Autoambulance huren

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een autoambulance wilt huren. Wellicht ben u de trotse bezitter van een oldtimer, of bent u bezig met de restauratie van een klassieke auto en heeft u een autoambulance nodig om deze van A naar B te vervoeren. Misschien wilt u een auto importeren vanuit het buitenland en moet u deze met een autotransporter ophalen. Of misschien heeft u pech of schade aan uw eigen auto en geen wegsleepverzekering, dus wilt u, om kosten te besparen de auto ophalen met een autoambulance. Kortom genoeg mogelijke situaties waarin het huren van een autotransporter een uitkomst is. Bij ons kunt u een professionele autoambulance huren voor een dagdeel, een etmaal, een weekend, of langer.

Tonen als Lijst Foto-tabel

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 maand
  verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 maand
  Autotransporterverhuur voor bedrijven, vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, maand, ( brengen en halen binnen openingstijden. ma-vrij 09.00- 13.00, 13.00-17.00, zaterdag 10.00-14.00) Dubbele legitimatie + geldig BTW nummer verplicht, Borg € 250,= Lees verder
  € 500,00
 2. verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 kwartaal
  verhuur autotransporter vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, (BE rijbewijs) 1 kwartaal
  Autotransporterverhuur voor bedrijven, vloermaat 406x200 netto laadvermogen 2000kg, kwartaal, ( brengen en halen binnen openingstijden. ma-vrij 09.00- 13.00, 13.00-17.00, zaterdag 10.00-14.00) Dubbele legitimatie + geldig BTW nummer verplicht, Borg € 250,= Lees verder
  € 1.100,00
per pagina

Autoambulance huren

Autoambulance huren? Dan zit u bij Aanhangcars.nl helemaal goed. Bij ons staan professionele autoambulances te huur voor diverse periodes. Van een dagdeel tot een etmaal en van een week tot zelfs een heel kwartaal. Zo kunt u een autoambulance aanhanger huren voor precies de duur dat u hem nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden en doe direct een aanvraag.

Professionele autoambulance te huur

De autoambulance die u bij Aanhangcars.nl kunt huren heeft een vlakke en volledig gesloten laadvloer van 406x200 centimeter en een netto laadvermogen van 2000 kg. Dat maakt de autoambulance zeer geschikt voor het vervoeren van de meest gangbare voertuigen. Van een quad tot een strandbuggy en van een personenauto tot een bestelbusje. De autoambulance die bij ons te huur staat is van alle gemakken voorzien. Van twee geprofileerde stalen oprijplaten tot een lier op liersteun, waarmee ook niet-rijdende voertuigen eenvoudig opgeladen kunnen worden.

Autoambulance aanhanger huren met rijbewijs B

Wil je een autoambulance aanhanger huren met rijbewijs B? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De belangrijkste daarvan is het gewicht. Met een rijbewijs B mag het maximale gewicht van de toelaatbare massa auto en maximaal toelaatbare massa van de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilogram uitkomen. Het gaat daarbij dus echt om het toelaatbare gewicht op papier, en niet zo zeer om het gewicht dat je daadwerkelijk laadt. Het gewicht van onze autoambulance plus het netto laadvermogen komt boven de 3.500 kg uit. Hier heeft u dus een rijbewijs BE voor nodig.

Autoambulance aanhanger huren of kopen

Twijfelt u of u een autoambulance aanhanger moet huren of beter kunt kopen? Wij geven u graag enkele richtlijnen. Een autoambulance huren is de ideale oplossing als u slechts eenmalig of voor een korte periode een dergelijke aanhanger nodig heeft. Bijvoorbeeld als u een auto wilt importeren vanuit het buitenland. Als u een auto met pech zelf wilt wegslepen. Of als u een oldtimer aan het opknappen bent die nog niet de weg op mag. Een autoambulance huren voor een korte periode, van 4 uur tot maximaal 3 maanden, is in al die gevallen goedkoper dan een autoambulance kopen. Onze ervaring leert dat het omslagpunt zit op een periode van 3 maanden. Hierna is het waarschijnlijk voordeliger om de aanhanger te kopen en deze na gebruik weer te verkopen.

Reserveer nu de autoambulance die u wilt huren

Klik op de door u gewenste huurperiode en doe direct online uw aanvraag. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een verhuurformulier met daarop de tijden, tarieven en voorwaarden. Bij Aanhangcars.nl vragen wij voor het huren van een autoambulance aanhanger een borgsom. Die ontvangt u bij het terugbrengen van de gehuurde autoambulance weer retour. De autoambulance wordt zowel voor als na de verhuur volledig nagekeken en goed gecontroleerd. Zo komt u als huurder nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038 332 28 33 of mailen naar info@aanhangcars.nl.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.