Loofrekken

Vervoert u in uw aanhangwagen regelmatig lading die niet veel weegt, maar wel veel volume heeft? Dan zijn loofrekken voor een aanhanger wellicht een goede investering. Hiermee wordt het laadvolume van uw aanhanger namelijk op een eenvoudige manier ongeveer verdrievoudigd.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 31

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Loofrekken zijn de ideale manier om het laadvolume van uw aanhanger te vergroten. Met name handig als u regelmatig een lading vervoert die niet veel weegt, maar wel veel volume heeft. Bent u op zoek naar loofrekken voor uw aanhanger? Bekijk het uitgebreide assortiment op Aanhangcars.nl en vindt de perfecte loofrekken voor uw aanhangwagen.

Loofrekken voor elke aanhanger

In ons assortiment vindt u loofrekken in alle soorten en maten. In hoogtes die uiteenlopen van 39 tot 75 centimeter. Voor aanhangers met een laadbak die in grootte variëren van 204 bij 121 centimeter tot 410 bij 210 centimeter. En van diverse gerenommeerde merken, zoals Eduard, Humbaur, Blyss en Twin Trailers. Bovendien zijn er loofrekken voor verschillende type aanhangers. Denk bijvoorbeeld aan plateauwagens, multitransporters en kippers. Kortom: bij Aanhangcars.nl vindt u loofrekken voor elke aanhangwagen.

Laadvolume vergroten met loofrekken op uw aanhanger

Loofrekken kunt u eenvoudig bovenop de borden van de laadbak plaatsen. Zo creëert u extra hoogte en maakt u het laadvolume groter. Let op: het laadvolume is niet te verwarren met het bruto laadvermogen van uw aanhanger. Het bruto laadvermogen is het gewicht dat de aanhanger aan lading mag vervoeren. Dat blijft met loofrekken erop gelijk. Het laadvolume heeft te maken met de inhoud van de laadbak. U kunt loofrekken dus met name goed gebruiken bij grote ladingen met een licht gewicht. Zoals hoveniers dat bijvoorbeeld hebben met snoeiafval.

Opzetborden of loofrekken voor uw aanhangwagen?

Loofrekken en opzetborden dienen in principe hetzelfde doel. Toch zijn er ook belangrijke verschillen. Zo zijn opzetborden vaak van aluminium gemaakt. Daardoor wegen ze meer en mag er aan netto gewicht minder geladen worden. Ook zijn opzetborden helemaal gesloten. Dat verhoogt de luchtweerstand en heeft als gevolg dat het brandstofverbruik stijgt. Loofrekken voor aanhangwagens bestaan uit een grofmazig metalen gaaswerk. Daardoor wegen ze minder en laten ze de wind volledig door. Er is dus geen sprake van extra weerstand of een hoger brandstofverbruik.

Loofrekken voor uw aanhangwagen kopen

Loofrekken voor uw aanhanger kopen doet u heel eenvoudig bij Aanhangcars.nl. Doe uw aanvraag direct online of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 038 332 28 33, en per mail via info@aanhangcars.nl. Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Met onze ruime ervaring, weet u zeker dat u loofrekken kiest die aan al uw wensen voldoen. Ook fijn: wij kunnen de loofrekken voor aanhangwagens veelal direct uit voorraad leveren. Daardoor kunt u ze al op zeer korte termijn ophalen. Ook bij het monteren helpen wij graag.

Loofrekken op een Eduard kipper aanhangwagen

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.