Schaftwagen

Aannemersbedrijven, bouwbedrijven en schildersbedrijven voeren hun werkzaamheden in veel gevallen op locatie uit. Hierbij is het van belang dat de medewerkers ook daar een plek hebben waar zij zich even terug kunnen trekken tijdens de pauzes, of wanneer nodig papierwerk te kunnen doen. Hierbij is de schaftwagen een ideale manier om op bijna elke locatie een comfortabele plek te creëren waarin uw medewerkers zich even kunnen ontspannen tijdens de lunch.

Lees meer
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schaftwagen casco voor snelverkeer 370x210x210cm met deur aan de voorzijde
  Schaftwagen Casco, zonder inrichting, 370x210x210cm (lxbxh) bruto 1350kg (750kg netto), wanden 24mm sandwich, 1 deur boven dissel, vloerhoogte 45cm, 10" banden, enkelas

  Blyss schaftwagen casco zonder inrichting. Inwendige afmetingen 370x210x210cm (lxbxh). Laadvermogen 1350kg bruto (750kg netto). Compleet gelast en thermisch verzinkt chassis. Opbouw uit 24mm gladde sandwichpanelen voorzien van een toegangsdeur aan de voorzijde (disselzijde), met opstapje op de dissel, en een venster van 80x75cm met rolluik. Op de vier hoeken voorzien van valsteunpoten. Bodemplaat van multiplex 2x18mm, laadvloerhoogte 45cm. Uitgerust met een Knott / Al-Ko as voorzien van 10” wielen, bandenmaat 195/55R10.

  Lees verder
  € 4.680,00
 2. Schaftwagen Basic met 24mm sandwich panelen achteraanzicht
  Schaftwagen Basic, zonder inrichting, met electra, 370x210x210cm (lxbxh) bruto 1350kg (750kg netto), wanden 24mm sandwich, 1 deur boven dissel, vloerhoogte 45cm, 10" banden, enkelas

  Blyss schaftwagen Basic zonder inrichting, wel voorzien van elektriciteit 230V/16A, CEE-stekkers en drie stuks dubbele stopcontacten. Inwendige afmetingen 370x210x210cm (lxbxh). Laadvermogen 1350kg bruto (750kg netto). Compleet gelast en thermisch verzinkt chassis. Opbouw uit 24mm gladde sandwichpanelen voorzien van een toegangsdeur aan de voorzijde, met opstapje op de dissel, en een venster van 80x75cm met rolluik. Op de vier hoeken voorzien van valsteunpoten. Bodemplaat van multiplex 2x18mm, laadvloerhoogte 45cm. Uitgerust met een Knott / Al-Ko as voorzien van 10” wielen, bandenmaat 195/55R10.

  Lees verder
  € 5.100,00
 3. Schaftwagen Premium met complete inrichting
  Schaftwagen Premium, met inrichting en electra, 370x210x210cm (lxbxh) bruto 1350kg (550kg netto), wanden 24mm sandwich, 1 deur boven dissel, vloerhoogte 45cm, 10" banden, enkelas

  Blyss schaftwagen Premium met praktische inrichting bestaande uit een tafel en twee banken met bergruimte, waterinstallatie met een aanrechtje, verwarming, koelkast en een gordijn voor de toegangsdeur. De schaftwagen is ook voorzien van elektriciteit 230V/16A, CEE-stekkers en drie stuks dubbele stopcontacten. Inwendige afmetingen 370x210x210cm (lxbxh). Laadvermogen 1350kg bruto (550kg netto). Compleet gelast en thermisch verzinkt chassis. Opbouw uit 24mm gladde sandwichpanelen voorzien van een toegangsdeur aan de voorzijde, met opstapje op de dissel, en een venster van 80x75cm met rolluik. Op de vier hoeken voorzien van schaarsteunen. Bodemplaat van multiplex 2x18mm, laadvloerhoogte 45cm. Uitgerust met een Knott / Al-Ko as voorzien van 10” wielen, bandenmaat 195/55R10.

  Lees verder
  € 7.560,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De schaftwagen voor snelverkeer biedt meer flexibiliteit

De schaftwagen is er in een uitvoering voor langzaam verkeer en een uitvoering voor snelverkeer. Bij de schaftwagen voor langzaam verkeer denken wij vooral aan de bouwkeet, ook wel bekend als pipowagen, die alleen achter een landbouwvoertuig getrokken mag worden. Hierdoor kunt u eigenlijk geen grote afstanden afleggen en bent u dus vrij beperkt in uw werkgebied. Wilt u met een dergelijke schaftwagen wel grotere afstanden afleggen bent u al aangewezen op het vervoer van de wagen achterop een daarvoor geschikte vrachtauto.

Bij Aanhangcars hebben wij alleen de schaftwagen voor snelverkeer in ons programma. Deze mag, net als elke andere aanhangwagen, gewoon door een auto of bestelauto worden getrokken. Uiteraard dient u bij zwaardere geremde schaftwagens wel rekening te houden met het maximaal trekkend vermogen van uw auto, en dat u in veel gevallen toch wel over het aanhangwagenrijbewijs BE dient te beschikken. Het grote voordeel is natuurlijk wel het feit dat u heel flexibel bent en de schaftwagen snel op elke gewenste locatie neer kunt zetten.

Zelf de inrichting bepalen of liever direct aan de slag op de bouwplaats?

Wij verkopen de schaftwagen casco zonder inrichting, maar ook een basisinrichting behoort tot de mogelijkheden. Een casco uitvoering is aan de binnenzijde helemaal kaal en kan dus geheel naar eigen inzicht worden ingericht. De casco uitvoering kan ook geleverd worden met een elektrisch systeem voorbereid, waarbij de wagen is voorzien van CEE stekkers en drie dubbele contactdozen. Dit biedt natuurlijk legio mogelijkheden om de schaftwagen helemaal op uw wensen af te stemmen.

Wilt u liever een kant en klare schaftwagen waarmee u direct naar de bouwplaats kunt rijden? De premium uitvoering is voorzien van een tafel, twee banken met opbergruimte, een koelkast en een watervoorziening met klein aanrechtje, verwarmingsunit en een gordijn voor de toegangsdeur. Hiermee hebt u dus direct een mobiele werkplek of kantine tot uw beschikking.

Al onze schaftwagens zijn gebouwd op een volledig gelast en thermisch verzinkt chassis dat is voorzien van een professionele Al-Ko of Knott as met 10 inch wielen. De opbouw is vervaardigd uit sandwich panelen met een gladde afwerking waardoor deze ook voorzien kan worden van uw bedrijfsreclame. Op de vier hoeken zijn schaarsteunen gemonteerd waarmee de schaftwagen stevig en volledig vlak kan worden neer gezet. De toegang tot de schaftwagen is zeer eenvoudig door de toegangsdeur die zich aan de voorzijde van de wagen bevindt. De instap wordt vergemakkelijkt door het opstapje dat op de dissel is gemonteerd. De wagen is daarnaast voorzien van een raam van 80x75cm met rolluik zodat er altijd voldoende daglicht binnen valt.

Een schaftwagen kopen bij Aanhangcars?

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een schaftwagen? Dan bent u bij Aanhangcars aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met aanhangwagens en zijn niet voor niets één van de grootste aanhangwagendealers in Nederland. Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen door te spreken, en te kijken welke schaftwagen het beste op uw wensen aansluit. Met onze zekerheden en laagste prijsgarantie weet u in ieder geval dat u altijd de beste deal krijgt.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.