In verband met een storing zijn wij op dit moment niet in staat om uw e-mail te behandelen.

Aanhangcars - het vertrouwde adres om een aanhangwagen te kopen

Panorama bedrijfspand Aanhangcars

Bekende merken met vertrouwde service en garantie

Topmerken als Eduard Trailers, Kalf Trailers, Twins Trailers, Powertrailer en Humbaur in combinatie met de gegarandeerde Aanhangcars Service verzekeren u van de beste kwaliteit aanhangwagens, maar ook van de beste en langste garantie, tot wel 7 jaar op las- en constructiefouten. Met meer dan vijfentwintigduizend, ja u leest het goed, verkochte aanhangers aan evenzovele klanten mogen wij rustig zeggen dat wij voldoende kennis en ervaring hebben om u te helpen de beste keus te maken. En daarnaast, niet onbelangrijk, zijn wij ook opvallend goedkoper!

Showroom Aanhangcars met aanhangwagen, bagagewagen, verkoopwagen en accessoires

Uw aanhangwagen op maat

Ook voor speciale aanhanger wensen bent u bij ons aan het juiste adres, Onze afdeling aanhangwagen speciaalbouw heeft al vele grote en kleine wensen voor onze klanten gerealiseerd, van reclame en bestickering op uw aanhangwagen tot aan een complete mobiele dokterspost aan toe. Graag nodigen wij u uit om te komen kijken en vergelijken op onze hoofdvestiging in Kampen. Ons team, en de koffie, staat voor u klaar. Met onze grote voorraad en keuze rijd u na de koffie hopelijk gelijk met de aanhanger van uw keuze terug naar huis.

Ontvangst in showroom Aanhangcars

500 aanhangers op voorraad!

Door ons continue streven naar kwaliteit voor een lage prijs is Aanhangcars B.V. al sinds 2007 met voorsprong de grootste aanhanger aanbieder in zowel Nederland als België. Met een verkoopoppervlakte van meer dan 4000 m2, en een gemiddelde voorraad van meer dan 500 aanhangers, plateauwagens, autoambulances, kippers, boottrailers, bagagewagens en motoraanhangers vind u nergens meer keus of een betere mogelijkheid aanhangwagens te vergelijken en te bekijken.

Showroom met zicht op buitenterrein

Verkoopterrein met grote voorraad aanhangwagens

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.