Bagagewagen huren

Ook voor het huren van een bagagewagen kunt u bij Aanhangcars terecht. Voor deze verhuur gebruiken wij bagagewagens van maximaal 2 jaar oud. U gaat dus altijd met een nieuwe, goede en veilige bagagewagen op vakantie.

Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor Aanhangcars bagagewagen verhuur?

Onze bagagewagens mag u met B rijbewijs rijden, u heeft dus geen speciaal aanhangwagen rijbewijs nodig.
Onze verhuurwagens zijn van een professionele bouwkwaliteit met sterke 750 kg Alko assen, goede 13" banden en velgen en een chassis wat ook voor professionele aanhangwagens en gereedschapswagens wordt gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw bagagewagen betrouwbaar is en uw vakantieplezier niet in de weg staat.
Zodra één van de bagagewagens uit onze huurvloot twee seizoenen in de verhuur heeft gezeten gaat hij weg, en komt er een nieuwe voor in de plaats. U heeft altijd een zeer recente en dus betrouwbare bagagewagen mee.

Door de 4 verschillende bakmaten is er een juiste bagagewagen voor elke vakantieganger. En omdat wij weten hoe belangrijk uw vakantieplezier voor u is geven wij, als u dat wilt, kosteloos een disselslot en/of reservewiel met u mee tijdens de verhuurperiode.
Ondanks deze continue investering in veiligheid en kwaliteit zijn onze huurtarieven zeer concurrerend, en kunt u, vanaf 2 weken huur, extra dagen huren om het halen en terugbrengen op een voor u meest geschikt moment te kunnen doen.

Luxe personenauto met verhuur bagagewagen

Bagagewagen huren of kopen?

Veel van onze huurders doen dat al vele jaren, immers als u een bagagewagen huurt in plaats van koopt, dan heeft u altijd een nieuwe bagagewagen om mee op pad te gaan, werkt de verlichting gegarandeerd en zijn de banden veilig en met vol profiel . Ook heeft u bij het huren van een bagagewagen niet te maken met stalling, opslag en ander zaken die bij het kopen wel meespelen. Ook wordt een bagagewagen vaak gehuurd om het een keer te "proberen". Immers pas wanneer je een keer met een bagagewagen op vakantie bent geweest weet je hoe fijn het is als je de auto niet tot aan het dak volgepakt hebt en dat je ook de het speelgoed van de kinderen mee kunt nemen, of juist die fijne, maar grote campingstoelen.

Bagagewagen huren om te proberen

Om het proberen makkelijker te maken heeft AanhangCars een speciale regeling wanneer u na de huurperiode de bagagewagen wilt kopen. U krijgt dan 50% van het huurbedrag als korting op de aanschaf van de bagagewagen. Dit aanbod geldt tot 3 weken na de einde van de huurperiode. U bent dan niet verplicht om dezelfde bagagewagen te kopen, als u een andere afmeting wilt hebben krijgt u die korting ook gewoon.

Toch een bagagewagen kopen?

Als u toch liever een bagagewagen koopt, dan hebben wij naast de afmetingen die ook in de verhuur zitten ook grotere maten in de verkoop. In onze showroom hebben wij het hele jaar wel een aantal modellen staan, dus als u onze bagagewagens een keer wilt komen bekijken, dan kan dat.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.