Kampeertrailer

De kampeertrailer. Avontuurlijk, praktisch en comfortabel.

Wanneer u er graag spontaan op uit trekt, maar een hammock of tarptent en slapen op de oneffen koude grond is net iets te spartaans? Of u heeft wat meer bagageruimte nodig dan uw auto biedt?

Lees meer
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kampeertrailer Blyss Speedcaravan enkelasser geremd
  Blyss kampeertrailer Speedcaravan 310, (lxbxh) 300x146x190cm, Bruto 1300kg (686kg netto), Kleur wit of grijs, Twee achterdeuren, Enkelas geremd, Banden 165R13C
  Kampeertrailer Blyss Speedcaravan 310 met wielen naast de bak. Kleur wit of grijs. Afmeting laadbak 300x146x190cm. Laadvermogen 1300kg (686kg netto). Enkelas geremd. Bandenmaat 165R13C. Uitgerust met een opklapbaar bed/zitbank van 200x70cm met onderkast, kastruimte voorin over de volle breedte, een klaptafeltje, LED binnenverlichting en een venster met dubbele jaloezieën. Bodemplaat fins betonplex met antisliplaag, op een laadvloerhoogte van 52cm. Standaard voorzien van schokbrekers, een neuswiel en een 13-polige stekker. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een zijdeur, een neergaande achterklep i.p.v. twee achterdeuren, accu, spoelbak met 20 liter verswatertank, een boiler, een fornuis, verwarming, een dakluik, dakreling, een luifel en lichtmetalen velgen. Lees verder
  € 8.132,80
 2. Blyss Speedcaravan 311 kampeertrailer enkelas geremd
  Blyss kampeertrailer Speedcaravan 311, (lxbxh) 300x146x190cm, Bruto 1300kg (686kg netto), Kleur wit of grijs, Twee achterdeuren, Enkelas geremd, Banden 165R13C
  Kampeertrailer Blyss Speedcaravan 311 met wielen naast de bak. Kleur wit of grijs. Afmeting laadbak 300x146x190cm. Laadvermogen 1300kg (686kg netto). Enkelas geremd. Bandenmaat 165R13C. Uitgerust met een opklapbaar bed/zitbank van 200x70cm met onderkast, kastruimte in het verlengde van het klapbed, een klaptafeltje, LED binnenverlichting en een venster met dubbele jaloezieën. Bodemplaat fins betonplex met antisliplaag, op een laadvloerhoogte van 52cm. Standaard voorzien van schokbrekers, een neuswiel en een 13-polige stekker. Tegen meerprijs verkrijgbare opties zijn onder meer een zijdeur, een neergaande achterklep i.p.v. twee achterdeuren, accu, spoelbak met 20 liter verswatertank, een boiler, een fornuis, verwarming, een dakluik, dakreling, een luifel en lichtmetalen velgen. Lees verder
  € 7.917,75
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een paar dagen gaan kitesurfen aan de oceaan, een hiking trip in Zweden of Noorwegen, lekker mountainbiken in de Ardennen of het zwarte woud, een weekend skiën in Winterberg, of een weekend motorcrossen, en dat alles zonder je druk te maken over een slaapplaats. Die slaapplaats neem je namelijk zelf mee, samen met je surfspullen, mountainbike, motor en al het andere wat je nodig hebt voor een stukje actieve ontspanning.

Een nachtje op een super-de-luxe 5 sterren camping, in the middle of nowhere in de Jura met als enige gezelschap de sterren ( en misschien wat muggen). Op een parkeerplaats achter de kerk vlak bij die boulangerie? Of net achter de duinen met het geruis van de zee op de achtergrond. Het kan allemaal met de kampeertrailer. De enige limitatie is je eigen fantasie.

Work hard! Play hard!

Al die energie tijdens je werk moet ergens vandaan komen. Dus gebruik je jouw vrije tijd net zo optimaal als jouw werktijd. Met een kampeertrailer ben je binnen een paar minuten op weg naar het volgende avontuur. Geen gedoe met reserveren en alle vrijheid om halverwege de rit te besluiten toch ergens anders te gaan slapen. En na een korte break ben je weer opgeladen met genoeg nieuwe energie voor weer een vruchtbare werkweek.

Wanneer je de aanhangwagen nodig hebt, tover je in een paar minuten jouw tiny caravan om in een gesloten aanhangwagen. Want net als bijvoorbeeld een tiny house, of kampeerbus, is de kampeertrailer heel slim ingericht zodat jij met minimale ruimte een maximum aan gebruikt hebt. Zo zijn het bed en de tafel opklapbaar zodat er tijdens het rijden een zee van binnenruimte is voor de fietsen, surfplanken, of zelfs motor. Het slimme keukenhoekje zit helemaal voorin zodat zoveel mogelijk van de laadvloer toegankelijk en beschikbaar blijft. Even een vriend of familielid helpen verhuizen is dus geen probleem. .

De Blyss speedcaravan. Tiny caravan of slimme aanhangwagen?

De Blyss speedcaravan is in basis voorzien van een comfortabel opklapbaar bed, een opklapbare tafel, wat opbergkastjes en ramen. De laadvloer is dus vrijwel helemaal beschikbaar. Kortom een gesloten aanhangwagen waar je ook een nachtje comfortabel in kunt slapen. Tegelijkertijd biedt deze voldoende laadruimte voor fietsen, motoren, surfspullen of andere lading. Het kan dus ook de perfecte oplossing zijn wanneer u een klus heeft op afstand die net iets langer duurt dan een dag. Al uw materialen en gereedschappen heeft u bij u, en na een goede nachtrust klaart u de klus en gaat u weer huiswaarts zonder de kosten van een hotel of B&B.

Aanhangcars en kampeertrailers

In het verleden hebben wij al regelmatig gesloten aanhangwagens gebouwd voor klanten waar ook een slaapvoorziening in gemaakt was. Dat was echter altijd speciaalbouw. Nu kunnen wij u af fabriek een oplossing aanbieden met vele opties. U bepaald dus eenvoudig hoe spartaans of luxe u het wil. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuzes en delen graag onze ervaring zodat u de ideale kampeeraanhanger kunt samenstellen. En dat alles natuurlijk tegen een scherpe prijs en met de rest van de 7 zekerheden van Aanhangcars.

Kampeertrailer met mensen onder de luifel

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.