Occasions | Tweedehands aanhangwagens

Bent u op zoek naar een aanhangwagen? Bij Aanhangcars vindt u zowel nieuwe als ook gebruikte aanhangwagens. Als u opziet tegen de investering die een nieuwe aanhangwagen met zich meebrengt, kan de aanschaf van een goede tweedehands aanhangwagen ook het overwegen waard zijn. U vindt hier een selectie gebruikte aanhangwagens, die niet alleen gunstiger in aanschaf zijn, maar die ook zeker nog vele jaren mee kunnen gaan.

Tweedehands aanhanger kopen

Een tweedehands aanhanger kopen? Dat doet u met een goed gevoel bij Aanhangcars.nl. Alle aanhangwagens die wij tweedehands aanbieden zijn veelal door inruil verkregen en worden door onze monteurs op de kritieke punten gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u wél bespaart op de aankoopprijs van een aanhanger, maar niet op de kwaliteit. Onze occasion aanhangwagens gaan nog jaren mee! Benieuwd naar het aanbod? Ontdek de beschikbare modellen op deze pagina en doe direct uw aanvraag.

Tweedehands aanhangers te koop in alle soorten en maten

Bij ons kunt u tweedehands aanhangers kopen in alle soorten en maten. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de standaard bakwagens. Maar u komt bij Aanhangcars ook regelmatig plateauwagens, autotransporters, of kippers tegen. Onze tweedehands aanhangwagens zijn veelal bedrijfsmatig gebruikt en bij aanschaf van een nieuw exemplaar ingeruild. Wij controleren de occasion aanhangers op basis van onze eigen checklist met zaken waar je op moet letten en voeren waar nodig reparaties uit.

Garantie op uw occasion aanhangwagen

Op sommige tweedehands aanhangwagens bieden wij daarom ook nog een garantie. Als dit zo is, staat dit in de advertentie duidelijk aangegeven. U kunt erop vertrouwen dat elke occasion aanhanger die wij met een garantie verkopen in een bijzonder veilige en goede staat verkeerd. Verlenen wij geen garantie meer? Dan staat er bij de advertentie dat het een ‘zo meenemen’-prijs betreft, en kunt u erop vertrouwen dat wij hiervoor een eerlijk tarief hebben gerekend.

Occasion aanhanger bij Aanhangcars.nl

Heeft u interesse in een van onze occasions? Informeer dan eerst even of het door u gewenste model nog beschikbaar is. Wij proberen deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Maar omdat het aanbod tweedehands aanhangers sterk varieert, kan het wel eens gebeuren dat een occasion al is verkocht. Informeer daarom liever even via 038 332 28 33 of info@aanhangcars.nl, voordat u naar ons verkoopterrein in Kampen rijdt. Ook als u nog vragen heeft over een tweedehands aanhanger, mag u contact met ons opnemen. Onze deskundige verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Toch liever een nieuwe aanhangwagen kopen?

Kon u in het actuele aanbod occasion aanhangwagens niet de aanhanger vinden die u zocht? Of wilt u liever gebruikmaken van de zeven zekerheden die wij bieden op alle nieuwe aanhangers? Bekijk dan ook ons aanbod met nieuwe aanhangwagens. Naast traditionele bakwagens, vindt u op onze website ook gesloten aanhangwagens, plateauwagens en koel- en vrieswagens. Verder kunt u bij ons terecht voor machinetransporters, verkoopwagens, lesaanhangwagens en multitransporters. Net als kippers, autotransporters, boottrailers en motortrailers. En natuurlijk leveren wij ook accessoires, oprijplaten en onderdelen.

Copyright © 2024 Aanhangcars B.V., alle rechten voorbehouden.