Skiboottrailer

Skiboottrailer

Een skiboottrailer kopen? Dat u bij Aanhangcars.nl al vanaf € 3.499,61. Wij hebben verschillende skiboot aanhangwagens. Van een enkelas M-Line trailer van 5,7 meter lang met een bruto laadvermogen van 1350 kilo. Tot een S-Line skiboottrailer van 7,4 meter lang met een laadvermogen van wel 3500 kilo. En alles daar tussenin! Bekijk ons uitgebreide aanbod skiboot aanhangers en doe uw aanvraag direct online. Een skiboottrailer bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Skiboottrailer kopen in alle soorten en maten

Bij Aanhangcars.nl kunt u skiboottrailers kopen in alle soorten en maten. Met afmetingen die uiteenlopen van 570 bij 210 centimeter tot wel 1020 bij 230 centimeter groot. Bruto laadvermogens die variëren van 1350 tot zelfs 3500 kilogram. En met een enkele of dubbele as. Een tandemasser met een dubbele as ligt over het algemeen wat steviger op de weg. De kielboottrailer mag daardoor ook een lading dragen met een hoger gewicht. Een voordeel van een enkelasser is juist weer dat u deze makkelijker kunt manoeuvreren. Bovendien kunt u deze losgekoppeld eenvoudiger parkeren.

Skiboottrailer bestellen: doe je aanvraag

Heeft u op onze website de skiboottrailer gevonden die je zocht? Dan kunt u de skiboottrailer eenvoudig online bestellen inclusief alle accessoires en toebehoren. Doe uw aanvraag via onze website en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een officiële offerte. Met meer dan 500 aanhangwagens op voorraad kunnen wij in veel gevallen direct leveren. Lukt dat niet, dan staat uw skiboot aanhanger binnen twee tot drie weken alsnog voor u klaar om opgehaald te worden. Wij stellen de trailer graag voor u af, zodat u deze direct in gebruik kunt nemen.

Skiboottrailer aanhangwagen met de zekerheden van Aanhanger

Daarnaast kunt u bij ons rekenen op onze unieke zekerheden. Zo hebben wij het grootste assortiment van Nederland en bieden wij u de laagste prijsgarantie. Vindt u dezelfde skiboottrailer ergens anders goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug! U ontvangt bij ons tot wel 7 jaar garantie op las- en constructiefouten. En u kunt na een jaar bij ons terugkomen voor een gratis controlebeurt, waarbij onze monteurs de hele skiboot aanhanger naloopt. Verder kunt u bij ons vertrouwen op deskundig advies. Neem daarvoor gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op via 038 332 28 33 of info@aanhangcars.nl

Skiboottrailer of andere aanhanger

Elk type boot vraagt om een specifieke trailer. Wist u dat u bij ons niet alleen skiboottrailers kunt kopen, maar ook andere boottrailers? Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor sloeptrailers, kielboottrailers, rubberboottrailers en sportboottrailers. De basis van al deze trailers bestaat uit een stalen chassis. Daar bovenop worden de voorzieningen aangebracht die zijn aangepast op het specifieke boottype. Denk daarbij aan de kiel- en kimrollen, kielplanken en boegsteunen. Maar bijvoorbeeld ook de bandlier, maststeun of boeggeleiding. Bekijk al onze boottrailers op de website.

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.