Stallingtrailer motorboot

600x200 (lxb), 1350kg bruto (netto 1100kg) 1 as

ahc.03.301.600.43.01
Op voorraad
Stallingstrailer Stall 1350 voor motorboot, sportboot, ribboot en sloep. Ongeremde enkelas Kalf trailer, 600x200cm (lxb trailer), 1350kg bruto (1100kg netto). Geen COC verklaring. Uitgerust met 4 verstelbare stempels en 4 rubberen kielsteunen. Geen verlichting , spatborden en lier aanwezig. Optioneel leverbaar met een T1800 lier en boegsteun i.c.m. 10 kielrollen en 8 kimrollen i.p.v. stempels en kielsteunen.
€ 1.132,89
Prijs exclusief BTW (en excl. eventuele leges/COC kosten)
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Grote eigen voorraad aanhangwagens
 • Grootste aanbod in aanhangwagens in Nederland
 • Geen verrassingen achteraf

Kalf ongeremde enkelas stallingstrailer type Stall 1350. Afmeting 600x200 cm (lxb trailer). Laadvermogen 1100 kg netto / 1350 kg bruto.

Deze Stall 1350 boottrailer is uitgevoerd als stallingstrailer voor motorboot, sportboot, ribboot en sloep.

Deze stallingstrailer is niet voorzien van een COC verklaring. De boottrailer is ook niet voorzien van verlichting, spatborden en lier.

In deze configuratie is de boottrailer uitgerust met vier verstelbare stempels en vier rubberen kielsteunen.

Optioneel is deze boottrailer leverbaar met een T1800 lier en boegsteun in combinatie met tien kielrollen en acht kimrollen in plaats van stempels en kielsteunen.

De op de foto getoonde stallingstrailer dient ter indicatie. De foto hierboven opgegeven specificaties kunnen afwijken van de getoonde stallingstrailer.

Meer informatie
SKUahc.03.301.600.43.01
Assen1
FabrikantKalf Trailers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stallingtrailer motorboot, 600x200 (lxb), 1350kg bruto (netto 1100kg) 1 as

Veelgestelde vragen

 • Wat is een COC verklaring?

  Aanhangwagens met een bruto laadvermogen tot en met 750kg moeten vanaf 1 november 2012 voorzien zijn van een Europese goedkeuring. Aanhangwagens welke geproduceerd zijn na genoemde datum zijn voorzien van een COC verklaring waarin de fabrikant verklaart dat de betreffende aanhangwagen voldoet aan de Europese regelgeving. Indien de aanhangwagen over een COC verklaring beschikt bent u verplicht deze ook bij u te hebben als u de aanhangwagen achter uw auto hebt. De kosten voor de COC verklaring bedragen € 30,- (ecxcl. BTW)

 • Wat zijn legeskosten?

  Legeskosten zijn kosten voor aanhangwagens met een eigen kenteken die wij door moeten rekenen aan de klant. Hieronder worden onder meer de kosten voor de RDW keuring, de kentekenpapieren, de ketekenplaat, maar ook zaken als verwijderingsbijdrage begrepen. De legeskosten bedragen € 125,- (excl. BTW) voor een aanhangwagen met eigen kenteken.

 • Is de aangegeven levertijdindicatie accuraat?

  Omdat door verkopen de voorraad telkens anders is geven wij alleen een levertijdindicatie. Wilt u zekerheid hebben over de beschikbaarheid, of levertijd, van een aanhangwagen? Neem dan even contact met ons op en wij informeren u graag.

 • Kan ik een aanhangwagen ook bij u reserveren?

  U kunt een aanhangwagen bij ons reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste aanhangwagen voor u wordt vastgehouden. Bij een reservering voor 24 uur vragen wij een aanbetaling van € 100,- De reservering wordt na ontvangst van uw betaling verwerkt.

 • Kunt u een aanhangwagen ook bezorgen?

  Alle aanhangwagens worden af ons magazijn in Kampen uitgeleverd. Op wens kan een aangekochte aanhangwagen tegen meerprijs ook bezorgd worden. Voor bezorging maken wij gebruik van een externe koerier tegen een tarief van € 0,50 per gereden kilometer (heen- en terugreis)

 • Wat houdt de bakmaat in?

  Bij aanhangwagens staat de bakmaat vermeld. Deze maat is afhankelijk van de afmeting van het chassis. Op de pagina over afmetingen leggen wij uit hoe de afmeting van de laadbak gemeten wordt bij de diverse typen aanhangwagen.

 • Staat uw vraag er niet bij?

  Bekijk hier de pagina met alle veelgestelde vragen

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.