In verband met een storing zijn wij op dit moment niet in staat om uw e-mail te behandelen.

Onze unieke zekerheden

Bij Aanhangcars koopt u niet zomaar een aanhangwagen. U koopt een aanhangwagen en krijgt onze unieke zekerheden erbij. Als klant bent u bij ons verzekerd van een goede aankoop en een uitstekend product. Onze unieke zekerheden:

Gegarandeerd de laagste prijs

Op alle aanhangwagens krijgt u van ons een laagste prijsgarantie. Omdat wij de grootste zijn, kunnen we dat door onze inkoopkracht aan u garanderen. Toch een nog lagere prijs? Maak gebruik van onze laagste prijsgarantie.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds eind 20e eeuw levert en verkoopt Aanhangcars al aanhangwagens.

Volledige fabrieksgarantie + 7 jaar op las- en constructiefouten

Op alle aanhangwagens ontvangt u naast één jaar volledige fabrieksgarantie ook nog eens 7 jaar garantie op las- en constructiefouten.

Eigen onderhoud- en reparatieafdeling.

In onze eigen onderhouds- en reparatieafdeling doen onze monteurs al het onderhoud aan uw aanhangwagen zelf. Indien gewenst staat er een verhuuraanhangwagen voor u klaar tegen gereduceerd tarief.

Gratis controlebeurt na 1 jaar

Uw aanhangwagen bij ons gekocht? Dan krijgt uw aanhangwagen een gratis controlebeurt waarbij de aanhangwagen geheel nagelopen en indien nodig afgesteld wordt.

Onafhankelijk en vrijblijvend advies

Wij zijn een volledig zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Daardoor bent u verzekerd van een goed advies en de beste vervoersoplossing voor uw specifieke situatie.

Grootste keus en assortiment

Dankzij onze voorraad van 500 aanhangwagens kunt u het assortiment in het echt bekijken. Direct een aanhangwagen meenemen? Geen probleem, Klaar terwijl u wacht!

RDW erkend

Wij zijn al sinds 2005 officieel door het RDW erkend.

Goedgekeurd voor heel Europa

Onze aanhangwagens zijn goedgekeurd voor heel de EU. Voor welk EU-land dan ook, wij kunnen de aanhangwagen met de juiste verklaringen leveren.

Bedrijfspand Aanhangcars aanhangwagendealer met aanhangwagens voorraad

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.