Steigeraanhangwagen

Maakt u in uw werk vaak gebruik van een rolsteiger? Moet u uw rolsteiger regelmatig meenemen op locatie? Dan biedt een steigeraanhangwagen een aantal grote voordelen. Deze is namelijk specifiek ontworpen, en gebouwd, om rolsteigers op een snelle, eenvoudige en veilige wijze te vervoeren. In de meeste gevallen verdient u de investering in de steigeraanhangwagen binnen 3-4 jaar terug, daarnaast blijft de restwaarde van de steigeraanhangwagen aanzienlijk gedurende 10 of meer jaren afhankelijk van het onderhoud.

Lees meer
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Voorzijde steigeraanhangwagen Twins Trailers
    Steigeraanhangwagen, voor steigers met maximum afmeting 250 x 135 x 720 cm, enkelas ongeremd, 750kg

    Twins Trailers steigeraanhangwagen enkelas ongeremd. Bruto laadvermogen 750 kg (512 kg netto). COC verplicht. Geschikt voor steigers met maximum afmeting 250 x 135 x 720 cm (lxbxh), stahoogte max. 9m hoog. Laadoppervlakte 250 x 156 cm. Totale afmeting aanhangwagen 370 x 203 x 200 cm (lxbxh)

    Lees verder
    € 966,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom investeren in een steigeraanhangwagen?

Als er een rolsteiger mee moet op de klus gebeurt vaak op één van de volgende twee manieren. De onderdelen van de gedemonteerde rolsteiger worden achter in de bedrijfsbus meegenomen. Als de laadruimte van de bus niet toereikend is wordt de steiger vaak als een bult onderdelen op een gewone aanhangwagen vervoerd. Alles ligt dan door elkaar en op elkaar en het afbreken, laden, lossen, en weer opbouwen kost meer tijd dan nodig is. Onderdelen raken gemakkelijker kwijt, en regelmatig gebeuren er ongelukken op de weg omdat onderdelen van een steiger uit de aanhangwagen vallen en een ander voertuig raken. Meestal loopt dat goed af met alleen materiele schade, maar soms gaat het echt mis en raken mensen gewond, of erger. Doordat dit zo vaak gebeurt kijken verzekeraars steeds vaker of de lading wel veilig en op de juiste manier gezekerd is. Zeker bij letselschade kan dit enorme financiële consequenties hebben. Als werkgever ben je tijdens de werkuren verantwoordelijk voor schade welke veroorzaakt wordt door je personeel. Op de steigeraanhangwagen hebben de verschillende onderdelen van een rolsteiger, zoals de frames, platformen, schoren en spindels allemaal hun eigen specifieke plekje. Zo kunnen de steigerdelen allemaal veilig en netjes gesorteerd op de steigeraanhangwagen worden geladen en gezekerd. Dit levert ook tijdwinst op bij het op- en afbouwen omdat u direct bij de onderdelen kunt die u het eerste nodig bent. Als de steiger als een bult onderdelen in uw bedrijfsbus ligt, of achter op een aanhangwagen, liggen de delen die u het eerst nodig hebt vaak onderop.

Met een steigerwagen staat uw steiger altijd klaar voor gebruik

De steigerwagen biedt ook het voordeel dat uw steiger altijd gereed hebt staan voor gebruik op het moment dat u hem nodig hebt. Aankoppelen en rijden dus. Dit is niet alleen gemak, als u of uw personeel voor vertrek eerst de steiger in de bus of gewone aanhangwagen moet laden en zekeren ben je al snel 15-20 minuten bezig, datzelfde moet dan nog een keer aan het eind van de dag, dus bij elke keer gebruik bespaart u, uitgaande van 2 personen al snel 1.5 uur per keer. Met de huidige loonkosten is een steigerwagen dan snel terugverdiend. Als u uw steiger nodig hebt op een klus koppelt u de steigerwagen aan en u kunt gelijk op weg zonder dat u eerst alle steigerdelen eerst in de bus of aanhangwagen moet laden. Als u klaar bent met uw werkzaamheden stalt u de steigerwagen en staat uw steiger klaar voor de volgende keer dat u hem nodig hebt.

Een steigeraanhangwagen kopen bij Aanhangcars

Bent u op zoek naar een oplossing om uw steigermateriaal op een efficiënte wijze te vervoeren? Kom dan eens kijken naar de steigeraanhangwagen van Aanhangcars. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met aanhangwagens en adviseren u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing voor uw vervoersprobleem. Wij kunnen u dan ook de mogelijkheden van onze steigeraanhangwagen laten zien, en welke voordelen deze voor u kan bieden bij het vervoer van uw steiger.

Bij Aanhangcars hebben wij een grote eigen voorraad bestaande uit gemiddeld ruim 500 aanhangwagens. De meeste aanhangwagens, waaronder ook de steigeraanhangwagen, kunnen wij dan ook uit voorraad leveren. Als u een steigeraanhangwagen kopen wilt kunt u dan ook vaak direct op weg, en dus ook aan het werk. Mochten wij de steigeraanhangwagen niet meer op voorraad hebben staan kunnen wij die uiteraard gewoon voor u bestellen en hebben we deze vaak binnen een week of twee weer in huis.

Met de zekerheden en de laagste prijs garantie die Aanhangcars u geeft weet u in ieder geval zeker dat u niet alleen uitstekende service, maar daarnaast ook altijd de beste prijs krijgt.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.