Geschiedenis

Er was eens...

Aanhangcars is ontstaan in de tweede helft van de vorige Eeuw in Kampen vanuit een uit de hand gelopen hobby. De oprichter was een echte ondernemer met veel ervaring en zag al snel de mogelijkheden van internet. Deze website bestaat dan ook al sinds 2000, lang voordat de meeste aanhangwagenbedrijven zelfs maar van internet gehoord hadden. Aanhangcars is in veel zaken een voorloper geweest. Aanhangcars was de eerste met de “klaar terwijl u wacht" aanhangwagen waarbij u de aanhangwagens kon bekijken, een keuze kon maken en gelijk meenemen, een principe wat nog altijd gebruikt wordt.

Ook was Aanhangcars de eerste die de echte prijs op de website durfde te vermelden. Zelfs nu, meer dan 10 jaar later zijn er nog altijd maar weinig aanhangwagenbedrijven die de echte prijs durven te vermelden. In 2003 had Aanhangcars al meer dan 30 verkooppunten door heel Nederland, maar vanwege de groei van internet heeft Aanhangcars in 2005 een centraal verkoopterrein geopend in Kampen van meer dan 4000m2 met daarop meer dan 500 Aanhangwagens.

In 2008 heeft Aanhangcars haar website ingrijpend vernieuwd met nog meer praktische informatie. Door de koppeling met het logistieke systeem en de projectsoftware kon Aanhangcars vanaf dat moment nog betere informatie geven over het assortiment, de prijzen en de beschikbaarheid.

Stapels aanhangwagens in oude magazijn van Aanhangcars

Klaar voor de toekomst

Na 10 jaar bleken de werkplaats en showroom echt te klein geworden. Om die reden heeft Aanhangcars in maart 2015 opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw en eigentijds bedrijfspand. Dit nieuwe bedrijfspand biedt onder meer ruimte aan een grotere werkplaats waar onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Tegelijkertijd beschikt Aanhangcars in dit pand over een modernere showroom en verkoopruimte waar vanzelfsprekend verschillende aanhangwagens met bijbehorende accessoires worden getoond.

Begin 2016 was het nieuwe bedrijfspand klaar en het resultaat mag er zijn. Met onze unieke zekerheden, grote voorraad, korte levertijden en duidelijke prijzen zijn we klaar om u als klant te (her)begroeten.

Nieuwbouw bedrijfspand met verkooptterrein Aanhangcars

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.