Powertrailer

Powertrailer

De Belgische fabrikant Powertrailer maakt al meer dan 30 jaar kwalitatief zeer hoogwaardige bakwagens, gereedschapwagens, bagagewagens, gesloten aanhangers en verkoopwagens voor de Europese aanhangwagenmarkt.

Productie van de bakwagens

Na de brand in 2010 is er een geheel nieuwe productiehal gebouwd volgens de modernste inzichten. Hier worden niet alleen de bakwagens en bagagewagens, maar ook de gesloten aanhangwagens en verkoopwagens gebouwd, uiteraard allemaal voorzien van COC verklaring. Alle wagens worden gebouwd op een hoogwaardig gegalvaniseerd ladderchassis en de panelen zijn van meervoudig watervast verlijmd plywood, van duurzaam fins betonplex of duurzaam kunststof PP foam. Naast de standaard modellen kan Powertrailer door de gekozen productiemethodes ook speciaalbouw en maatwerk leveren.

De bakwagen

De Powertrailer bakwagen is geremd en ongeremd te koop en is met recht de beste in zijn klasse. Niet alleen de veeleisende particulier, maar ook de ZZP'er en andere zakelijke klanten halen met de Powertrailer bakwagen één van Nederlands beste en sterkste bakwagens in huis. De ongeremde bakwagen staat op een chassis wat gelijk is aan hetgeen voor de geremde 1300kg bakwagens wordt gebruikt en is daardoor geschikt voor de zwaarste klus.

Klik hier voor prijzen van Power Trailer bakwagens

De bagagewagen

De Powertrailer bagagewagen is ontworpen als gereedschapswagen en volgens dezelfde kwaliteitseisen gebouwd als de bakwagens van Powertrailer. Deze bagagewagen is daarom zeer populair bij de verhuurders van bagagewagens omdat er weinig risico op schade of klachten is. Ook particulieren die een degelijke en betrouwbare bagagewagen zoeken doen hiermee een goede keus. De constructie van het deksel is bijvoorbeeld sterk genoeg om eventueel een paar fietsen op te vervoeren.

De bagagewagen als gereedschapswagen

Doordat deze wagen als gereedschapswagen is ontworpen kiezen veel kleine zelfstandigen voor dit model. Omdat de deksel goed af te sluiten is, kunnen gereedschappen en materialen goed en veilig vervoerd en opgeslagen worden.

Powertrailer bagagewagen wit kunststof panelen met imperial

Klik hier voor prijzen van Power Trailer bagagewagens

De gesloten aanhanger

De Powertrailer gesloten aanhanger is op één punt duidelijk verschillend van zijn concurrenten, namelijk de stalen draagconstructie. Een gesloten aanhanger heeft 3 mogelijke soorten opbouw. De meest eenvoudige is dat de panelen door middel van eenvoudige aluminium L profielen aan elkaar zijn gezet en er verder geen extra aandacht aan de versteviging van de opbouw wordt besteed. Hierdoor wordt de opbouw kwetsbaar en kan gaan bewegen. Powertrailer kiest er voor om weliswaar voor de afwerking en afdichting L-profielen te gebruiken, maar heeft daarnaast een inwendige stalen draagconstructie, waardoor ook op de lange termijn, en bij zware belasting de opbouw goed blijft. Als laatste kan men kiezen voor speciaal ontwikkelde aluminium lijsten en profielen. Vooral Duitse fabrikanten kiezen vaak voor deze oplossing.

Powertrailer gesloten aanhangwagen met witte PPL kunststof panelen

Klik hier voor prijzen van Power Trailer gesloten aanhangwagens

De verkoopwagen

Powertrailer heeft al vele honderden verkoopwagens gebouwd. De nadruk ligt daarbij op een betaalbare en goede verkoopwagen. Niet alleen als patatwagen of loempiawagen, maar ook als marktverkoopwagen en met speciaal voor de klant gerealiseerde oplossingen en voorzieningen. Powertrailer levert de verkoopwagen altijd alleen casco afgewerkt. Wij als Aanhangcars kunnen voor u de wagen voorzien van elektra, verlichting en alle andere zaken die u in uw verkoopwagen ingebouwd wilt hebben. Hierdoor kan ook een Powertrailer verkoopwagen volledig ingericht geleverd worden als u dat wenst. De verkoopwagens zijn standaard uitgerust met een verkoopklep en deur, maar kunnen eenvoudig besteld worden met extra verkoopkleppen, een tassenplank of bijvoorbeeld een gasbun.

Powertrailer enkelas verkoopwagen met geopende verkoopklep en achterdeur

Klik hier voor de prijzen en ons productoverzicht

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.