Eduard Trailer

Eduard is geen onbekende naam in de aanhangwagenwereld. Zij is namelijk één van de grootste producenten van onder meer plateauwagens, kippers en voertuigtransporters. Deze aanhangwagens zijn allemaal volgens hetzelfde principe ontworpen en gebouwd. Zo zijn ze voorzien van een open laadbak met aluminium borden rondom. Veel gebruikers kiezen er voor om de laadbak van een Eduard aanhangwagen van een, optioneel verkrijgbaar, voorrek te voorzien. Dit, ook wel koprek of ladderrek genoemde, rek vormt namelijk een zeer nuttige toevoeging aan de bruikbaarheid van de aanhangwagen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handig bij hogere of langere lading

Zoals eigenlijk bij alle onderdelen van een Eduard aanhanger is ook het voorrek een onderdeel dat gemakkelijk is in gebruik. Het laat zich heel eenvoudig, zonder daarbij enig gereedschap nodig te zijn, in de voorste hoekrongen van de aanhangwagen plaatsen. Het voorrek biedt de mogelijkheid om lading aan vast te binden, of om lagere lading op te leggen. Daarnaast vormt het voorrek een barrière tegen lading die naar voren zou kunnen schieten. Het rek is overigens ook heel makkelijk van de aanhangwagen af te pakken als u dat zou willen. Uiteraard kunt u er niet alleen bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen voor kiezen om er direct een voorrek bij te nemen. Ook als u al in het bezit bent van een Eduard kunt u bij ons een passend rek aanschaffen.

Waarom eigenlijk niet standaard?

Als het dan zo nuttig is, waarom hoort het voorrek eigenlijk niet tot de standaard uitrusting? Wel, elke gebruiker is anders en heeft zijn eigen behoeftes. De uitbreidingsmogelijkheden bij deze aanhangwagens zijn dan ook legio. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra laag borden op de laadbak te plaatsen, de zogenoemde opzetborden. Maar ook loofrekken of een huif behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben niet alle gebruikers, hoe handig het ook mag zijn, behoefte aan een voorrek. Zo hoeft u dus ook niet te betalen voor een rek als u het toch niet nodig zou zijn.

Robuust, net als de rest van de wagen

Net als alle andere onderdelen van de aanhangwagens kenmerkt het Eduard voorrek zich ook door de zware kwaliteit. Het rek is opgebouwd uit metalen kokerprofielen die aan elkaar zijn gelast tot één geheel. Na het lassen is het rek volledig verzinkt waardoor het een meer dan uitstekende bescherming tegen corrosie heeft. Het rek kan dan ook zeker een stootje hebben.

Een Eduard voorrek kopen?

Het Eduard voorrek is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Zo is er voor elke Eduard plateauwagen, kipper, machine- of multitransporter een passend rek te verkrijgen. Dat doet u voordelig bij Aanhangcars, de grootste Eduard dealer in Nederland. U kunt er voor kiezen om ons te bezoeken in Kampen, maar bezorging van een Eduard voorrek bij u thuis is ook mogelijk.

Voorrek Eduard op een multitransporter

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.