bagagewagen anssems achterkant

Bagagewagen - Gereedschapwagen

Een speciale groep binnen de gesloten aanhangwagens is de bagagewagen of gereedschapwagen. Waarbij een normale gesloten wagen standaard voorzien is van een dicht dak en deuren aan de achterkant is een bagagewagen of gereedschapwagen juist voorzien van een deksel die open kan. Het grote verschil tussen de bagagewagen en gereedschapswagen is het soort gebruik.

bagagewagen anssems achterkant materiaalkeuze bagagewagens

Voor vakantie of werk, de bagagewagen of gereedschapwagen

De bagagewagen wordt vooral particulier gebruikt als kampeerwagen voor zomer vakanties en als compacte gesloten wagen om bijvoorbeeld extra veel boodschappen te vervoeren of om alle spullen van- en naar het zomerhuis te vervoeren, maar ook meer en meer voor zaken als de wintersport, voor discotheken, bands en als klein alternatief voor een marktwagen. De gereedschapswagen wordt veel gebruikt door loodgieters, onderhoudsbedrijven, schoonmaakbedrijven en andere vakmensen. De gereedschapwagen wordt dan ook vaak speciaal aangepast aan de wensen van de klant, en kan eventueel van een achterdeur, zijdeur of zijklep worden voorzien.

Materiaalkeuze van de bagagewagen

Bagagewagens en gereedschapwagens worden net als gesloten wagens door verschillende fabrikanten gemaakt en van verschillende materialen. AanhangCars kiest ervoor om dit soort aanhangwagens alleen in aluminium, gecoat plywood, sandwichpanelen of watervast fins betonplex te maken, en niet in enkelwandig kunststof of enkelwandig gevouwen metaal. De reden daarachter is simpel. De gewichtbesparing die je krijgt door het toepassen van enkelwandig materiaal weegt niet op tegen de betere kwaliteit en daarmee hogere restwaarde en langere levensduur. Voor een gemiddelde bagagewagen van 200x100x50 is het gewichtverschil slechts ca 50kg!

Onze Anssems GT serie is bij de laatste test van 11 verschillende bagagewagens bij de KCK van de ANWB uitgeroepen tot overall testwinnaar , vooral vanwege de perfecte afwerking en het gebruik van dubbelwandig aluminium panelen!

Bij de meeste bagagewagens is het deksel eenvoudig te verwijderen zodat hij ook als gewone aanhangwagen ingezet kan worden als dat een keer nodig is. Niet dat u dat vaak zal doen, maar u heeft wel de mogelijkheid.

bagagewagen verhuurwagens

Bagagewagen huren

Naast de verkoop van bagagewagens hebben wij ook een aantal bagagewagens in de verhuur. Dit zijn altijd nieuwe of vrijwel nieuwe aanhangwagens van maximaal 2 jaar oud. Bagagewagens worden per week verhuurd. De verhuur is een goed alternatief voor kopen, vooral als u niet de mogelijkheid heeft uw bagagewagen gedurende de rest van het jaar goed en veilig te stallen.

Bagagewagen aanbiedingen

Uiteraard geeft Aanhangcars ook bij de bagagewagens hoge kortingen en zijn de bagagewagens het hele jaar door permanent in de aanbieding waardoor u er zeker van bent een goed, en toch goedkoop product te kopen met alle garantie en zekerheid die alleen de grootste in de Benelux u kan bieden.

Gerelateerde producten

bakwagens gesloten wagens motortrailers
^ Back to Top