Oprijplaten Opvouwbaar

Met een opvouwbare oprijplaat bieden we bij Aanhangcars dé oplossing voor als u een hoogteverschil wilt overbruggen met een rolstoel of scootmobiel. Omdat de oprijplaat inklapbaar is, kunt u deze eenvoudig meenemen, zodat u overal in staat bent om over drempels en dergelijke te rijden. Ook zijn opvouwbare oprijplaten handig wanneer u veel gebruik maakt van trolleys of flightcases en altijd een oprijplaat bij de hand wilt hebben die niet te veel ruimte inneemt. Als u de inklapbare oprijplaat bij de hand heeft, kunt u er direct gebruik van maken bij het laden en lossen van rollend materieel.

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een opvouwbare oprijplaat voor oneindig veel oplossingen

Een opvouwbare oprijplaat biedt ontelbaar veel toepassingen. U creëert veel nieuwe mogelijkheden voor uw aanhangwagen en het biedt handige voordelen als u een opvouwbare oprijplaat beschikbaar heeft voor uw werk of in uw privéleven. Problemen waar u tegenaan loopt tijdens het werk, zoals hoogteverschillen overbruggen met een bakwagen, lost u eenvoudig op met een oprijplaat die inklapbaar is. U neemt de oprijplaat overal mee naartoe waardoor u hem altijd bij de hand hebt. Rijdt u in een rolstoel of scootmobiel, dan kunt u met een opvouwbare oprijplaat snel uw auto in rijden. Motoren en scooters neemt u voortaan gewoon mee in een aanhangwagen, wanneer u een oprijplaat die inklapbaar is in uw aanhanger heeft liggen.

Kies de juiste opvouwbare oprijplaat en haal er uw voordeel uit

De universele oprijplaten zijn in een aantal afmetingen ook leverbaar in een gebogen uitvoering. Deze kennen een lichte kromming die het mogelijk maakt om ook met machines met een lage bodemvrijheid, zoals bijvoorbeeld een zitgrasmaaier, over de oprijplaten heen te kunnen rijden. De ideale oprijhoek van deze gebogen oprijplaten bedraagt 27 graden.

Opvouwbare oprijplaten kopen

Iedere oprijplaat heeft zo zijn voordelen. Ze kunnen in verschillende beroepsgroepen gebruikt worden én voor particulier gebruik zijn ze zeer geschikt. U kunt namelijk eenvoudig allerlei spullen met een steekkar in hoogte verplaatsen, maar dat is niet het enige. Van het toegang bieden van mensen in een rolstoel of scootmobiel, tot het ter plaatse brengen van materialen zonder deze te hoeven tillen (bijvoorbeeld met een trolley). Voor iedere beroepsgroep kunt u bij Aanhangcars terecht voor oprijplaten.

Heeft u weinig opbergruimte? Dan is een opvouwbare oprijplaat ideaal, omdat deze relatief weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor kunt u deze gemakkelijk meenemen. Twijfelt u over de verschillende inklapbare oprijplaten en welke voor u het meest voordelig is? Of heeft u specifieke wensen voor een oprijplaat? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de opties.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.