Blyss aanhangers

De Duitse firma Blyss kent haar oorsprong halverwege de jaren ’90 als de heer Andreas Blyss zich gaat bezig houden met de verkoop van gebruikte auto’s en machines.

Voor het transport had Andreas Blyss een aanhanger nodig die niet in Duitsland te vinden was. Andreas Blyss zag de kansen die dit bood en begin met het importeren van aanhangers. Al snel bleek dit een schot in de roos.

Blyss gaat onder eigen naam produceren

Na deze positieve ervaringen en een diepgaand marktonderzoek besluit de heer Blyss om in 2010 een eigen productiefaciliteit voor aanhangwagens op te zetten. Vanwege de afstand en de gunstige vestigingscondities werd dat in Polen gedaan. De bedrijfsnaam wordt veranderd in Blyss transporttechnik GmbH. Inmiddels heeft het bedrijf productiefaciliteiten in Polen en Oostenrijk, diverse eigen vestigingen in Duitsland en dealers in vrijwel alle Europese landen.

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en verkopen van aanhangers zijn ze een betrouwbare partner voor haar vele klanten gebleken, en alhoewel de merknaam in Nederland nog relatief onbekend is, behoort Blyss in o.a. Duitsland tot een van de grotere aanhangwagenfabrikanten.

Blyss biedt een uiterst compleet programma aanhangwagens

Het programma van Blyss transporttechnik GmbH omvat nagenoeg alle aanhanger uitvoeringen, van de meest eenvoudige bakwagen tot aan kantelbare gesloten autotransporters. Door intensief samen te werken met haar toeleveranciers, in combinatie met het gebruik van de modernste technologieën, wordt een grote verscheidenheid aan aanhangwagens produceren. Het team van gemotiveerde en hoog gekwalificeerde werknemers staat daarbij garant voor de hoogste kwaliteit.

De aanhangwagens van Blyss kunnen de concurrentie met de gevestigde merken op de aanhangwagenmarkt zonder problemen aan, maar zijn in vergelijking erg scherp geprijsd. Er is dan ook voor elk doel, en elk budget, gegarandeerd een passende aanhangwagen in het programma te vinden.

Een Blyss aanhangwagen kopen bij Aanhangcars

Als u een Blyss aanhangwagen wilt kopen bent u bij Aanhangcars, als grootste dealer in Nederland, aan het juiste adres. Wij kunnen het volledige programma van leveren, en als de gewenste aanhangwagen niet voorradig is kunnen wij die uiteraard voor u bestellen.

Kantelbare enkelas autoambulance van Blyss aanhangers

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.