In verband met een storing zijn wij op dit moment niet in staat om uw e-mail te behandelen.

De merken van Aanhangcars

Aanhangcars is merkdealer van een aantal vooraanstaande Europese aanhangwagen merken. Sommige daarvan doen wij al meer dan 20 jaar zaken mee.

De juiste keus in plaats van veel keus

De verschillende aanhangwagens die wij van die merken in ons assortiment hebben vormen een mooie aanvulling op elkaar en zijn niet “meer van hetzelfde”. Wij vinden dat wij u als klant weliswaar keuzevrijheid moeten bieden, maar tegelijkertijd zijn wij de specialist, dus maken wij wel alvast een voorselectie voor u op basis van prijs/kwaliteitsverhouding of unieke nuttige gebruiksmogelijkheden. Hierdoor heeft u wel keuze, maar kunt u die keuze maken op voor u belangrijke eigenschappen, en hoeft u er geen complete studie van te maken.

Onderscheidende merken

De door ons gevoerde merken hebben allemaal hun eigen USP’s en onderscheiden zich door ofwel prijstechnische voordelen, ofwel product technische eigenschappen die nergens anders gevonden kunnen worden. Soms is dat duidelijk, bijvoorbeeld bij de Humbaur HKT of de Martz machinetransporter, maar vaker zit het verborgen in zaken als laswerk, kwaliteit van de galvanisering, garantieafwikkeling of gebruikte materialen zoals bij de Kalf boottrailers.

Samenstelling van het assortiment

Wanneer wij dus op het oog vergelijkbare modellen hebben staan kunnen wij u duidelijk vertellen wat de verschillen zijn, anders hadden we ze niet allemaal in het assortiment opgenomen. Kortom wij helpen u bij het vinden van de juiste aanhangwagen tegen de beste prijs.

Daarom hebben wij niet alle merken, en voeren wij van sommige merken niet het hele assortiment. Meer keuze is niet altijd beter, en wordt het risico groter dat niet de voor u beste aanhangwagen wordt geadviseerd, maar de wagen met de meeste marge voor de dealer.

Een korte introductie van de door ons gevoerde merken

Humbaur – Qualität für Profis

Het Duitse Humbaur is één van de grootste, zo niet dé grootste, aanhangwagenmerken in Europa. Zij biedt een compleet programma hoogwaardige aanhangwagens in nagenoeg alle denkbare uitvoeringen, die uitblinken in kwaliteit en afwerking. Naast de klassieke aanhangwagens heeft Humbaur ook enkele bijzondere uitvoeringen in het programma waar de andere merken geen alternatief voor kunnen bieden. Kortom Duitse topkwaliteit met een bijbehorend prijskaartje.

Kalf Trailers – Where quality meets comfort

De merknaam Kalf staat synoniem voor hoogwaardige boottrailers met oog voor detail. Voor elk type boot heeft Kalf een passende boottrailer in het programma. De service van Kalf gaat zo ver dat, indien de technische gegevens van de boot bekend zijn, de trailer af fabriek al zoveel mogelijk ingesteld wordt voor de te vervoeren boot. Geen enkele andere boottrailerfabrikant biedt zo een verregaande service. En in het geval voor u een boottrailer uit het standaard programma niet volstaat kan Kalf ook een boottrailer op maat bouwen met dezelfde kwaliteit en afwerking.

Martz – Quality approved

Deze Poolse fabrikant is inmiddels een van de grootste Europese aanhangwagenfabrikanten. Door verregaande samenwerkingsverbanden met componentenleveranciers als KNOTT en ALKO Worden kwalitatief hoogstaande wagens gebouwd tegen een zeer competitief prijsniveau. Hierdoor is Martz de fabrikant die de beste “bang for the buck” biedt. Met een uitgebreid assortiment voor de professionele gebruiker zoals kippers, plateauwagens, multitransporters en machinetransporters is Martz vandaag de dag de eerste keus voor vele zakelijke klanten, maar de fijne motortrailers of bagagewagens zijn ook zeer populair bij de particuliere klant.

Eduard Trailers - We move your business

Eduard Trailers produceert sinds 2001 plateauwagens, autoambulances, multitransporters en kippers. Doordat zij zich qua productie beperken tot een beperkt aantal chassis vormen kan men op een uitermate efficiënte manier produceren. De afgelopen jaren is veel tijd en aandacht gegeven in het reduceren van productie- en materiaalkosten terwijl tegelijkertijd het aantal beschikbare chassismaten groeide, wat resulteert in een groot aanbod van plateauwagens, autotransporters, kippers en multitransporters tegen concurrerende prijzen.

Twins Trailers – The trailer company

Twins Trailers is een fabrikant waar wij al 20 jaar mee samenwerken. Twins Trailer is begonnen als constructiebedrijf en chassisbouwer voor andere aanhangwagenbedrijven, maar sinds eind jaren ’90 bouwen ze ook complete wagens. Het assortiment gaat van bakwagen tot gesloten wagen, plateauwagen of kipper, en van 750kg tot wel 3500kg. In de huidige moderne productiefaciliteiten met een oppervlak van meer dan 35000m2 net over de grens bij Maastricht worden jaarlijks duizenden aanhangwagens geproduceerd.

Blyss – mehr als nur Standard

Het merk Blyss is nog redelijk nieuw op de Nederlandse aanhangwagenmarkt. Het merk bestaat echter al lange tijd en behoort tot één van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa. Ze biedt een grote verscheidenheid kwaliteits aanhangwagens in diverse uitvoeringen aan.

Power Trailer - Echte Belgische kwalilteits aanhangwagens

Power Trailer is een merk dat nog op de klassieke manier aanhangwagens bouwt, met ouderwets vakmanschap zonder ruimte voor robots of andere geautomatiseerde productieprocessen. Hierdoor Kan powertrailer ook kleine series bouwen en kan eenvoudig afgeweken worden van standaard maatvoeringen wanneer de klant daarom vraagt. Power Trailer is met name sterk op het gebied van gesloten aanhangwagens en verkoopwagens, maar ook de oude vertrouwde bakwagens worden nog in de vertrouwde kwaliteit door hun geproduceerd. De relatie tussen Aanhangcars en Powertrailer bestaat al zeer lang, en vind zijn oorsprong in de vorige eeuw.

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.