers heeft een paar jaar geleden een geheel nieuwe productiehal in gebruik genomen in Lelystad. Met een groot magazijn, en goed opgeleide medewerkers, kan Kalf ook in de drukste periodes op korte termijn een volledige boottrailer, of onderdelen voor uw boottrailer leveren. De eigen ontwerp en tekenafdeling, en het ontwikkelen en testen van de boottrailer in eigen huis, zorgen ervoor dat ook op details de trailer goed en veilig is.

Kwaliteit van een Kalf boottrailer

De aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte onderdelen en componenten zorgen natuurlijk voor een trailer met een lange levensduur, maar dat maakt nog geen goede boottrailer. De no-nonsens benadering van Kalf trailers, de eigen tekenafdeling en ontwerpafdeling, het goede contact met de dealer, de uitstekende aftersales en natuurlijk de grondige kennis van boten maken een Kalf trailer tot een uitzonderlijk goede boottrailer. Inmiddels is door de verregaande standaardisering elke Kalf geremde / ongeremde en gekeurde boottrailer ook te leveren met de juiste papieren voor bijvoorbeeld Duitsland (tempo 100), Frankrijk en België. Dit komt doordat de kalf boottrailers aan alle EU eisen voldoen en dus in elk EU land op kenteken gezet mogen worden.

Soorten boottrailers

Kalf Trailers maakt vele tientallen modellen boottrailers. De meeste modellen zijn geschikt voor een bepaald soort boot, zoals bijvoorbeeld een sportboot, kielboot of catamaran. Daarbij heeft Kalf voor veel bekende types boten een trailer beschikbaar die daar speciaal op afgestemd is.

Kalf kielboottrailer met boegsteunen

Custom build boottrailer

Doordat Kalftrailers alle kennis en know-how in eigen huis heeft, en omdat in Lelystad niet alleen de productie en assemblage plaats vindt, maar ook het ontwerp en het ontwikkelen kan Kalf voor u een boottrailer maken welke aangepast is aan uw wensen. Niet alleen voor afwijkende boten, maar bijvoorbeeld ook als u in plaats van het standaard gegalvaniseerde frame een in kleur gespoten frame wilt hebben. Het frame wordt dan alleen niet gespoten, maar gepoedercoat omdat dat vele malen degelijker is. Naast een compleet ander chassis of frame kunnen ook kleinere wensen gerealiseerd worden, van een boeggeleidingssysteem of een spoelsysteem voor de wielen, maar ook extra rollen, een elektrische lier. Kortom, (vrijwel) alles is mogelijk.

Verkoop van Kalf trailers

Kalf verkoopt niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. Voor de verkoop heeft Kalf een aantal gespecialiseerde dealers. Aanhangcars is een van de grotere Kalf dealers en heeft altijd een ruime voorraad van de Kalf boottrailers staan die u in Kampen rustig kunt bekijken en vergelijken.

Bandenspanning

Voor de kalftrailers geven wij hier de bandenspanning voor de verschillende modellen.

8" wiel 4,80/4.00-8 4pr HS K371 TL Kenda - 4,2 bar - 60 PSI
10"wiel 145/80B10 4pr Deli Tire S255 TL 74N - 2,7 bar - 40 PSI
13"wiel 4 gats 155R13 80N ST 4000 GT Cham/Kargomax - 2,5 bar - 36 PSI
13"wiel 5 gats 155R13C 90N Kargomax TL - 4,5 bar - 65 PSI
14"wiel 5 gats 185R14C 104N Maxmiler - 4,5 bar - 65 PSI

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.