In verband met een storing zijn wij op dit moment niet in staat om uw e-mail te behandelen.

Garantie op uw aanhangwagen

AanhangCars geeft op elke verkochte nieuwe aanhangwagen ten minste 1 jaar volledige garantie en daarnaast 7 jaar garantie op las- en constructiefouten.
Deze garantie staat los van de fabrieksgarantie welke ook op de aanhangwagen zit.
Ook alle andere door ons verkochte artikelen hebben altijd ten minste 1 jaar volledige garantie.
Daarnaast voldoen wij uiteraard aan de Nederlandse wettelijke eisen qua garantieperiode, zie ook dit artikel op de website van de Rijksoverheid.

Bij tweedehands artikelen zal de hiervoor geldende garantietermijn op de aankoop bon vermeld staan.

Onze garantie is een van onze zekerheden die wij u als klant bieden

Waar heeft u garantie op?

Garantie is bedoeld voor alle klachten of mankementen die niet door normale slijtage, achterstallig onderhoud, beschadigingen, overbelading, of foutief gebruik zijn ontstaan.
Wij geven elke aanhangwagen voor levering nog een volledige controlebeurt zodat wij zeker weten dat uw aanhangwagen aan alle kwaliteitseisen voldoet. Na die controle wordt de aanhangwagen voorzien van een controlesticker. Wij hebben dan ook voor de volle 100% vertrouwen in de, door ons verkochte, aanhangwagens en zien in de praktijk eigenlijk nooit aanhangwagens terug voor garantie.

controlesticker aanhangcars aanhangwagen

Wilt u een beroep doen op de garantie?

Mocht u toch de pech hebben dat er iets stuk gaat, dan zullen wij ons best doen om dat zo snel mogelijk te verhelpen.

U kunt het probleem dan het beste per email aan ons melden. Wij verzoeken u dan om gelijk een kopie van de aankoopnota en (indien aanwezig) een foto van het typeplaatje of een kopie van de COC als bijlage mee te sturen. Op basis van uw omschrijving van de klacht nemen wij contact met u op en maken wij afspraken over het oplossen van het probleem. Bij twijfelgevallen kan aanvullende informatie worden gevraagd of kan u gevraagd worden om met de wagen bij ons langs te komen voor een technisch onderzoek.

Veel garantiegevallen kunnen in onze eigen werkplaats opgelost worden, en wij doen altijd ons best om dat te doen terwijl u erop wacht. Als het oplossen van het probleem niet in onze eigen werkplaats mogelijk is dan zullen wij de aanhangwagen per eerstvolgende gelegenheid naar de fabrikant transporteren zodat die het probleem op kan lossen. Nadat het probleem dan is opgelost zorgen wij weer voor het transport vanaf de fabrikant naar ons toe, en kunt u uw wagen weer bij ons op komen halen.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.