Stallingstrailer

Bent u in het bezit van een motorboot, zeilboot of kielboot die gedurende het vaarseizoen een vaste ligplaats heeft, maar die buiten het vaarseizoen uit het water gaat? Dan is een stallingstrailer een hele goede mogelijkheid om uw kostbare boot op een veilige manier te stallen. Er zijn 2 grote voordelen aan het gebruik van een stallingstrailer, De stallingstrailer is goedkoper in aanschaf dan een complete, voor uw boot geschikte boottrailer, en gedurende het winterseizoen staat uw boot op een goed afgestelde en verplaatsbare ondersteuning. Hiermee worden de risico’s van onjuiste ondersteuning en het tussentijds verplaatsen vermeden terwijl u wel kunt klussen, schoonmaken of groot onderhoud kunt doen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 11-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
  1. Kalf stallingstrailer voor kielboot 750x220 cm 3900 kg
    Stallingtrailer kielboot, 750x220 (lxb), 3900kg bruto (netto 3300kg) 3 assen Kiel vanaf 1m
    Stallingstrailer Stall 3900 voor kielboot met kiel groter dan 1 meter. Ongeremde 3 assige Kalf trailer, 750x220cm (lxb trailer), 3900kg bruto (3300kg netto). Geen COC verklaring. Uitgerust met 4 langere verstelbare stempels (incl. 8 schoren), hogere boegsteun en kielplank. Geen verlichting en spatborden aanwezig. Lees verder
    € 4.002,68
  2. Kalf stallingstrailer met spatborden en verlichting voor kielboot 750x220 cm 3900 kg
    Stallingtrailer kielboot, 750x220 (lxb), 3900kg bruto (netto 3300kg) 3 assen Kiel vanaf 1m
    Stallingstrailer Stall 3900 voor kielboot met kiel groter dan 1 meter. Ongeremde 3 assige Kalf trailer, 750x220cm (lxb trailer), 3900kg bruto (3300kg netto). Geen COC verklaring. Uitgerust met 4 langere verstelbare stempels (incl. 8 schoren), hogere boegsteun en kielplank, verlichting (13-polig) en zes spatborden. Lees verder
    € 4.599,92
Pagina
per pagina

Stallingstrailer

Een stallingstrailer is dé manier om uw boot op een veilige manier te stallen. Bent u op zoek naar een stallingstrailer? Bij Aanhangcars.nl staan stallingstrailers te koop voor elke boot. Of u nu een motorboot, kielboottrailer of zeilboot heeft, bij ons bent u aan het juiste adres om een stallingstrailer te kopen. Ontdek het aanbod en doe uw aanvraag direct online. Voor u het weet, heeft u uw stallingstrailer al in gebruik.

Wat is een stallingstrailer?

Een stallingstrailer is een trailer waarop u uw boot kunt stallen in de periodes dat deze niet in het water ligt. Dat maakt het de ideale oplossing voor boten die tijdens het vaarseizoen een vaste ligplaats hebben, maar die buiten het seizoen gestald moeten worden. Een stallingstrailer beschikt over een goed afgestelde en verplaatsbare ondersteuning voor elk type boot. Daardoor staat uw boot stabiel op stalling, terwijl u klust, schoonmaakt, of groot onderhoud uitvoert.

Stallingstrailers te koop in alle soorten en maten

Onze stallingstrailers zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. In de basis kiezen kunt u kiezen uit:

- een enkelasser van 600x200 cm met een laadvermogen van 1.100 kilo;

- een tandemasser van 650x200 cm met een laadvermogen van 2.300 kilo;

- een drie-asser van 750x220 cm met een laadvermogen van 3.500 kilo.

Deze stallingstrailers zijn met de vaste optiepakketten aan te passen op het type boot dat u heeft. Heeft u een boot met afwijkende afmetingen, een andere vorm of een hoger gewicht en biedt ons standaard pakket geen passende oplossing? Neem dan gerust contact met ons op via 038 332 28 33, of mail naar info@aanhangcars.nl. Dan helpen wij u graag verder met een op maat gemaakte stallingstrailer.

Accessoires voor uw boot stallingstrailer

Al onze stallingstrailers zijn verkrijgbaar met verschillende opties en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, spatborden, boegsteunen, kielplanken en verstelbare stempels. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een extra loopplank of bijvoorbeeld diefstalbeveiliging, zoals een wielklem of een disselslot. Daarmee zet u uw stallingstrailer zodanig vast dat deze niet gestolen kan worden en uw boot dus veilig gestald staat.

Stallingstrailer voor boot of een boottrailer

Een stallingstrailer voor een boot is niet hetzelfde als een boottrailer Het belangrijkste verschil is dat de stallingstrailer enkel bedoeld is voor gebruik op eigen terrein. Deze trailer heeft geen RDW-certificaat en u mag er dus ook niet mee de openbare weg op. Verder is een stallingstrailer over het algemeen iets goedkoper in aanschaf dan een speciale boottrailer. Bij ons kunt u al een stallingstrailer kopen vanaf 1.612,38 euro. Toch liever een boottrailer? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben onder andere sportboottrailers, sloeptrailers en waterscootertrailers in ons aanbod.

Stallingstrailer kopen bij Aanhangcars

Kiest u ervoor om een stallingstrailer te kopen bij Aanhangcars? Dan kiest u meteen voor onze zeven zekerheden. Zo bieden wij u om te beginnen de laagste prijsgarantie. Ziet u ergens anders dezelfde stallingstrailer voor een lagere prijs? Dan betalen wij u het verschil terug. Verder kunt u bij ons rekenen op deskundig advies, tot 7 jaar garantie op las- en constructiefouten en na een jaar een gratis controlebeurt door onze monteurs.

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.