Autoambulance huren

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een autoambulance wilt huren. Wellicht ben u de trotse bezitter van een oldtimer, of bent u bezig met de restauratie van een klassieke auto en heeft u een autoambulance nodig om deze van A naar B te vervoeren. Misschien wilt u een auto importeren vanuit het buitenland en moet u deze met een autotransporter ophalen. Of misschien heeft u pech of schade aan uw eigen auto en geen wegsleepverzekering, dus wilt u, om kosten te besparen de auto ophalen met een autoambulance. Kortom genoeg mogelijke situaties waarin het huren van een autotransporter een uitkomst is. Bij ons kunt u een professionele autoambulance huren voor een dagdeel, een etmaal, een weekend, of langer.

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 maand
  verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 maand
  Autotransporterverhuur voor bedrijven, vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, maand, ( brengen en halen binnen openingstijden. ma-vrij 09.00- 13.00, 13.00-17.00, zaterdag 10.00-14.00) Dubbele legitimatie + geldig BTW nummer verplicht, Borg € 250,= Lees verder
  € 500,00
 2. verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 kwartaal
  verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 kwartaal
  Autotransporterverhuur voor bedrijven, vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, kwartaal, ( brengen en halen binnen openingstijden. ma-vrij 09.00- 13.00, 13.00-17.00, zaterdag 10.00-14.00) Dubbele legitimatie + geldig BTW nummer verplicht, Borg € 250,= Lees verder
  € 1.100,00
per pagina

Een autoambulance huren tegen scherpe tarieven

Bent u professioneel of hobbymatig met auto's actief en moet u af en toe auto's vervoeren die niet zelf kunnen of mogen rijden? Is de aanschaf van een eigen autoambulance niet rendabel? Dan kunt u tegen zeer scherpe tarieven een autoambulance huren bij Aanhangcars. U kunt bij ons een autoambulance huren voor een korte periode zoals een dagdeel (4 uur) maar ook voor langere tijd, tot maximaal drie maanden. Waarom maximaal 3 maanden? Omdat het bij een langere periode waarschijnlijk goedkoper is om een autoambulance of aanhangwagen te kopen en na gebruik weer te verkopen.

De autotransporter 4x2 meter 2000 kilogram

Onze professionele autotransporter heeft een vlakke en volledig gesloten laadvloer van 406x200 centimeter, en een netto laadvermogen van 2000 kilogram. Deze autotransporter is daarmee geschikt voor de meest gangbare voertuigen, van een quad of strandbuggy tot aan een bestelbusje. Om een voertuig veilig op de autotransporter te kunnen rijden is deze uitgerust met twee geprofileerde stalen oprijplaten welke opgeborgen zijn in een cassette onder de laadvloer. De autotransporter is daarnaast ook voorzien van een lier op liersteun waarmee ook voertuigen, die niet meer op eigen kracht kunnen rijden, opgeladen kunnen worden.

De autoambulance veilig gebruiken

Om uw voertuig veilig te kunnen vervoeren moet deze natuurlijk goed vast gezet kunnen worden. Daarom beschikt onze verhuur autoambulance over een bindrail rondom, geïntegreerde sjorogen langs de laadvloer en touwhaken onder de laadbak. Aanhangcars verkoopt een groot aantal specifieke en algemene spanbanden, maar als u deze maar éénmaal nodig heeft kunnen wij u, indien beschikbaar en op eigen risico, een paar door ons regelmatig gebruikte spanbanden lenen.

De huurvoorwaarden van onze autoambulance

Als u onze autoambulance huren wilt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om deze te reserveren. Op ons verhuurformulier staan de tijden tarieven en voorwaarden. Wij vragen altijd een borgsom die u, bij het terugbrengen van de autotransporter, weer retour ontvangt. De autotransporter wordt voor, en na de huur volledig nagekeken en gecontroleerd. Wij dragen er zorg voor dat u zorgeloos onze autoambulance huren kunt en dat deze voor u klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.