Vlakzeil voor aanhangwagen

Als u losse lading in uw aanhangwagen vervoert bent u verplicht dit zodanig af te dekken dat dit niet uit de laadbak kan vallen. Dit kunt u doen met touw, spanbanden of een aanhangernet. Maar wat als u de laadbak graag ook wind- en waterdicht af wilt dekken? Dat kan door een vlakzeil voor een aanhangwagen over de laadbak heen te spannen. Zo slaat u twee vliegen in één klap. De lading kan niet meer van de aanhangwagen vallen, en de laadbak blijft droog en schoon.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Dekzeilen voor verschillende merken en modellen

Wij hebben een groot assortiment vlakzeilen voor aanhangwagens. Zo kunt u bij ons terecht voor een afdekzeil voor een Eduard aanhanger. Maar ook voor aanhangwagens van onder meer Humbaur, Power Trailer en Twins Trailers leveren wij passende vlakzeilen. Zo hebben wij dekzeilen in verschillende afmetingen zoals bijvoorbeeld het veel verkochte vlakzeil 257x132cm.

Als u een Eduard vlakzeil zoekt voor uw plateauwagen, kipper of multitransporter bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren zeilen voor alle Eduard modellen en uitvoeringen. Kunt u het passende vlakzeil voor een Eduard aanhangwagen niet op onze website vinden? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden

Een vlakzeil wordt middels elastieken over de laadbak van een aanhangwagen heen gespannen. Als uw aanhangwagen een voorrek heeft hoeft dat ook geen probleem te zijn. Ook niet als het voorrek één geheel vormt met de laadbak, en dus niet gedemonteerd kan worden. Het zeil wordt in dat geval op de voorste twee hoeken van daarvoor benodigde uitsparingen voorzien. Zo kan er ook op een aanhangwagen met voorrek een vlakzeil worden gebruikt.

Als de laadbak van uw aanhangwagen afwijkende maten heeft is maatwerk ook mogelijk. Wij kunnen in dat geval voor u een vlakzeil op maat laten maken in onze zeilmakerij.

Sterk maar flexibel

Ons vlakzeil voor een aanhangwagen is vervaardigd uit een zware kwaliteit zeildoek. Dit zeildoek is veelal hetzelfde dat ook gebruikt wordt voor de schuifzeilen op vrachtwagens. Het doek is dus wel flexibel maar kan absoluut tegen een stootje.

Standaard wordt een vlakzeil door ons in de kleur grijs geleverd. Afwijkende kleuren behoren op aanvraag ook tot de mogelijkheid. De randen en hoeken van onze vlakzeilen zijn extra verstevigd, en voorzien van metalen ringen voor bevestiging van het elastiek. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het zeil kapot trekt bij het opspannen.

Het vlakzeil wordt middels elastiek over de laadbak gespannen. Veel aanhangwagens zijn voor dit doel voorzien van touwhaken onder de laadbak. Als uw aanhangwagen geen touwhaken heeft kunt u ook plastic doppen op de laadbakborden monteren, of het elastiek voorzien van speciale kunststof haken.

Een aanhangwagen vlakzeil kopen bij Aanhangcars

Als u een vlakzeil voor uw aanhangwagen kopen wilt bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. Wij leveren vlakzeilen voor diverse aanhangwagenmerken. Informeert u even naar de actuele voorraad en kom het dekzeil bij ons afhalen in Kampen. Indien gewenst kunnen we een dekzeil uiteraard ook bij u thuis laten bezorgen. Staat het vlakzeil voor u aanhangwagen er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen namelijk ook op maat gemaakte vlakzeilen leveren.

Grijs vlakzeil op een aanhangwagen met voorrek

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.