Sportboot trailer S-line

740x230 (lxb), 3000kg bruto (netto 2290kg) tandemas

ahc.03.381.740.63.01
Op voorraad
Sportboottrailer S 3000-74 V. Geremde tandemas Kalf trailer, 740x230cm (lxb trailer), geknikte dwarsbalk, 3000kg bruto (2290kg netto), met 14" banden, schokbrekers en RVS remkabels. Uitgevoerd met sportbootpakket: T1600 lier, 4 glijplanken van 540cm lengte en 2 rubberen kielrollen. Opties zijn o.a. reservewiel, boeggeleiding, spoelsysteem en disselslot.
€ 4.345,30
Prijs exclusief BTW (en excl. eventuele leges/COC kosten)
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Grote eigen voorraad aanhangwagens
 • Grootste aanbod in aanhangwagens in Nederland
 • Geen verrassingen achteraf

Kalf geremde tandemas sportboottrailer type S 3000-74 V. Afmeting 740x230 cm (lxb trailer). Laadvermogen 2290 kg netto / 3000 kg bruto.

Deze S 3000-74 V boottrailer is uitgevoerd met geknikte dwarsbalken. De boottrailer staat op 14" banden en is voorzien van schokbrekers en RVS remkabels.

In deze configuratie is de boottrailer uitgevoerd met een sportbootpakket bestaande uit vier glijplanken van 540 cm lengte, twee rubberen kielrollen en een T1600 lier.

Optioneel kan deze boottrailer worden voorzien van onder meer een reservewiel, boeggeleiding en een spoelsysteem.

De foto toont een boottrailer met motorbootpakket en dient ter indicatie. De foto kan daarom afwijken van de hierboven opgegeven specificaties.

Meer informatie
SKUahc.03.381.740.63.01
Assen2
FabrikantKalf Trailers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sportboot trailer S-line, 740x230 (lxb), 3000kg bruto (netto 2290kg) tandemas

Veelgestelde vragen

 • Wat is een COC verklaring?

  Aanhangwagens met een bruto laadvermogen tot en met 750kg moeten vanaf 1 november 2012 voorzien zijn van een Europese goedkeuring. Aanhangwagens welke geproduceerd zijn na genoemde datum zijn voorzien van een COC verklaring waarin de fabrikant verklaart dat de betreffende aanhangwagen voldoet aan de Europese regelgeving. Indien de aanhangwagen over een COC verklaring beschikt bent u verplicht deze ook bij u te hebben als u de aanhangwagen achter uw auto hebt. De kosten voor de COC verklaring bedragen € 30,- (ecxcl. BTW)

 • Wat zijn legeskosten?

  Legeskosten zijn kosten voor aanhangwagens met een eigen kenteken die wij door moeten rekenen aan de klant. Hieronder worden onder meer de kosten voor de RDW keuring, de kentekenpapieren, de ketekenplaat, maar ook zaken als verwijderingsbijdrage begrepen. De legeskosten bedragen € 125,- (excl. BTW) voor een aanhangwagen met eigen kenteken.

 • Is de aangegeven levertijdindicatie accuraat?

  Omdat door verkopen de voorraad telkens anders is geven wij alleen een levertijdindicatie. Wilt u zekerheid hebben over de beschikbaarheid, of levertijd, van een aanhangwagen? Neem dan even contact met ons op en wij informeren u graag.

 • Kan ik een aanhangwagen ook bij u reserveren?

  U kunt een aanhangwagen bij ons reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste aanhangwagen voor u wordt vastgehouden. Bij een reservering voor 24 uur vragen wij een aanbetaling van € 100,- De reservering wordt na ontvangst van uw betaling verwerkt.

 • Kunt u een aanhangwagen ook bezorgen?

  Alle aanhangwagens worden af ons magazijn in Kampen uitgeleverd. Op wens kan een aangekochte aanhangwagen tegen meerprijs ook bezorgd worden. Voor bezorging maken wij gebruik van een externe koerier tegen een tarief van € 0,50 per gereden kilometer (heen- en terugreis)

 • Wat houdt de bakmaat in?

  Bij aanhangwagens staat de bakmaat vermeld. Deze maat is afhankelijk van de afmeting van het chassis. Op de pagina over afmetingen leggen wij uit hoe de afmeting van de laadbak gemeten wordt bij de diverse typen aanhangwagen.

 • Staat uw vraag er niet bij?

  Bekijk hier de pagina met alle veelgestelde vragen

Copyright © 2017 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.