In verband met een storing zijn wij op dit moment niet in staat om uw e-mail te behandelen.

Laagste prijsgarantie op aanhangwagens en oprijplaten

Waarom een laagste prijsgarantie?

Aanhangcars geeft een laagste prijsgarantie omdat wij onze service en onze zekerheden zo vanzelfsprekend vinden, dat u daar volgens ons niets extra’s voor hoeft te betalen. Of u nu als consument bij ons koopt, of zakelijk, u heeft gewoon recht op het beste product tegen de beste prijs, met de service en garantie die u van ons mag verwachten.

De prijs mag dus nooit een reden zijn om elders te kopen wanneer u eigenlijk liever klant bij ons wilt zijn. Daarom vinden wij dat u bij ons nooit meer hoeft te betalen dan bij een concurrent, en ondanks het feit dat wij continu alle aanbiedingen in de gaten houden, en onze prijzen daar op aanpassen, kan het een keer voorkomen dat u een aanbieding heeft gekregen waar wij niet van op de hoogte zijn. Vandaar onze garantie aan u dat wij de prijs dan voor u aanpassen.

Hoe werkt onze laagste prijsgarantie?

Onze laagte prijsgarantie werkt heel eenvoudig. Als u een identiek product aantoonbaar elders goedkoper kunt kopen dan passen wij de prijs daarop zodat u bij ons hetzelfde betaalt. Dit kunt u doen door ons de link naar de websiteaanbieding te sturen, of de door u ontvangen aanbieding aan ons door te mailen.

Wat bekijken wij voor de laagte prijsgarantie?

Wij bekijken het merk en type, en of het een courant model betreft, of de aanbieding compleet is en alle kosten erin meegenomen zijn. Mede daarom vragen wij schriftelijk bewijs van het prijsverschil. Wij gaan ervan uit dat onze concurrenten, net als ons, altijd een schriftelijke aanbieding doen om misverstanden te voorkomen. U zult echt niet de eerste zijn die telefonisch een prijs opvraagt, en bij het ophalen geconfronteerd wordt met extra kosten of andere verrassingen. Vraag dus voor uw eigen zekerheid altijd een schriftelijke bevestiging van een telefonische aanbieding.

Wanneer kunt u geen beroep doen op onze laagste prijsgarantie?

Wij kunnen onze laagste prijsgarantie niet laten gelden op mondelinge aanbiedingen of op aanbiedingen die misschien wel hetzelfde lijken, maar niet zijn.

Zo zijn er aan de onderkant van de markt veel kleine aanhangwagentjes te koop waar geen Nederlandse importeur achter zit, of die met goedkopere onderdelen afgemonteerd zijn. Die modellen lijken allemaal op elkaar, maar technisch gezien zijn ze wel heel verschillend. Vaak kunt u dat niet weten en zal de verkopende partij u bezweren dat ze toch echt vergelijkbaar en even goed zijn, maar helaas is dat niet altijd zo.

Ook OP=OP aanbiedingen, showroommodellen, faillissementsverkopen of anderzijds niet vergelijkbare aanbiedingen komen niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie. Daarnaast geldt de laagste prijsgarantie alleen op de modellen uit onze prijslijst

Eerder aangekochte artikelen of speciaal voor u bestelde artikelen komen ook niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie.

Geven jullie geen laagste prijsgarantie op accessoires en onderdelen?

Het korte antwoord is nee. Voor accessoires hebben wij de stapelkorting die voorkomt dat u teveel betaald. Mocht u met de maximale stapelkorting alsnog dezelfde accessoires elders goedkoper kunnen krijgen, dan geld de laagte prijsgarantie wel. Sterker nog, dan krijgt u van ons nog eens 10% extra korting over de betreffende accessoires.

Onderdelen verkopen wij meestal niet los. Er zijn allerlei wettelijke en veiligheidseisen, die gesteld worden aan aanhangwagens en oprijplaten, die bij vervangende onderdelen of foutieve montage erg vervelende gevolgen kunnen hebben. Daarom monteren wij alleen de originele fabrieksonderdelen.

Als u toch een onderdeel bij ons wilt bestellen dan doen wij uiteraard onze best een zo goed mogelijke prijs aan u te geven. Met wat zoekwerk is er tegenwoordig echter op Alibaba, Ebay of Amazon altijd een vervangend onderdeel te vinden. Als u dus de kennis en kunde heeft om het juiste onderdeel te bestellen en monteren zult u daar waarschijnlijk goedkoper uit kunnen zijn dan bij ons.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.