MARTZ aanhangwagens

Hoewel in de ons omringende landen Martz Aanhangwagens niet onbekend is, waren ze in Nederland nog niet actief.

Aanhangcars is in 2018 een samenwerking aangegaan met deze Poolse fabrikant omdat zij zich onderscheiden door een hoge constante kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Martz is daardoor exclusief via Aanhangcars in Nederland te koop.

Productie, research and developement

Bij de ontwikkeling en productie van haar aanhangwagens werkt Martz nauw samen met ook in Nederland zeer bekende en gerenommeerde producenten en leveranciers van onderdelen zoals bijvoorbeeld Al-Ko en Knott. Op deze manier wordt niet alleen een constante hoge kwaliteit gewaarborgd, maar ook service en onderhoud kan bij elk aanhangwagenbedrijf in Europa uitgevoerd worden. Bij Martz heeft men veel aandacht voor de details waardoor haar producten worden gekenmerkt door een uniek modern maar tijdloos design met een hoge gebruiksvriendelijkheid en veel innovatieve verbeteringen. Goed om te weten is dat de ontwikkeling van haar aanhangwagens niet alleen wordt gedaan door de eigen engineers, maar daarbij ook veel gebruik maakt van de kennis van de partners en de feedback van gebruikers. Op deze manier komen verbeteringen snel in de modellen terecht. Daarnaast bent u door deze samenwerkingen verzekerd van de toepassing van de nieuwste productietechnieken, inzichten en veiligheid.

Ontwikkeling en toekomst

Vanuit een in 2015 geheel nieuw opgezette productiefaciliteit in Polen worden inmiddels meer dan 200 modellen gebouwd. Doordat deze fabriek pas in 2015 is gebouwd kan Martz gebruik maken van de nieuwste en productietechnieken en kwaliteitsbewaking.

De productie van de eerste jaren werd nog volledig in Polen verkocht, maar al snel kwam de vraag naar deze Martz aanhangwagens ook vanuit andere Europese landen. Door de schaalbaarheid van de moderne productieomgeving kon ook snel op deze groeiende vraag worden ingespeeld, waardoor Martz nu dus ook in Nederland met volledige service en ondersteuning te koop is.

Assortiment

Met inmiddels 200 verschillende modellen aanhangwagens en uitgekiend pakket opties en accessoires kan Martz meer dan 1200 verschillende uitvoeringen aanbieden.

In het uitgebreide assortiment aanhangwagens dat Martz aanbiedt zijn onder meer plateauwagens, kippers, machinetransporters, boottrailers, vlakke aanhangwagens en motortrailers te vinden. Aanhangcars heeft inmiddels een groot aantal Martz aanhangwagens op voorraad zodat u de kwaliteit en uitgekiende ontwerpen zelf kunt ervaren. Ook op onze website kunt u het, in Nederland leverbare, assortiment van Martz bekijken. Daar worden vrijwel maandelijks nieuwe modellen en uitvoeringen aan toegevoegd.

Wanneer u nader kennis wilt maken met de producten van Martz, en deze wilt vergelijken met andere merken en modellen bent u van harte welkom in onze showroom aan de Carlsonstraat 19 in Kampen waar wij een groot aantal aanhangwagens voor u klaar hebben staan. U kunt dan de verschillende goed met elkaar vergelijken en wij laten u altijd graag alle extra mogelijkheden zien.

Aanhangcars dealer verkooppunt Martz

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.