Motorsteunen

Zodra de winter uit het land is vertrokken, en de lente weer zijn intrede doet, begint het bij de meeste motorrijders te kriebelen. Het motorseizoen begint weer! Als u nu ver weg gaat en de motor graag achter de auto mee wilt nemen kunt u natuurlijk een echte motortrailer kopen. Als u echter al in het bezit bent van een gewone aanhangwagen kunt u uw motorfiets daar ook eenvoudig, met behulp van een SteadyStand motorsteun, op vervoeren.

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het voordeel van een motorsteun

Een SteadyStand motorsteun is als het ware een wielklem waarin de band van het voorwiel van de motor wordt vastgeklemd. Als het voorwiel in deze motorfiets steun wordt geplaatst blijft de motor rechtop staan, en zorgt het eigen gewicht van de motorfiets er voor dat deze stevig in de steun vast staat. Na plaatsing in de motorfietssteun blijft de motor dus rechtop staan waarna deze met spanbanden gezekerd kan worden. Door een motorfietssteun op de laadvloer te plaatsen maakt u dus eenvoudig een motortrailer van uw gewone aanhangwagen of gesloten aanhanger.

De motorsteun maakt van elke aanhangwagen een motortrailer

Bij Aanhangcars vindt u de SteadyStand motorsteun in verschillende uitvoeringen. Zo leveren wij een verplaatsbare variant die is voorzien van antislip rubbers op de hoeken. Deze motorfiets steun wordt door het gewicht van de motor op zijn plek gehouden, en kan na gebruik dus eenvoudig weer van de laadvloer worden gepakt. Deze uitvoering is geschikt voor wielen met een diameter van 15 tot en met 19 inch en een breedte van 90 tot en met 130 millimeter.

Wij hebben ook een uitvoering van de SteadyStand motorsteun die blijvend gemonteerd wordt op de laadvloer, te weten de SteadyStand Multi Fixed. Deze variant kan na montage dus niet zonder gereedschap worden verwijderd. Wij hebben deze motorfiets steun in twee verschillende groottes waarbij de ene geschikt is voor wielen met een diameter van 10 tot en met 19 inch en een breedte van 90 tot en met 130 millimeter, en de andere geschikt is voor wielen met een diameter van 15 tot en met 21 inch en een breedte van 90 tot en met 200 millimeter.

Een SteadyStand motorsteun kopen bij Aanhangcars in Kampen

Als u op zoek bent naar een SteadyStand motorsteun bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. Wij leveren de motorfiets steun direct uit voorraad. Naast motorsteunen vindt u bij ons nog meer accessoires waarmee u uw motorfiets veilig op een aanhangwagen of motortrailer kunt vervoeren. Zo vindt u bij ons ook een compleet assortiment met oprijplaten, universele spanbanden en speciale Tyrefix motorspanbanden.

U kunt de verschillende motorsteunen uiteraard in onze showroom in Kampen komen bekijken waar wij de mogelijkheden graag aan u laten zien. Naast een compleet aanbod aan accessoires vindt u bij ons uiteraard ook nog eens ons terrein met circa 500 aanhangwagens die u kunt bekijken. Als u dus nog op zoek bent naar een aanhangwagen of trailer om uw motorfiets mee te vervoeren vindt u bij ons alles onder één dak.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.