Ons complete assortiment aanhangers

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhanger? Dan bent u bij Aanhangcars aan het goede adres. U vindt hieronder een overzicht van al onze scherp geprijsde aanhangers, oprijplaten, accessoires en onderdelen van waaruit u direct door kunt naar de categorie van uw keuze om de prijzen van de gewenste aanhanger, inclusief alle beschikbare uitvoeringen, te bekijken.

 

Aanhanger kopen

Aanhanger kopen? Dan bent u bij Aanhangcars.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u aanhangwagens kopen tegen scherpe prijzen. Met oprijplaten, accessoires en alle onderdelen die u nodig heeft. Selecteer in het overzicht hierboven de categorie aanhanger die u zoekt en ontdek ons aanbod met bijbehorende prijzen. 

Verschillende soorten aanhangers kopen

Een aanhanger kopen, doet u natuurlijk met een bepaalde reden. Daarom hebben wij voor iedere gelegenheid een ander type aanhanger. Met precies de juiste specificaties om aan die behoefte te voldoen. We zetten per categorie graag op een rij waarvoor u deze aanhanger het beste kunt kopen. 

 • Bagagewagen kopen voor het vervoeren van bijvoorbeeld kampeerspullen, visgerei en gereedschap. Een riante afgesloten laadruimte op een kleine aanhanger. 

 • Koelwagen kopen voor het gekoeld houden van producten tijdens transport en op locatie. Zo houdt u uw producten altijd en overal op de juiste temperatuur. 

 • Autoambulance kopen voor het transporteren van voertuigen, zoals auto's en bestelauto's. Met meestal twee rijbanen op de laadvloer, geprofileerde oprijplaten en een lier. 

 • Motortrailer of -aanhanger kopen voor het vervoeren van één tot 3 motoren. Op een degelijke, maar voordelige manier. 

 • Gesloten aanhanger kopen voor het vervoeren van waardevolle spullen. In een gesloten aanhanger houdt u ze droog en veilig. 

 • Verkoopwagen kopen voor het ambulant verkopen van uw producten. Met standaard een loopdeur én een grote voorklep de ideale optie voor cateraars en marktkooplui. 

 • Plateauwagen kopen voor als u de volledige breedte van uw aanhanger wilt benutten. De wielen zitten hierbij onder het plateau in plaats van ernaast. 

 • Kipper kopen voor het scharnieren van uw aanhanger, op zo'n manier dat u bijvoorbeeld automatisch een lading kan lossen door naar achter, links of rechts te kippen. 

Enkelas of tandemas aanhanger kopen?

Bij Aanhangcars.nl vindt u aanhangers met een enkele as en met een dubbele as. Ook wel tandemas genoemd. Bent u benieuwd welke aanhanger u het beste kunt kopen? We helpen u graag door de verschillen voor u op een rij te zetten.

 • Aanhanger met enkele as
  Een enkelas aanhanger heeft, zoals de naam al doet vermoeden, één as. Het is de perfecte optie voor de gemiddelde consument, omdat u deze aanhanger met een normaal B rijbewijs mag besturen. Aanhangers met enkele as zijn verkrijgbaar met een bruto laadvermogen van maximaal 1800 kilo. Omdat het eigen gewicht vrij laag is, kan er toch veel lading mee. Bovendien is de enkelas aanhanger altijd voorzien van twee wielen. Daardoor is de aanhanger afgekoppeld eenvoudig te manoeuvreren en goed te parkeren met behulp van een dissel.   

 • Aanhanger met tandemas
  Een tandemas aanhanger heeft niet één, maar twee assen. Dat maakt het de ideale  aanhanger voor professioneel gebruik. Aanhangers met een tandemas hebben een stabielere wegligging en lenen zich uitstekend voor het zwaardere werk. Deze aanhanger is dan ook verkrijgbaar met een bruto laadvermogen tot wel 3500 kilo. Nog een reden om een tandemas aanhanger te kopen: u stapt makkelijker in de bak met bijvoorbeeld een kruiwagen, omdat de laadvloer van deze aanhanger niet zomaar kantelt. 

Geremde en ongeremde aanhanger kopen?

Naast de keuze tussen een aanhanger met enkele of dubbele as, kunt u ook kiezen tussen een geremde of ongeremde aanhanger. Geen idee wat dat betekent? Geen probleem. We zetten de verschillen tussen beide type aanhangers voor u op een rij, zodat u zeker de juiste aanhangwagen kunt kopen:

 • Geremde aanhanger
  Een geremde aanhanger beschikt over een eigen remsysteem. Die remt de aanhanger af, zodra u op de rem drukt van de trekkende wagen. Komt de aanhanger tijdens het rijden los? Dan wordt het remsysteem door de breekkabel automatisch geactiveerd. Geremde aanhangers mogen met meer dan 750 kg beladen worden. Daarom zijn ze zeer geliefd bij de professionele gebruiker, zoals aannemers, klussers en zzp'ers die zwaar gereedschap vervoeren.

 • Ongeremde aanhanger
  Een ongeremde aanhanger heeft géén eigen remsysteem. Dat betekent dat de remmen van het trekkende voertuig ook de beladen aanhangwagen moeten afremmen. Daarom hebben ongeremde aanhangers een maximaal laadvermogen van 750 kg. Ze lenen zich uitstekend voor huis-tuin- en keukengebruik. Niet in de laatste plaats omdat ze ook nog eens een stuk goedkoper zijn dan de geremde aanhangers. 

Aanhangwagens kopen bij Aanhangcars.nl

Met een uitgebreid assortiment is Aanhangcars.nl de perfecte plek om aanhangwagens te kopen. Wij hebben altijd meer dan 500 aanhangers en 200 oprijplaten op voorraad. U doet uw aanvraag geheel online, wij gaan ermee aan de slag en binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt u van ons alle informatie die u nodig hebt. Van de uitbreidmogelijkheden tot de extra's en de kosten voor de verschillende combinaties. Zodat u precies weet hoeveel het gaat kosten om een aanhanger te kopen. De aanhangwagen kopen doe je uiteindelijk daadwerkelijk op onze centrale locatie in Kampen.

Aanhangcars is een pionier in de wijze waarop de meesten tegenwoordig aanhangers verkopen. Als één van de eerste aanhangwagenbedrijven plaatsten wij ons complete assortiment aanhangers met netto prijzen op het internet. Onze klanten hebben al sinds 2003 de mogelijkheid om op onze website een aanhanger te bekijken, en daarbij direct te zien wat de werkelijke prijs van deze uitvoering is. U ziet bij ons altijd gelijk wat een bepaalde aanhanger, oprijplaat of accessoire echt kost, en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u achteraf nog verrast wordt met extra kosten. Daar boven op hebben wij voor u onze zekerheden en onze laagste prijsgarantie. Scroll naar boven en ontdek onze verschillende soorten aanhangers!

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.