Verhuur

Aanhangwagen verhuur

Een standaard of professionele aanhanger huren

Aanhangwagen verhuur - een standaard of professionele aanhanger huren. Ook voor verhuur van aanhangwagens, bagagewagens en bijvoorbeeld autotransporters bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons een aanhangwagen (bagagewagen, gesloten aanhangwagen, motortrailer of autotransporter) huren tegen zeer gunstige tarieven.

Zo kunt u een open bakwagen tandemas bij ons huren in een aannemersuitvoering met een bruto laadvermogen van 2000kg. Of huurt u liever een autotransporter geschikt voor auto’s tot wel 2200kg?

Autotransporter verhuur met Peugeot sportauto

Klik hier voor de prijzen en ons productoverzicht

Ook voor uw verhuizingen hebben wij een perfecte oplossing in de verhuur. Onze zeer ruime multitransporter met huif heeft een inhoud van maar liefst 15m3 en is dus een absoluut ruimtewonder. De bijbehorende oprijplaten en de verlaagde vloer zorgen ervoor dat bijvoorbeeld ook een oldtimer vervoerd kan worden zonder aan het Nederlandse weer blootgesteld te worden.

En natuurlijk is er ook nog onze bagagewagenverhuur. Of u nu een kleine bagagewagen wilt huren, of een hele ruime, met onze 15 bagagewagens in de verhuur hebben wij het model wat bij u past voor de periode waarin u het wilt huren. Voor de zomermaanden is het zaak om zo vroeg mogelijk te reserveren.

Aanhangcars BV, dé aanhangwagenverhuur specialist voor de regio Zwolle, Kampen, Meppel, Emmeloord, Hoogeveen, Apeldoorn, IJsselmuiden, Dronten, Noordoostpolder, Lelystad, Elburg, Nunspeet, Steenwijk, Heerde, Hattem en Genemuiden!

Telefoon 038 33 22 833 of e-mail: verhuur@aanhangcars.nl

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.