Aanhangwagen kopen

Bij Aanhangcars kunt u veel verschillende aanhangwagens kopen. U kunt deze ook bekijken en met elkaar vergelijken, zowel online als in onze showroom. Dit omdat wij graag willen dat u straks de beste aanhangwagen heeft voor uw doel.

Aanhangwagen online kopen via een webshop

Vandaag de dag kunt u bijna alles online kopen. Kleding, schoenen, voedsel, vakanties, noem het maar op. Toch zijn er een aantal zaken die u beter niet online kunt kopen, omdat er teveel nadelen en risico's aan zitten. Zo koopt u bijvoorbeeld beter geen huis online. Ook bij de aanschaf van een nieuwe auto, caravan of boot wilt u daar wel eerst alle informatie over hebben. Het liefste gaat u voor aanschaf ook alles even van binnen en buiten bekijken. De kosten, en de gevolgen, van een verkeerde aankoop kunnen namelijk erg vervelend zijn. Bij Aanhangcars vinden wij dat dit zeker ook van toepassing is op de aanschaf van een aanhangwagen.

Wij bieden u zo veel mogelijk informatie aan op onze website. Daarbij voorzien wij u ook van zoveel mogelijk beeldmateriaal in de vorm van foto's en video's. Wij geven bij de meeste aanhangwagens echter geen mogelijkheid om deze via de webshop te bestellen en af te rekenen. Waarom eigenlijk niet?

  • Wij denken dat de aanschaf van een aanhangwagen iets is waar goed advies, meedenken en duidelijke antwoorden op uw vragen belangrijk is.
  • Ook is een aanhangwagen geen artikel dat u even op zicht kunt laten komen en makkelijk terug stuurt in het geval het artikel niet bevalt, of wanneer het toch een maatje groter of kleiner had moeten zijn.

Om deze redenen hebben wij graag eerst even contact met u als klant voordat u tot aanschaf overgaat. Als een verkeerde keuze u namelijk beperkt in het gebruik, of wanneer er kosten mee gemoeid zijn om uw keuze na de levering te veranderen, is het toch goed om vooraf meer informatie te kunnen krijgen, of om een persoonlijk advies te kunnen vragen, om zo direct de juiste wagen uit te kunnen kiezen.

Advies bij een aanhangwagen kopen

Een combinatie van online gemak met de voordelen van een echte showroom

Het feit dat wij bij de meeste aanhangwagens geen mogelijkheid bieden om deze online te bestellen af te rekenen wil niet zeggen dat u voor het kopen van een aanhangwagen één of zelfs meerdere keren naar ons toe moet komen. Wij combineren het gemak van online kijken, vergelijken en kiezen met de voordelen van een echte showroom waar u alles kunt bekijken, voelen en zelfs ruiken. Indien gewenst kunt u vragen aan onze deskundige medewerkers stellen en kunnen zij u advies geven onder de diverse uitvoeringen. Dit wanneer u dat wilt! Als u namelijk al weet wat u wilt kunt u de aanhangwagen gewoon via onze online aanvraagmethode bestellen, en zelfs bij u thuis of op de zaak af laten leveren. Aanhangcars biedt dus wel degelijk het gemak van online shoppen. In het geval u echter toch liever eerst de wagen wilt zien, enkele uitvoeringen met elkaar wilt vergelijken, of gewoon advies wilt hebben, bent u van harte welkom in onze showroom met buitenterrein. Hier hebben wij gemiddeld zeker 600 aanhangwagens op voorraad hebben staan.

Onze grote voorraad is belangrijk want die maakt het voor u mogelijk de voor- en nadelen van de verschillende modellen te bekijken en met elkaar te kunnen vergelijken. Daarnaast kunnen wij, door onze grote voorraad, vaak per direct de juiste aanhangwagen uitleveren zodat u alles in één rit geregeld hebt.

Grote voorraad aanhangwagens

Als u zich dus nog afvraagt waarom die bestelknop niet bij elke aanhangwagen staat, is dat niet omdat wij die betreffende wagen niet willen verkopen. Het is echter omdat wij vinden dat u recht heeft op een stukje extra service, zekerheid en advies. Dat natuurlijk wel opvallend goedkoper!

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.