Aanhangwagen verhuur

Een standaard of professionele aanhangwagen huren?
Ook voor aanhangwagen verhuur, bagagewagens en bijvoorbeeld autoambulances verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons een aanhangwagen, bagagewagen, gesloten aanhangwagen of autoambulance huren tegen zeer gunstige tarieven.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u voor een klusje een open aanhangwagen huren? Moet u bijvoorbeeld tuinafval of grof vuil afvoeren? Dan kunt u bij ons een ongeremde aanhangwagen huren met een bruto laadvermogen van 750 kilogram. Deze aanhangwagen heeft een bruto laadvermogen van 750 kilogram en mag met alleen rijbewijs B worden getrokken.

Wilt u uw motor meenemen op vakantie, of naar een evenement? U kunt bij ons een motoraanhanger huren voor bepaalde tijd. Wij verhuren ook motoraanhangers waar meer dan één motor op passen. Moet u een auto ophalen of wegbrengen? Bent u bijvoorbeeld een oldtimer aan het restaureren en moet u die naar de autospuiterij brengen? Kom dan onze autoambulance huren. Wij verhuren een autoambulance van 406x200 centimeter met een netto laadvermogen van 2000 kilogram. Deze autotransporter is geschikt voor de meest gangbare auto’s.

Bagagewagen of gesloten aanhanger huren

Komt u tijdens de vakantie ruimte tekort in uw auto? Dan kunt u bij ons ook een bagagewagen huren. Wij verhuren bagagewagens van klein tot groot. U kunt dus vrijwel altijd wel de geschikte bagagewagen huren. Voor de zomermaanden is het is wel zaak om zo vroeg mogelijk te reserveren in verband met de grote belangstelling voor onze bagagewagenverhuur.

Gaat u kwetsbare spullen verhuizen? Komt u dan een gesloten aanhanger huren. Bij Aanhangcars kunt u voor de periode van een halve dag tot een week een gesloten aanhangwagen huren.

Aanhanger huren

Wilt u een aanhangwagen huren? Neem dan contact met ons op om de gewenste aanhanger te reserveren. Wij zetten de betreffende aanhangwagen dan voor u klaar. Hebt u nog vragen over de aanhanger? Onze medewerkers geven u uiteraard graag advies over het juiste manier van gebruik van een aanhangwagen. Wij vragen wel een borgsom bij het afhalen van de aanhangwagen, maar die krijgt u vanzelfsprekend weer retour als de aanhangwagen zonder schade wordt teruggebracht.

Aanhangcars is hét adres om een aanhanger te huren in de regio Zwolle, Kampen, Meppel, Emmeloord, Hoogeveen, Apeldoorn, IJsselmuiden, Dronten, Noordoostpolder, Lelystad , Elburg, Nunspeet, Steenwijk, Heerde, Hattem en Genemuiden.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.