Autoambulance huren

Er kunnen verschillende reden bestaan waarom u een autoambulance huren wilt. Wellicht ben u de trotse bezitter van een oldtimer auto, of bent u bezig met de restauratie van een oldtimer en wilt u deze op een autoambulance vervoeren. Misschien wilt u een auto importeren vanuit het buitenland en moet u deze met een auto aanhanger ophalen. Bij ons kunt u een professionele autoambulance huren voor een dagdeel, een etmaal of een weekend.

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een autoambulance huren tegen scherpe tarieven

Hebt u een autobedrijf, of bent u op een andere wijze bedrijfsmatig met auto’s actief, maar is de aanschaf van een autoambulance niet rendabel? Dan kunt u tegen zeer scherpe tarieven een autoambulance huren bij Aanhangcars. U kunt bij ons een autoambulance huren voor de periode van een dagdeel tot en met een periode van wel drie maanden.

Onze professionele autoambulance heeft een laadvloer van 406x200 centimeter, en een netto laadvermogen van 2000 kilogram. Deze auto aanhanger is daarmee geschikt voor de meest gangbare voertuigen. Om een voertuig op de autoambulance te kunnen rijden is deze uitgerust met twee geprofileerde stalen oprijplaten welke opgeborgen zijn in een cassette onder de laadvloer. De autoambulance is daarnaast ook voorzien van een lier op liersteun waarmee ook voertuigen, die niet meer op eigen kracht kunnen rijden, opgeladen kunnen worden.

Om een voertuig vast te kunnen zetten beschikt onze verhuur autoambulance over een bindrail rondom, geïntegreerde sjorogen langs de laadvloer en touwhaken onder de laadbak. Indien gewenst kunt u ook spanbanden in combinatie met de autoambulance huren.

Als u onze autoambulance huren wilt kunt u eenvoudig contact met ons opnemen om deze te reserveren. Wij vragen wel een borgsom die u, bij het terugbrengen van de aanhangwagen, weer retour ontvangt. Wij dragen er zorg voor dat u zorgeloos onze autoambulance huren kunt en dat deze voor u klaar staat op het afgesproken tijdstip.

Aanhangcars is de specialist in aanhangwagen verhuur voor de regio Zwolle, Kampen, Emmeloord, Dronten, Lelystad, Overijssel, Noordoostpolder, Flevoland, Gelderland, Drente Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Steenwijk, Hattem en Genemuiden.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.